המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:מישהו מוכן להסביר לי על מה השמחה הגדולה בספסל? זכינו בגביע אירופה ולא ידעתי?
מכבי שיחקה מזעזע, וניצחה בזכות הרבה מזל ווינריות של רנדל ופארגו. מצבנו בכי רע.
שמחים כי עלינו לטופ 16 וכי כנראה נסיים במקום השני.
עצובים כי דני סגר את הבאסטה לעונה הזאת.
ומדוע זה דבר כל כך מרגש? מכבי כל עונה לטופ 16, וגם העונה היה ברור שתעלה מבית כל כך חלש.
בסדר. אני לא מתווכח איתך, אבל עדיין זה חשוב למועדון, ומוריד קצת מהלחץ, אז אפשר לפרגן.
מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:מישהו מוכן להסביר לי על מה השמחה הגדולה בספסל? זכינו בגביע אירופה ולא ידעתי?
מכבי השיגה משהו תוך הצגת יכולת בינונית ומטה. הרבה לחץ השתחרר אצל המאמנים והשחקנים וזה טבעי לגמרי..
מה אתה רוצה, שיתחילו לבכות?
התנין כתב:עזבו אתכם מכל השטויות. למרות החריקות, היה משחק פשוט כיפי.
שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:מישהו מוכן להסביר לי על מה השמחה הגדולה בספסל? זכינו בגביע אירופה ולא ידעתי?
מכבי השיגה משהו תוך הצגת יכולת בינונית ומטה. הרבה לחץ השתחרר אצל המאמנים והשחקנים וזה טבעי לגמרי..
שיתחילו להתנהג כמו מועדון מכבי בכדורסל. כמו אלופת אירופה.
העפלה לטופ 16 זה לא דבר מרגש, אלא עוד יום בעבודה.
jol9 כתב:לינהארט עם קרח על הברכיים, לסמית' יש שמיינס במותניים, פארגו נראה כאילו עכשיו סיפרו לו שאחותו התחתנה עם ערבי
ובן אלטיט מחפש את עצמו בדף הסטטיסטיקה...
rc4991 כתב:התנין כתב:עזבו אתכם מכל השטויות. למרות החריקות, היה משחק פשוט כיפי.
אני לא רק שלא נהנה אלא נמצא באדישות מוחלטת מאז התבוסה לירושלים והיכולת הפאתטית בחודש וחצי האחרונים
מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:מישהו מוכן להסביר לי על מה השמחה הגדולה בספסל? זכינו בגביע אירופה ולא ידעתי?
כשהיכולת שלך היא בינונית ומטה ואתה מצוי בעונה מסובכת ומתוסבכת, אז כן, מותר לשחרר את הלחץ בדרך של שמחה.
צסק״א יכולה להתייחס להעפלה כאל עוד יום בעבודה. אנחנו לא.
התנין כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:מכביסט30 כתב:שמואל1 כתב:מישהו מוכן להסביר לי על מה השמחה הגדולה בספסל? זכינו בגביע אירופה ולא ידעתי?
כשהיכולת שלך היא בינונית ומטה ואתה מצוי בעונה מסובכת ומתוסבכת, אז כן, מותר לשחרר את הלחץ בדרך של שמחה.
צסק״א יכולה להתייחס להעפלה כאל עוד יום בעבודה. אנחנו לא.
המצב אצל צסק"א הוא שהיא יכולה להתייחס להעפלה לפיינל פור כאל עוד יום עבודה.
התנין כתב:rc4991 כתב:התנין כתב:עזבו אתכם מכל השטויות. למרות החריקות, היה משחק פשוט כיפי.
אני לא רק שלא נהנה אלא נמצא באדישות מוחלטת מאז התבוסה לירושלים והיכולת הפאתטית בחודש וחצי האחרונים
למרות החריקות, יש פה קבוצה עם המון כישרון, ולי אישית כיף לראות שחקנים כמו סמית' בגרסתו הנוכחית (הוא דפק קפיצה מטאורית העונה, לא צפוי בעליל) ורנדל (הרבה זמן לא היה כאן שחקן שכ''כ נהנתי ממנו).
חוץ מזה, בעיניים אובייקטיביות, גם היה אחלה משחק כדורסל.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מישהו מוכן למסור לטיוס איזה פעם?
מאז שפניני נפצע אף אחד לא מפעיל את הגבוהים אלא אם כן הם עומדים מחוץ לקשת
תכלס, את סופו יחסית קל להפעיל ביחס לטיוס. טיוס עשה עונה מצויינת, הרבה בזכות אהובך אינגלס, פניני ורייס.
השנה הוא גם זורק איבר מין גברי רוב הזמן.
גם שנה שעברה לא הפעילו אותו כל העונה, רק שאז הוא נתן תחת בהגנה וחי משאריות בהתקפה. השנה פחות רואים את זה.
מישהו שם לב שזה ''מתקן'' אוטומטית? כי אנשים פשוט ממשיכים לכתוב את זה
yzafrir כתב:אדלשטיין פרשן טוב כי הוא מאמן בכיר ולא בטטת כורסא . וגם כי הוא אוהד מכבי . הוא ישב לא רחוק ממני תקופה ארוכה עד שהחל לאמן את הפועל ...
yzafrir כתב:אדלשטיין פרשן טוב כי הוא מאמן בכיר ולא בטטת כורסא . וגם כי הוא אוהד מכבי . הוא ישב לא רחוק ממני תקופה ארוכה עד שהחל לאמן את הפועל ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־29 אורחים