er79 כתב:בגלל זה אני כבר אומר, אם השנה נדפקה, שתידפק עד הסוף. שג'ף רוזן יעביר לנו את יבזורי, יקבל בעסקת חבילה כסף + היינס/לינהארט. בין כה וכה כלום לא ייצא ממכבי חיפה השנה.
הוא לא יכול להעביר את יבזורי. אין לו ישראלים והוא ירד ליגה בלעדיו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:בגלל זה אני כבר אומר, אם השנה נדפקה, שתידפק עד הסוף. שג'ף רוזן יעביר לנו את יבזורי, יקבל בעסקת חבילה כסף + היינס/לינהארט. בין כה וכה כלום לא ייצא ממכבי חיפה השנה.
roy1000 כתב:er79 כתב:בגלל זה אני כבר אומר, אם השנה נדפקה, שתידפק עד הסוף. שג'ף רוזן יעביר לנו את יבזורי, יקבל בעסקת חבילה כסף + היינס/לינהארט. בין כה וכה כלום לא ייצא ממכבי חיפה השנה.
roy1000 כתב:er79 כתב:בגלל זה אני כבר אומר, אם השנה נדפקה, שתידפק עד הסוף. שג'ף רוזן יעביר לנו את יבזורי, יקבל בעסקת חבילה כסף + היינס/לינהארט. בין כה וכה כלום לא ייצא ממכבי חיפה השנה.
Holiday_Armadillo כתב:מי משדר את המשחק של ירושלים? הוא קרא להם הרגע קהל קונצרטים חחחחח
my man כתב:חחחחחחח גילי מוסינזון מתפתל ולא מצליח לענות על השאלה האם צריך לשחרר את סטיט ואלן..
"בספרד קנאביס זה חוקי"...
rc4991 כתב:my man כתב:חחחחחחח גילי מוסינזון מתפתל ולא מצליח לענות על השאלה האם צריך לשחרר את סטיט ואלן..
רציני? חחח גדול
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:חחחחחחח גילי מוסינזון מתפתל ולא מצליח לענות על השאלה האם צריך לשחרר את סטיט ואלן..
רציני? חחח גדול
בטח רציני...זה מסביר לא מעט את איך הקריירה של השחקן הזה התפתחה לאן שהתפתחה...
my man כתב:שיפוט דפוק!!!