המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:הבית שמסתמן למכבי בטופ 16: כולל סייגים.
ריאל, בארסה, קאזאן, מלאגה, פאו, ועוד 2 קבוצות מבית 4(הכוכב, קוצ'ה, גאלא', נפטונאס)
לריאל יש על הנייר קרב על המקום ה1 מול אפס במחזור האחרון, לקאזאן יש קרב על המקום ה3 עם ז'לגיריס, למלאגה יש משחקים קשים יותר(צסקא ומכבי) מאלבה עד סוף השלב, בית 4 יתבהר אחרי הסיום של המחזור הנוכחי..
לא נראה נורא כ"כ ועם החיזוקים המתאימים אפשר וצריך לסיים במקום ה3 בבית כנ"ל..
ריאל, בארסה, קאזאן, מלאגה, פאו, ועוד 2 קבוצות מבית 4(הכוכב, קוצ'ה, גאלא', נפטונאס)
לריאל יש על הנייר קרב על המקום ה1 מול אפס במחזור האחרון, לקאזאן יש קרב על המקום ה3 עם ז'לגיריס, למלאגה יש משחקים קשים יותר(צסקא ומכבי) מאלבה עד סוף השלב, בית 4 יתבהר אחרי הסיום של המחזור הנוכחי..
roy1000 כתב:my man כתב:הבית שמסתמן למכבי בטופ 16: כולל סייגים.
בית עם 2 נמושות זה טוב, אבל בכושר הנוכחי, מכבי לא מסיימת בין 4 הראשונות. כרגע קאזאן טובה ממכבי.
felix_r כתב:ריאל לא נראית טוב בינתיים. הפסידה כבר בשני משחקים ובעוד שלושה הייתה קרובה מאוד להפסד.
אני לא יודע אם זה משהו מקצועי, או סתם כושר רע של תחילת העונה,
אבל היא לא נראית מפחידה, כפי שהייתה בעונה שעברה.
my man כתב:felix_r כתב:ריאל לא נראית טוב בינתיים. הפסידה כבר בשני משחקים ובעוד שלושה הייתה קרובה מאוד להפסד.
דווקא היא מזכירה לי את מכבי של "המשימה הלאומית" במהלך העונה היו כ"כ הרבה משחקים שהיו צריכים להיות בכיס והפכנו אותה לכ"כ קשה(מה שעשה את הכל יותר כיף ויותר מתוק...)
אבל זה בדיוק מה שמפחיד אותי בהם...זה כאילו מאסט- אתה צריך להיראות לא טוב בכדי לקחת אליפות אירופה- מכבי של העונה האחרונה, אולי' של השנתיים ברצף שלהם(אפילו מכבי של העונה הגרועה ניצחה אותם) ואם תלך אחורה זה די דומה..זה מעניין וממש לא ברור למה זה קורה אבל זה די ככה..
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:ריאל לא נראית טוב בינתיים. הפסידה כבר בשני משחקים ובעוד שלושה הייתה קרובה מאוד להפסד.
דווקא היא מזכירה לי את מכבי של "המשימה הלאומית" במהלך העונה היו כ"כ הרבה משחקים שהיו צריכים להיות בכיס והפכנו אותה לכ"כ קשה(מה שעשה את הכל יותר כיף ויותר מתוק...)
אבל זה בדיוק מה שמפחיד אותי בהם...זה כאילו מאסט- אתה צריך להיראות לא טוב בכדי לקחת אליפות אירופה- מכבי של העונה האחרונה, אולי' של השנתיים ברצף שלהם(אפילו מכבי של העונה הגרועה ניצחה אותם) ואם תלך אחורה זה די דומה..זה מעניין וממש לא ברור למה זה קורה אבל זה די ככה..
זה לא שחייבים להיות גרועים בהתחלה כדי לזכות בסוף, פשוט אף קבוצה לא מסוגלת להיות בכושר מקסימאלי לאורך עונה שלמה. תמיד יש עליות וירידות. לכן אם קבוצה כלשהי נראית מצוין כבר על ההתחלה וקורעת את כולם בשלבים הראשונים של העונה, אתה יכול להיות בטוח, שמתישהו תבוא לה הירידה בכושר, ואז הקבוצה הזאת תהיה בבעיה, כי השחקנים שלה התרגלו שהכל הולך להם בקלות, והם לא יודעים איך להתמודד עם המצבים כשלא הולך.
ankram כתב:משחק ענק של פרקינס. אני כל בך שמח בשבילו על הקמבק הזה ועל ההופעה הזאת.
אחד השחקנים הכי אהובים עלי בכל הזמנים.
felix_r כתב:ד'ור פישר - MVP המחזור![]()
![]()
![]()
מקובי כתב:אגב, פנר מנצחת ב22 הפרש את פאו ומוחקת את ההפסד שלה ב18 באואקה.
התוצאה הזו אומרת שרוב הסיכוי שנקבל את פאו בהצלבה ולא את פנר. (פנר ביתרון משחק+יתרון במפגשים הפנימיים) ככה שרק 2 הפסדים לפנר ו-2 ניצחונות לפאו וזה ישתנה.
מקובי כתב:אגב, פנר מנצחת ב22 הפרש את פאו ומוחקת את ההפסד שלה ב18 באואקה.
התוצאה הזו אומרת שרוב הסיכוי שנקבל את פאו בהצלבה ולא את פנר. (פנר ביתרון משחק+יתרון במפגשים הפנימיים) ככה שרק 2 הפסדים לפנר ו-2 ניצחונות לפאו וזה ישתנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־25 אורחים