המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RonB כתב:הוא לא מקבל את הכדורים מספיק טוב לדעתי. פניני הפעיל אותו הכי טוב, ועכשיו הוא לא פה.
itai7 כתב:"מקצוען צריך לעבוד כל הקיץ, ולי לא היה כוח. אין שום תירוץ"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 79768.html
אביהוא כתב:אם מעמידים במאוזנים כמה שהוא השקיע פה לעומת הפאשלה האחרונה..הוא לא צריך בכלל לבקש סליחה!!!!
הוא מעד,ולהוציא אנשים רגישים מאוד ממעידות זה רק לעודד אותם ולתמוך בהם. כל הכבוד למכבי שידעו לתת כתף בזמן שהוא היה בלי חוזה,כי אני לא יודע לאן הוא היה מגיע עם הרגשות שלו...סביר שהוא לא היה חוזר לעצמו!!!
מה הוא אומר באנגלית כשהוא אומר שלא היה לו את הכוח? STRENKR?..הוא הגניב מבט לצד כשהוא אמר את זה..הוא מסתיר משו הרבה יותר קשה נראה לי...
my man כתב:itai7 כתב:"מקצוען צריך לעבוד כל הקיץ, ולי לא היה כוח. אין שום תירוץ"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 79768.html
אוף זה סופו אז קשה לכתוב את הדברים אבל בכ"ז דווקא ממי שאתה אוהב אתה מצפה להרבה:
מה זה השטויות האלה??? היה לך קשה לעבוד לבד-באמת אוי אוי אוי- אתה מקבל מאות אלפי דולרים וקשה לך להיות לבד?
לא היה לך כח, רצית לנוח? מה נסגר מה אתה ילד? הקבוצה הזו נשענת עליך כבר מספיק זמן שתיקח את עצמך בידיים ותחליט אם אתה באמת מכביסט או שפשוט נורא כיף לקפוץ לכדורים על הרצפה בהיכל ולשמוע את התרועות. אם אתה כ"כ אוהב את המועדון הזה אז אתה צריך לדעת שגם כשקשה וגם כשלא בא אז אתה שם בשביל המועדון.
אכזב אותי קשות...עד שהוא לא "יחזור לעצמו" יהיה לי קשה להריע לו..כי עד עכשיו הוא נראה זוועה.
my man כתב:אביהוא כתב:אם מעמידים במאוזנים כמה שהוא השקיע פה לעומת הפאשלה האחרונה..הוא לא צריך בכלל לבקש סליחה!!!!
הוא מעד,ולהוציא אנשים רגישים מאוד ממעידות זה רק לעודד אותם ולתמוך בהם. כל הכבוד למכבי שידעו לתת כתף בזמן שהוא היה בלי חוזה,כי אני לא יודע לאן הוא היה מגיע עם הרגשות שלו...סביר שהוא לא היה חוזר לעצמו!!!
מה הוא אומר באנגלית כשהוא אומר שלא היה לו את הכוח? STRENKR?..הוא הגניב מבט לצד כשהוא אמר את זה..הוא מסתיר משו הרבה יותר קשה נראה לי...
strength- זה מה שהוא אמר וזו מילה אחרת ל"כח"/"חוסן" ..
אם תשים לב הוא תמיד מתראיין ככה שהוא מפנה ת'מבט. כמו שבלאט תמיד יגרד את האף/מצח. ובתור אחד שראה "שקר לי" זה היה צריך להרים אצלך גבה() לא
?
בכ"מ לגבי סופו. הוא אמוציונלי אני מבין אבל זה שהוא לא צריך לבקש סליחה? את זה אני לא מבין...אני כן אוכל לסלוח לו אבל ייקח לי זמן לראות שהוא באמת מתכוון לזה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים