חנו'ש כתב:אם מלאגה מנצחת היום, צריך לא להפסיד ביותר מ-4 הפרש והמקום השני שלנו.
זה לא יהיה כזה פשוט-אפילו לא בכלל!
עריכה:
מלאגה ב16 הפרש על צסקא...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אם מלאגה מנצחת היום, צריך לא להפסיד ביותר מ-4 הפרש והמקום השני שלנו.
my man כתב:חנו'ש כתב:אם מלאגה מנצחת היום, צריך לא להפסיד ביותר מ-4 הפרש והמקום השני שלנו.
זה לא יהיה כזה פשוט-אפילו לא בכלל!
עריכה:
מלאגה ב16 הפרש על צסקא...
rc4991 כתב:אני לא בטוח שלא כדאי לנו לעלות דווקא מהמקום השלישי
מקובי כתב:לא הבנתי מה רסקין חירטט שמקום שלישי עדיף לנו על מקום שני?
נכון לסוף מחזור 8 עדיף מקום שני בהרבה מאשר מקום שלישי (אז אמנם נהיה בלי ביתיות כנראה אבל מצד שני יהיו רק 2-3 קבוצות שיתמודדו איתנו על המקום השלישי- קרי על הסדרה היחידה שאפשר לנצח)
my man כתב:rc4991 כתב:אני לא בטוח שלא כדאי לנו לעלות דווקא מהמקום השלישי
בראייה לטווח הקצר(כלומר ברצון לעלות להצלבה) זה אולי נכון. אבל בראייה לטווח הארוך(לקבל בהצלבה קבוצה שאפשר לעבור) זה לא בטוח נכון...
מקובי כתב:לא הבנתי מה רסקין חירטט שמקום שלישי עדיף לנו על מקום שני?
נכון לסוף מחזור 8 עדיף מקום שני בהרבה מאשר מקום שלישי (אז אמנם נהיה בלי ביתיות כנראה אבל מצד שני יהיו רק 2-3 קבוצות שיתמודדו איתנו על המקום השלישי- קרי על הסדרה היחידה שאפשר לנצח)
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:אני לא בטוח שלא כדאי לנו לעלות דווקא מהמקום השלישי
בראייה לטווח הקצר(כלומר ברצון לעלות להצלבה) זה אולי נכון. אבל בראייה לטווח הארוך(לקבל בהצלבה קבוצה שאפשר לעבור) זה לא בטוח נכון...
אני בכלל לא בטוח
ריאל ובארסה חזקות אבל גם אולקר חזקה השנה לא פחות מהן (לפחות בינתיים)מקובי כתב:לא הבנתי מה רסקין חירטט שמקום שלישי עדיף לנו על מקום שני?
אני לא זוכר מי יהיו איתנו בבית אם נעלה מהמקום השלישי אבל מהמקום השני יהיו לך את קאזאן ופאו על הראש וגם הכוכב האדום שלא פראיירים
מקובי כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:אני לא בטוח שלא כדאי לנו לעלות דווקא מהמקום השלישי
אני בכלל לא בטוח
ריאל ובארסה חזקות אבל גם אולקר חזקה השנה לא פחות מהן (לפחות בינתיים)מקובי כתב:לא הבנתי מה רסקין חירטט שמקום שלישי עדיף לנו על מקום שני?
אני לא זוכר מי יהיו איתנו בבית אם נעלה מהמקום השלישי אבל מהמקום השני יהיו לך את קאזאן ופאו על הראש וגם הכוכב האדום שלא פראיירים
נכון לסוף מחזור 8:
במידה ומסיימים מקום שני:
אנחנו מקבלים את ריאל וקאזאן מבית א', נפטונאס והכוכב האדום מבית ד', פאו וברצלונה מבית ג' ואלבה מהבית שלנו.
אנחנו קאזאן ופאו אמורים להיאבק על המקום השלישי...
במידה ומסיימים מקום שלישי:
אנאדולו וז'לגיריס מבית א', צסק"א מהבית שלנו, פנר ומילאנו מבית ג' ואול' וקאחה מבית ד'.
הרבה יותר מאוזן ויהיה מאוד קשה להשיג את המקום השני.
מקובי כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:אני לא בטוח שלא כדאי לנו לעלות דווקא מהמקום השלישי
אני בכלל לא בטוח
נכון לסוף מחזור 8:
במידה ומסיימים מקום שני:
אנחנו מקבלים את ריאל וקאזאן מבית א', נפטונאס והכוכב האדום מבית ד', פאו וברצלונה מבית ג' ואלבה מהבית שלנו.
אנחנו קאזאן ופאו אמורים להיאבק על המקום השלישי...
במידה ומסיימים מקום שלישי:
אנאדולו וז'לגיריס מבית א', צסק"א מהבית שלנו, פנר ומילאנו מבית ג' ואול' וקאחה מבית ד'.
הרבה יותר מאוזן ויהיה מאוד קשה להשיג את המקום השני.
חנו'ש כתב:רק נקודה....
my man כתב:מילאנו ופאו משחק דוחה אבל חזק-אם מילאנו מנצחים היום ושבוע הבא אתזגוזאל הם יהיו מקום שלישי ומכבי תקבל אותם במקום פאו.