felix_r כתב:יש לי מלפפון חם! סטרץ'-פור, כמו שאנחנו מחפשים!![]()
ויקטור קלאבר הספרדי עוזב את הבלייזרס כי הוא לא מקבל דקות משחק. הסוכן שלו מחפש לו קבוצה (גם באירופה).
הלואי! יש סיכוי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ויקטור קלאבר הספרדי עוזב את הבלייזרס כי הוא לא מקבל דקות משחק. הסוכן שלו מחפש לו קבוצה (גם באירופה).
roy1000 כתב:felix_r כתב:יש לי מלפפון חם! סטרץ'-פור, כמו שאנחנו מחפשים!![]()
לרגע חשבתי שאתה רציני.
refael כתב:הוא לא שחקן לעמגה 2/3? תקנו אותי אם אני טועה.
ankram כתב:כי ה D League חלשה יותר מהליגה הישראלית ולא שומרים שם. כי חוץ מלקלוע הוא לא יודע לעשות כלום , לא הגנה , לא חדירה , לא הובלת כדור , אז איפה תשים אותו?
שמואל1 כתב:ankram כתב:כי ה D League חלשה יותר מהליגה הישראלית ולא שומרים שם. כי חוץ מלקלוע הוא לא יודע לעשות כלום , לא הגנה , לא חדירה , לא הובלת כדור , אז איפה תשים אותו?
האחוזים שלו פסיכיים ברמות מטורפות. גם מול קונוסים קשה לקלוע בצורה כזאת. השחקן הזה הוא פשוט קלעי טהור במלוא מובן המילה. השחרור שלו סופר מהיר והוא צולף בלי למצמץ.
במה הוא שונה מג'ייסי קארול למשל? למה שמכבי לא תחזיק קלעי מטורף בספסל במקום לינהארט, שעולה ל- 15-20 דקות ודופק 3 שלשות? גם ככה לינהארט לא רלוונטי ולמכבי אין קלעים יציבים.
rc4991 כתב:אם מקל לא יגיע (וכדאי לתת לו דד ליין של לא יותר משבועיים) אז צריך ללכת בכל הכח על רוצ'סטי שנותן עונה ענקית בניז'ני
הוא יתן לנו ניהול משחק ברמה גבוהה (בעיקר בפיק אנד רול) וגם קליעה ונראה לי שהוא מתאים לשחק עם פארגו כמבוגר האחראי
jol9 כתב:rc4991 כתב:אם מקל לא יגיע (וכדאי לתת לו דד ליין של לא יותר משבועיים) אז צריך ללכת בכל הכח על רוצ'סטי שנותן עונה ענקית בניז'ני
הוא יתן לנו ניהול משחק ברמה גבוהה (בעיקר בפיק אנד רול) וגם קליעה ונראה לי שהוא מתאים לשחק עם פארגו כמבוגר האחראי
ניז'ני יכולה לעלות לטופ 16, ובלי קשר, אתה באמת רואה את דני חסכני מביא שחקן מוביל מקבוצה רוסית, כשהוא אפילו לא משכיל להבין שצריך להחליף
שלושה שחקנים בסגל ושצריך להביא תחליף לשחקן משמעותי שנפצע?
er79 כתב:ססאמק, פג חלום מקל. מאיפה ניו אורלינס צצה פתאום, קיבינימט?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים