מכביסט30 כתב:אחד המשחקים ההזויים..
יצאנו לפגרה קצרה בעצם. למי יש לב לראות את האכילה השנתית במוסקבה? משחק מיותר לחלוטין.. אני הייתי נותן מנוחה לכל מי שצריך.
איזה מוסקבה עכשיו ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יצאנו לפגרה קצרה בעצם. למי יש לב לראות את האכילה השנתית במוסקבה? משחק מיותר לחלוטין.. אני הייתי נותן מנוחה לכל מי שצריך.
יוסי22 כתב:מכביסט30 כתב:אחד המשחקים ההזויים..
איזה מוסקבה עכשיו ?
jol9 כתב:מכביסט30 כתב:אחד המשחקים ההזויים..
על איזו מוסקבה מדובר?
המשחק האחרון של מכבי בבית מול מאלאגה
חנו'ש כתב:פעם ראשונה אני שומעת את גודס באנגלית - יש לו אנגלית טובה אבל המבטא זועק לשמיים.
מוזר לי אחרי 4 שנות בלאט....
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:פעם ראשונה אני שומעת את גודס באנגלית - יש לו אנגלית טובה אבל המבטא זועק לשמיים.
אוף שכחתי מה הוא אמר שהצחיק אותי
משהו בסגנון what's happen happen
אביהוא כתב:איזה נאחס היה הMEME המצחיק הזה ללינהארט
מכביסט30 כתב:למה לעזאזל חשבתי שיש עוד משחק במוסקבה? חייב לבדוק את זה.. אני לא בנוי להזיות האלה
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:פעם ראשונה אני שומעת את גודס באנגלית - יש לו אנגלית טובה אבל המבטא זועק לשמיים.
my man כתב:מכביסט30 כתב:למה לעזאזל חשבתי שיש עוד משחק במוסקבה? חייב לבדוק את זה.. אני לא בנוי להזיות האלה
זה אני אשם אני כתבתי...
ושנה שעברה המשחק האחרון בטופ 16 היה מולם בבית...
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:פעם ראשונה אני שומעת את גודס באנגלית - יש לו אנגלית טובה אבל המבטא זועק לשמיים.
זה זה... לא?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:פעם ראשונה אני שומעת את גודס באנגלית - יש לו אנגלית טובה אבל המבטא זועק לשמיים.
זה זה... לא?
משהו באזור
הכי חשוב זה ש- whats happend happend
Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:איזה נאחס היה הMEME המצחיק הזה ללינהארט
גם לפניני היה משחק השנה שהוא להט במחצית הראשונה, הגיע ל-9 נקודות (כ, זה ''להט'' מסתבר) ואמרתי שהוא לא יגיע ל-11..עד היום הוא מחפש סל שדה במחצית השנייה
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:פעם ראשונה אני שומעת את גודס באנגלית - יש לו אנגלית טובה אבל המבטא זועק לשמיים.
זה זה... לא?
משהו באזור
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:אביהוא כתב:איזה נאחס היה הMEME המצחיק הזה ללינהארט
גם לפניני היה משחק השנה שהוא להט במחצית הראשונה, הגיע ל-9 נקודות (כ, זה ''להט'' מסתבר) ואמרתי שהוא לא יגיע ל-11..עד היום הוא מחפש סל שדה במחצית השנייה
חחחחח הזויHoliday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:פעם ראשונה אני שומעת את גודס באנגלית - יש לו אנגלית טובה אבל המבטא זועק לשמיים.
זה זה... לא?
משהו באזור
זה ה what was was,was שליאב כתב פה..אחד המצחיקים ובכלל לא ראיתי את גודס אומר את זה XD
על מה אנחנו מדברים![]()
מכבי ניצחה ולינארט מלך
מה גודס אמר על סלוטר?
LIAV10 כתב:my man כתב:הכי חשוב זה ש- whats happend happend
What was was, was was
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים