המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:מה המקום של גאלא' בטבלה? מוזר לי העניין עם ארצג ושאר השחקנים. בינתיים חוץ משחקן טורקי אחד שדיברו עליו, אין קולות של עזיבה של אף שחקן למרות התבטאויות המאמן. הם משחקים בלי משכורת או לא? ארצג שחקן שתפור על מכבי, אבל קבוצות כמו ריאל, אם הוא יעזוב את טורקיה, ישלמו הרבה יותר ממכבי.
אביהוא כתב:er79 כתב:מה המקום של גאלא' בטבלה? מוזר לי העניין עם ארצג ושאר השחקנים. בינתיים חוץ משחקן טורקי אחד שדיברו עליו, אין קולות של עזיבה של אף שחקן למרות התבטאויות המאמן. הם משחקים בלי משכורת או לא? ארצג שחקן שתפור על מכבי, אבל קבוצות כמו ריאל, אם הוא יעזוב את טורקיה, ישלמו הרבה יותר ממכבי.
במקום שמוביל ליורוקאפ עם מאזן 6-3 וואלנסיה אחרונה עם 6-2...גאלא' מחזור אחרון בבית בלי קהל נגד אולי' כנראה תפסיד..אבל וולנסיה הפסידה נגד גאלא' ככה שנראה לי וולנסיה חייבת לנצח את לבוראל וקלייפדה כדי להשיג יורוקאפ ולהדיח את גאלא'.
לך תדע אולי הוא ירצה לקבל הרבה דקות משחק על בטוח בקבוצה גדולה,מאשר הכסף.......
עריכה:
טעיתי גאלא' וולאנסיה ניצחו אחת את השניה באותו הפרש ככה שמספיק לוולנסיה לנצח את לבוראל או את קלייפדה בשביל לעלות ליורוקאפ(והכול בהנחה שגלא' תפסיד לאולי'...)
אני מקווה שאני לא מטעה עם החישובים.
מקובי כתב:אביהוא כתב:er79 כתב:מה המקום של גאלא' בטבלה? מוזר לי העניין עם ארצג ושאר השחקנים. בינתיים חוץ משחקן טורקי אחד שדיברו עליו, אין קולות של עזיבה של אף שחקן למרות התבטאויות המאמן. הם משחקים בלי משכורת או לא? ארצג שחקן שתפור על מכבי, אבל קבוצות כמו ריאל, אם הוא יעזוב את טורקיה, ישלמו הרבה יותר ממכבי.
במקום שמוביל ליורוקאפ עם מאזן 6-3 וואלנסיה אחרונה עם 6-2...גאלא' מחזור אחרון בבית בלי קהל נגד אולי' כנראה תפסיד..אבל וולנסיה הפסידה נגד גאלא' ככה שנראה לי וולנסיה חייבת לנצח את לבוראל וקלייפדה כדי להשיג יורוקאפ ולהדיח את גאלא'.
עריכה:
טעיתי גאלא' וולאנסיה ניצחו אחת את השניה באותו הפרש ככה שמספיק לוולנסיה לנצח את לבוראל או את קלייפדה בשביל לעלות ליורוקאפ(והכול בהנחה שגלא' תפסיד לאולי'...)
כמדומני 2 הקבוצות שלא עולות לטופ 16 עוברות ליורוקאפ.
אם הבית נשאר כפי שהוא ובמידה ואנחנו במקום השני, אנו מקבלים מהמקום השני את הכוכב האדום ומהמקום הרביעי את נפטונאס.
אביהוא כתב:מקובי כתב:אביהוא כתב:er79 כתב:מה המקום של גאלא' בטבלה? מוזר לי העניין עם ארצג ושאר השחקנים. בינתיים חוץ משחקן טורקי אחד שדיברו עליו, אין קולות של עזיבה של אף שחקן למרות התבטאויות המאמן. הם משחקים בלי משכורת או לא? ארצג שחקן שתפור על מכבי, אבל קבוצות כמו ריאל, אם הוא יעזוב את טורקיה, ישלמו הרבה יותר ממכבי.
עריכה:
אם הבית נשאר כפי שהוא ובמידה ואנחנו במקום השני, אנו מקבלים מהמקום השני את הכוכב האדום ומהמקום הרביעי את נפטונאס.
מהה?..6 קבוצות 4 עולות ל16 וה2 ליורוקאפ..פעם ראשונה שאני שומע את זה וזה לגמרי פדיחה
my man כתב:אביהוא כתב:מקובי כתב:אביהוא כתב:er79 כתב:מה המקום של גאלא' בטבלה? מוזר לי העניין עם ארצג ושאר השחקנים. בינתיים חוץ משחקן טורקי אחד שדיברו עליו, אין קולות של עזיבה של אף שחקן למרות התבטאויות המאמן. הם משחקים בלי משכורת או לא? ארצג שחקן שתפור על מכבי, אבל קבוצות כמו ריאל, אם הוא יעזוב את טורקיה, ישלמו הרבה יותר ממכבי.
עריכה:
מהה?..6 קבוצות 4 עולות ל16 וה2 ליורוקאפ..פעם ראשונה שאני שומע את זה וזה לגמרי פדיחה
זה לא פדיחה שלך הפדיחה היא של היורוקאפ-ליגה עם 1000 קבוצות..
מכביסט30 כתב:אם מלאגה מנצחת הערב אז שבוע הבא זה משחק על המקום השני?
my man כתב:מכביסט30 כתב:אם מלאגה מנצחת הערב אז שבוע הבא זה משחק על המקום השני?
לא!
מכביסט30 כתב:my man כתב:מכביסט30 כתב:אם מלאגה מנצחת הערב אז שבוע הבא זה משחק על המקום השני?
לא!
טוב לא צריך לצעוק.. אפשר להסביר יפה
my man כתב:מכביסט30 כתב:my man כתב:מכביסט30 כתב:אם מלאגה מנצחת הערב אז שבוע הבא זה משחק על המקום השני?
לא!
חחח אני פתאום לא בטוח...
my man כתב:מכביסט30 כתב:my man כתב:מכביסט30 כתב:אם מלאגה מנצחת הערב אז שבוע הבא זה משחק על המקום השני?
לא!
חחח אני פתאום לא בטוח...
אביהוא כתב:my man כתב:מכביסט30 כתב:my man כתב:מכביסט30 כתב:אם מלאגה מנצחת הערב אז שבוע הבא זה משחק על המקום השני?
לא!
חחח אני פתאום לא בטוח...
ואם צ'אסקא מפסידה גם שבוע הבא מכבי לוקחת מקום ראשון ? D:
my man כתב:מכביסט30 כתב:אם מלאגה מנצחת הערב אז שבוע הבא זה משחק על המקום השני?
לא!
עריכה:
רגע, אולי כן...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־25 אורחים