יש גבוה: מרכוס סלוטר סיכם במכבי. או שלא?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יש גבוה: מרכוס סלוטר סיכם במכבי

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 דצמבר 2014, 20:01

jol9 כתב:
my man כתב:
jol9 כתב:אם אכן הוא יחתום, אני בכלל לא חושב שזאת החתמה מפגרת. הוא שחקן טוב, שיכול לחזק את מכבי בצבע והגנתית, ויכול לשחק לצידו של רנדל
או להחליף אותו כשזה יהיה פצוע.
בוודאי שהוא הרבה יותר טוב ממאריץ'.

אני אישית חושב שמה שחסר למכבי זה שחקן שיפעיל את הגבוהים, אבל להביא גבוה רביעי לקבוצה שחושבת על פיינל פור, זה גם
דבר הכרחי.

2 שאלות-
מי יקלע מבחוץ בקבוצה שנבנית פה?
מי ימסור לגבוהים?

מה זאת אומרת "קבוצה שנבנית פה"?
בוא לא נשכח שאנחנו לא בקיץ.

יש ברוסית אימרה שאומרת שלסוס שמקבלים במתנה לא מסתכלים בשיניים. אתה יודע מי היה מגיע אם סלוטר לא היה מגיע? רוב הסיכויים
שאף אחד או איזה פנסיונר חביב שהיה בא לזרוק חתיכות לחם ליונים בהיכל.

סלוטר הוא לא שחקן שמערער את האיזון שיש בקו הקדמי, ובהחלט יש מספיק דקות לכולם, אם רוצים לשמור על רנדל בריא, ואם רוצים שהקבוצה
תחזק את ריבאונד ההגנה שלה.
נכון, חסר שחקן שיודע להפעיל את הגבוהים - אני אומר את זה כבר כמה שבועות. אבל אין קשר לזה שחסר גם שחקן לצבע.

באמת שלא מדובר בהחתמה רעה ולא משנה איך מסתכלים על זה.

לא מתאים לך יוני.
איך ההחתמה הזאת משפרת את הקבוצה? מה הוא עושה שהשחקנים הקיימים בקו הקידמי לא עושים?
לקבוצה הזאת יש מספיק חסרונות במספיק עמדות. מה עשו בשביל לפתור את המצב? הביאו שחקן שלא נותן מענה לאף אחד מהחסרונות האלה.
למה דווקא אותו? כי הוא שיחק בריאל, אז פדרמן יוכל להגיד שהוא עשה את שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 20:03

אביהוא כתב:
my man כתב:
felix_r כתב:הבעיה היחידה עם סלוטר היא פשוטה מאוד - אנחנו לא צריכים אותו!

1+

הוא 4 ריבאונדר,אגרסיבי,הגנתי,עם ניסיון,סוחט פאולים,שיתן הרבה מנוחה לרנדל כדי שהסבירות שיפצע ירדו ואם יפצע יש מחליף.
זאת ההיסתכלות שלי..למה לדעתכם מכבי לא צריכה אותו ?

לשיטתך גם טיוס הוא 4?!
הוא 5 בדיוק כמו שטיוס 5 ואם יתפקדו אותו ב4 זה רק יהפוך את משחק ההתקפה שלנו לעוד יותר מוגבל...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 11 דצמבר 2014, 20:08

my man כתב:
אביהוא כתב:
my man כתב:

1+

הוא 4 ריבאונדר,אגרסיבי,הגנתי,עם ניסיון,סוחט פאולים,שיתן הרבה מנוחה לרנדל כדי שהסבירות שיפצע ירדו ואם יפצע יש מחליף.
זאת ההיסתכלות שלי..למה לדעתכם מכבי לא צריכה אותו ?

לשיטתך גם טיוס הוא 4?!
הוא 5 בדיוק כמו שטיוס 5 ואם יתפקדו אותו ב4 זה רק יהפוך את משחק ההתקפה שלנו לעוד יותר מוגבל...

טיוס..בוא לא נפתח את הפה על התפוקה ועל המחויבות שלו,סלוטר הוא ארבע שלא דומה לטיוס בכלל..אבל נראה כבר מה יהיה.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2014, 20:15

אביהוא כתב:
my man כתב:

1+

זאת ההיסתכלות שלי..למה לדעתכם מכבי לא צריכה אותו ? (ולא למה היא צריכה 4 עם קליעה לשלוש..כי זה אין.)

הוא אולי 4 יותר מטיוס, אבל כל שאר הסופרלטיבים שחילקת לו, הם לא הכי נכונים לדעתי.
הגנתי? לא כל שחקן שיודע לחסום , הוא שחקן הגנה טוב. גם ליאור אליהו חוסם לפעמים.
סוחט פאולים? איפה הוא סחט אותם לאחרונה?

חוץ מזה אין לו קליעה מבחוץ, אפילו רנדל קולע יותר טוב ממנו לשלוש. אז בשביל מה זה טוב?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 20:25

my man כתב:
jol9 כתב:
my man כתב:
jol9 כתב:אם אכן הוא יחתום, אני בכלל לא חושב שזאת החתמה מפגרת. הוא שחקן טוב, שיכול לחזק את מכבי בצבע והגנתית, ויכול לשחק לצידו של רנדל
או להחליף אותו כשזה יהיה פצוע.
בוודאי שהוא הרבה יותר טוב ממאריץ'.

אני אישית חושב שמה שחסר למכבי זה שחקן שיפעיל את הגבוהים, אבל להביא גבוה רביעי לקבוצה שחושבת על פיינל פור, זה גם
דבר הכרחי.

2 שאלות-
מי יקלע מבחוץ בקבוצה שנבנית פה?
מי ימסור לגבוהים?

יש ברוסית אימרה שאומרת שלסוס שמקבלים במתנה לא מסתכלים בשיניים. אתה יודע מי היה מגיע אם סלוטר לא היה מגיע? רוב הסיכויים

סלוטר הוא לא שחקן שמערער את האיזון שיש בקו הקדמי, ובהחלט יש מספיק דקות לכולם, אם רוצים לשמור על רנדל בריא, ואם רוצים שהקבוצה
נכון, חסר שחקן שיודע להפעיל את הגבוהים - אני אומר את זה כבר כמה שבועות. אבל אין קשר לזה שחסר גם שחקן לצבע.

הסוס הזה הוא לא כ"כ מתנה בחינם(350000)...וחוץ מזה שיש סוס אחר שמקבל סכום ממש לא גבוה בניז'ני(ת'ומפקינס) שאפילו נראה לי הייתי בודק לו ת'שיניים בשמחה...

למה, אתה משלם על זה? למה שניז'ני תשחרר איזשהו שחקן? מה הם דבילים?

באמת, יש כאן תחושה שאנחנו נמצאים באיזה משחק מחשב נחמד, שבו אפשר לעשות מה שבא לנו ושמסביב לנו אין קבוצות אמיתיות עם אנשים אמיתיים
אלא מחשב שאין לו באמת מושג שיש הבדל בין גל מקל לבין כריס פול
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 20:27

שחף כתב:אני לא כל כך מבין... מה התועלת בתואם ת'יוס? כבר יש את רנדל שנותן דברים מאוד דומים. למה לא הביאו 4 שקולע מבחוץ?

א - אולי כי טיוס עצמו נראה כמו הצרות שלי
ב - אולי כי אין 4 שקולע מבחוץ פנוי וזמין
ג - אולי כי הצוות המקצועי חושב שהדבר החשוב דווקא זה שחקן הגנה בצבע וריבאונדר ע"פ קליעה מבחוץ בעמדה 4
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 20:31

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא מתאים לך יוני.
איך ההחתמה הזאת משפרת את הקבוצה? מה הוא עושה שהשחקנים הקיימים בקו הקידמי לא עושים?
לקבוצה הזאת יש מספיק חסרונות במספיק עמדות. מה עשו בשביל לפתור את המצב? הביאו שחקן שלא נותן מענה לאף אחד מהחסרונות האלה.

זאת בדיוק הנקודה. אחד החסרונות הגדולים והמשמעותיים של הקבוצה הזאת זה ריבאונד הגנה. חסרון משמעותי שני הוא הגנה בצבע.
חסרון משמעותי שלישי הוא הבריאות של רנדל והצורך המוגזם של הקבוצה בו.

בשלושת הפרמטרים החשובים האלה, סלוטר נותן מענה טוב.

בדברים אחרים, שאני חשבתי שהם חשובים יותר, כמו יכולת הפעלת גבוהים למשל, זה לא נותן שום פתרון.
אבל זה לא אומר שזאת לא החתמה סבירה שעונה לפחות על חלק מהבעיות שיש למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 11 דצמבר 2014, 20:33

יוני,
זה לא חידוש גדול כ"כ שאנחנו מעלים את הרצונות שלנו פה ולא קובעים כלום..
מבחינתי להציע שחקן שמשחק במקום אחר שעל פניו נראה לי מתאים יותר זה לא נורא כ"כ כמו שגם להביע תסכול עמוק מבחירות השחקנים בשנים האחרונות זה בסדר ולגיטימי..
לא אמרתי שום דבר יותר מהצעות שחקנים, הבעת דעה ותסכול..אם לא אלו בשביל כל הפורום הזה?

בנוגע לסלוטר עצמו- אתה מתעלם מזה שהוא ניזון אך ורק מפיק אנד רול...הוא לחלוטין לא מתאים לקונספט הנוכחי של הקבוצה(וזו היתה כוונתי בתגובות הקודמות)
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 11 דצמבר 2014, 20:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2014, 20:34

ניז'ני היא לא קבוצה עשירה בכלל (בניגוד לרוסיות שהתרגלנו לראות). הקבוצה ככל הנראה לא תעפיל לטופ-16 כי הכוכב שלה רוצ'סטי נפצע ויעדר עד סוף שלב הבתים בערך. כרגע היא במקום החמישי וממש קשה לצפות ממנה לשפר עמדות ללא רוצ'סטי.

אז כן, ניז'ני אולי כן הייתה מסכימה לשחרר את תומפקינס כדי לצמצם עלויות לאחר שסיפור היורוליג יגמר מבחינתה. הבעיה היא עם תומקינס עצמו, שלא נותן מספרים מדהימים בינתיים. אני ממש לא בטוח שהוא כבר עכשיו יכול לעזור למכבי, למרות שהוא צעיר מוכשר מאוד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי sunshine » 11 דצמבר 2014, 20:35

felix_r כתב:
אביהוא כתב:
my man כתב:

1+

זאת ההיסתכלות שלי..למה לדעתכם מכבי לא צריכה אותו ? (ולא למה היא צריכה 4 עם קליעה לשלוש..כי זה אין.)

הוא אולי 4 יותר מטיוס, אבל כל שאר הסופרלטיבים שחילקת לו, הם לא הכי נכונים לדעתי.
הגנתי? לא כל שחקן שיודע לחסום , הוא שחקן הגנה טוב. גם ליאור אליהו חוסם לפעמים.
סוחט פאולים? איפה הוא סחט אותם לאחרונה?

חוץ מזה אין לו קליעה מבחוץ, אפילו רנדל קולע יותר טוב ממנו לשלוש. אז בשביל מה זה טוב?

הוא יודע לחסום?..בשביל זה יש לנו את רנדל וטיוס. הוא אתלטי מאוד עם עבודת רגליים זריזה שעושה הרבה בעיות להתקפה של היריב וזה נותן לנו כח!
סוחט עברות..ממוצע של 1.5 ב6 דקות וזה רק העונה,הוא יודע לרוץ עם הכדור ומחויבות לתת מאמץ מרבי.זה שלריאל יש תוכניות אחרות בסגל.. שהקו האחורי שלה הוא הנותן תפוקה זה לא אומר שסלוטר הידרדר.
אני ארגיש ממש טיפש אם הוא בסוף לא יחתום אז נראה אותו במכבי על המגרש ואז נדבר (ואז ותאכלו את הכובע :tongue3 )
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי מקובי » 11 דצמבר 2014, 20:38

לא הבנתי למה פתחו ת'רד חדש...

זה סגור רק שמכבי רושמת באתר הרשמי.
מקובי

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2014, 20:39

מקובי כתב:לא הבנתי למה פתחו ת'רד חדש...

זה סגור רק שמכבי רושמת באתר הרשמי.

כי זה שמואל? :hi
ג'ורדי ברטמאו התקשר אליו בלילה וסיפר שסלוטר כבר חתם ונרשם ליורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 11 דצמבר 2014, 20:44

חתם, לא חתם, כנראה זה הכיוון בכל מקרה. גם אבי סגל מיישר קו

http://www.israelhayom.co.il/article/241103
er79

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 20:44

my man כתב:יוני,
זה לא חידוש גדול כ"כ שאנחנו מעלים את הרצונות שלנו פה ולא קובעים כלום..
מבחינתי להציע שחקן שמשחק במקום אחר שעל פניו נראה לי מתאים יותר זה לא נורא כ"כ כמו שגם להביע תסכול עמוק מבחירות השחקנים בשנים האחרונות זה בסדר ולגיטימי..
לא אמרתי שום דבר יותר מהצעות שחקנים, הבעת דעה ותסכול..אם לא אלו בשביל כל הפורום הזה?

בנוגע לסלוטר עצמו- אתה מתעלם מזה שהוא ניזון אך ורק מפיק אנד רול...הוא לחלוטין לא מתאים לקונספט הנוכחי של הקבוצה(וזו היתה כוונתי בתגובות הקודמות)

אורי, הכל בסדר. אנחנו מנהלים כאן דיון ואין שום בעיה עם אף דעה.

פשוט יש כלל אחד שמנחה אותי כאן. הכלל הוא שמבחינתי מכבי לא מביאה אף שחקן. לכן, אם מגיע שחקן, שהוא בסה"כ שחקן בסדר, שעונה לפחות
על חלק מהצרכים של הקבוצה, אז זה בסדר גמור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 20:45

felix_r כתב:ניז'ני היא לא קבוצה עשירה בכלל (בניגוד לרוסיות שהתרגלנו לראות). הקבוצה ככל הנראה לא תעפיל לטופ-16 כי הכוכב שלה רוצ'סטי נפצע ויעדר עד סוף שלב הבתים בערך. כרגע היא במקום החמישי וממש קשה לצפות ממנה לשפר עמדות ללא רוצ'סטי.

אז כן, ניז'ני אולי כן הייתה מסכימה לשחרר את תומפקינס כדי לצמצם עלויות לאחר שסיפור היורוליג יגמר מבחינתה. הבעיה היא עם תומקינס עצמו, שלא נותן מספרים מדהימים בינתיים. אני ממש לא בטוח שהוא כבר עכשיו יכול לעזור למכבי, למרות שהוא צעיר מוכשר מאוד.

אבל לקבוצות בדר"כ יש עוד מטרות פרט ליורוליג... בכל מקרה, למה שהם ישחררו אותו בחינם? נראה לך שדני פדרמן ישלם על שחרור של שחקן כזה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 דצמבר 2014, 20:48

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 דצמבר 2014, 20:57

יוני, תומפקינס מרוויח רק 200 אלף דולר
ניז'ני לא קבוצה עם תקציב גדול (6 מיליון דולר) ואולי אם פיצוי של 150-200 אלף הם יסכימו לשחרר אותו

היתרון במהלך כזה הוא שתומפקינס מוכשר ואתה יכול לבנות עליו לכמה שנים ולנסות להביא אותו ישר על חוזה לכמה עונות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2014, 20:57

jol9 כתב:
felix_r כתב:ניז'ני היא לא קבוצה עשירה בכלל (בניגוד לרוסיות שהתרגלנו לראות). הקבוצה ככל הנראה לא תעפיל לטופ-16 כי הכוכב שלה רוצ'סטי נפצע ויעדר עד סוף שלב הבתים בערך. כרגע היא במקום החמישי וממש קשה לצפות ממנה לשפר עמדות ללא רוצ'סטי.

אבל לקבוצות בדר"כ יש עוד מטרות פרט ליורוליג... בכל מקרה, למה שהם ישחררו אותו בחינם? נראה לך שדני פדרמן ישלם על שחרור של שחקן כזה?

האם הזכרתי שהם עניים? ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 דצמבר 2014, 20:58

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא מתאים לך יוני.

זאת בדיוק הנקודה. אחד החסרונות הגדולים והמשמעותיים של הקבוצה הזאת זה ריבאונד הגנה. חסרון משמעותי שני הוא הגנה בצבע.

בדברים אחרים, שאני חשבתי שהם חשובים יותר, כמו יכולת הפעלת גבוהים למשל, זה לא נותן שום פתרון.

יש לך את טיוס ורנדל, שהם שני ריבאונדרים מצויינים, שגם שומרים טוב בצבע. כנראה שהבעיות של הקבוצה בתחום הזה לא נובעות מהיעדר שחקן עם סט הסקילס הזה. וגם אם כן, אם מכל הבעיות שקיימות בקבוצה דווקא את זה בוחרים לחזק, כנראה שמשהו בתהליך קבלת ההחלטות לוקה בחסר (נוקט פה בגישה עדינה שלא כהרגלי) .
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 11 דצמבר 2014, 21:06

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא מתאים לך יוני.

יש לך את טיוס ורנדל, שהם שני ריבאונדרים מצויינים, שגם שומרים טוב בצבע. כנראה שהבעיות של הקבוצה בתחום הזה לא נובעות מהיעדר שחקן עם סט הסקילס הזה. וגם אם כן, אם מכל הבעיות שקיימות בקבוצה דווקא את זה בוחרים לחזק, כנראה שמשהו בתהליך קבלת ההחלטות לוקה בחסר (נוקט פה בגישה עדינה שלא כהרגלי) .

אני ממש לא מסכים. טיוס הוא לא ריבאונדר מצויין וגם לא שומר טוב בצבע, ורנדל הוא שומר מצויין בכל מקום, אבל הוא לבד בעניין הזה.
הרי ברור שריבאונד הגנה הוא אחת הבעיות הגדולות ביותר שלנו... לא מבין איך אפשר להגיד אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים