er79 כתב:צעד הזוי של מכבי. לא מובנת לי ההחתמה הזאת, מצד שני זה אמור להיות מובן לי כבר איזה 3-4 שנים אנחנו מחתימים חייזרים באמצע העונה
ועוד מדברים על השחקנים של חיפה שמעשנים סמים! הסקאוטים של מכבי הם סטלנים כבדים!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:צעד הזוי של מכבי. לא מובנת לי ההחתמה הזאת, מצד שני זה אמור להיות מובן לי כבר איזה 3-4 שנים אנחנו מחתימים חייזרים באמצע העונה
rc4991 כתב:אדם, נראה לי שאתה לא מבין שהבעיה היא הכסף
יהיו מספיק קבוצות שיציעו לו מיליונים
אדם כתב:rc4991 כתב:אדם, נראה לי שאתה לא מבין שהבעיה היא הכסף
יהיו מספיק קבוצות שיציעו לו מיליונים
אני מבין טוב מאוד שהכל זה כסף
אבל אני אוהד אני מדבר על שחקנים שנראים לי ויכולים לעזור זה הרבה יותר טוב מלשחלם מליון דולר על 3 שחקנים מביטחו לאומי ,כמו מאריץ לינהראט והיינס ,שבמקום יכלו להביא תותח אחד ,ועוד תותח וזהו ,השאלה היא מי מנהל תקבוצה ואיך מחלקים תכסף ובונים ונראה שבמכבי יגידו שלא משלמים הרבה ,אבל ימצשיכו לזרוק הרבה בלי היגיון ובשלי שכל ,הרי להיינס יש חוזה לשנה הבאה ב700 או 600 ,זה יעלה פיצוי ,ככה שבסוף תמיד הזול כביכול עולה למכבי פי 4 ,עד לא מזמן היתה עסוקה בלשלם פיצוים לכל מיני נעלים כמו גף פוט וברזילאי אחד ומדלי ,אני לא מבין איך מכבי מתנהלת ,זה כבר לא ענין של תקציב זה ענין של חשיבה .
er79 כתב:פיק מוסיף גם את תומפקינס לרשימה
rc4991 כתב:er79 כתב:פיק מוסיף גם את תומפקינס לרשימה
באמת שלא מובן לי למה לא הולכים על תומפקינס
סייז מצויין לעמדה שלו, מגוון התקפית, ריבאונדר, שומר סבבה ומסוגל לשחק בשתי העמדות
אם זה לא מספיק אז הוא מרוויח רק 200 אלף דולר בניז'ני!!!
my man כתב:ת'ומפקינס כ"כ הרבה יותר מתאים למה שמכבי צריכה...
והוא גם צעיר..
אם זה הוא או סלוטר אני באמת לא מבין מה השאלה...
felix_r כתב:my man כתב:ת'ומפקינס כ"כ הרבה יותר מתאים למה שמכבי צריכה...
והוא גם צעיר..
מי אמר לך שתומפקינס בכלל בתוכניות של מכבי?
בד בבד, הקבוצה בוחנת גם את מועמדותו של הפאוור-פורוורד האמריקאי טריי תומפקינס אשר משחק במדי מוליכת ליגה ה-VTB ניז׳ני נובגורוד. תומפקינס (2.08, 24), בעל עבר של 24 משחקים במדי הלוס אנג׳לס קליפרס, רושם העונה ממוצעים של 14.3 נקודות ו-8.6 ריבאונדים בליגה המזרח אירופאית לצד 12.3 ו-7.4 כדורים חוזרים ביורוליג.
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:ת'ומפקינס כ"כ הרבה יותר מתאים למה שמכבי צריכה...
והוא גם צעיר..
מי אמר לך שתומפקינס בכלל בתוכניות של מכבי?
לפי פיק...
http://www.one.co.il/Article/243497.htmlבד בבד, הקבוצה בוחנת גם את מועמדותו של הפאוור-פורוורד האמריקאי טריי תומפקינס אשר משחק במדי מוליכת ליגה ה-VTB ניז׳ני נובגורוד. תומפקינס (2.08, 24), בעל עבר של 24 משחקים במדי הלוס אנג׳לס קליפרס, רושם העונה ממוצעים של 14.3 נקודות ו-8.6 ריבאונדים בליגה המזרח אירופאית לצד 12.3 ו-7.4 כדורים חוזרים ביורוליג.
אביהוא כתב:מישו שמע מה גודס אמר על סלוטר..שהם לא צריכים אותו? היה אצלי רעש ולא שמעתי.
my man כתב:אביהוא כתב:מישו שמע מה גודס אמר על סלוטר..שהם לא צריכים אותו? היה אצלי רעש ולא שמעתי.
באמת?????????????זה יהיה אדיר!
אחת התכונות של גודס שהוא אומר מה שהוא חושב ומרגיש..אפשר לאהוב את זה או לשנוא את זה אבל זה בטח עדיף על החירטוטים של בלאט בריאיונות אחרי ההפסדים..
חנו'ש כתב:my man כתב:אביהוא כתב:מישו שמע מה גודס אמר על סלוטר..שהם לא צריכים אותו? היה אצלי רעש ולא שמעתי.
אחת התכונות של גודס שהוא אומר מה שהוא חושב ומרגיש..אפשר לאהוב את זה או לשנוא את זה אבל זה בטח עדיף על החירטוטים של בלאט בריאיונות אחרי ההפסדים..
לא, הוא אמר שיש דיבורים עם סלוטר אבל הוא עוד לא סגור ויש עוד קבוצה שנלחמת עליו.
לא הוא דיבר נראה לי על הסנטר של צדביטה ואמר שלא בטוח שצריכים עוד 5 למרות שהוא כישרון גדול , דווקא נראה שהוא כן מעוניין בסלוטר .אביהוא כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אביהוא כתב:מישו שמע מה גודס אמר על סלוטר..שהם לא צריכים אותו? היה אצלי רעש ולא שמעתי.
הוא אמר גם נראה לי שיש להם בצבע כבר את סופו וטיוס (התעלם "במקרה" ממאריץ')
הוא דיבר עדיין על ההחתמה של סלוטר?
מקאדו 3 כתב:לא הוא דיבר נראה לי על הסנטר של צדביטה ואמר שלא בטוח שצריכים עוד 5 למרות שהוא כישרון גדול , דווקא נראה שהוא כן מעוניין בסלוטר .אביהוא כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אביהוא כתב:מישו שמע מה גודס אמר על סלוטר..שהם לא צריכים אותו? היה אצלי רעש ולא שמעתי.
מקאדו 3 כתב:לא הוא דיבר נראה לי על הסנטר של צדביטה ואמר שלא בטוח שצריכים עוד 5 למרות שהוא כישרון גדול , דווקא נראה שהוא כן מעוניין בסלוטר .אביהוא כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:אביהוא כתב:מישו שמע מה גודס אמר על סלוטר..שהם לא צריכים אותו? היה אצלי רעש ולא שמעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־18 אורחים