המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הבעיה היא שאתם כך כך בטוחים שמהבית המקביל לא נקבל קבוצה בלתי עבירה
אולקר חזקה השנה לא פחות משלושת הגדולות
jol9 כתב:האפשרות השניה לא רלוונטית.
כל סדרה מול בארסה, ריאל או צסקא תהיה כנראה בלי יתרון ביתיות. ההבדל הוא שבבית של צסקא יש יותר קבוצות חזקות שנאבקות על המקום השלישי,
כאשר מקום שלישי ורביעי מוביל להצלבה בלי יתרון ביתיות מול בארסה או ריאל.
ובבית עם ריאל ובארסה תהיה מלחמה על המקום השלישי, אבל גם יהיו פחות קבוצות איכותיות מאשר בבית השני.
כמו שאני נוהג לומר ישנם 2 מקומות שעליהם מכבי צריכה להילחם - המקום השני בבית עם צסקא והמקום השלישי בבית עם ריאל ובארסה.
jol9 כתב:כמו שאני נוהג לומר ישנם 2 מקומות שעליהם מכבי צריכה להילחם - המקום השני בבית עם צסקא והמקום השלישי בבית עם ריאל ובארסה.
my man כתב:jol9 כתב:האפשרות השניה לא רלוונטית.
כל סדרה מול בארסה, ריאל או צסקא תהיה כנראה בלי יתרון ביתיות. ההבדל הוא שבבית של צסקא יש יותר קבוצות חזקות שנאבקות על המקום השלישי,
ובבית עם ריאל ובארסה תהיה מלחמה על המקום השלישי, אבל גם יהיו פחות קבוצות איכותיות מאשר בבית השני.
כמו שאני נוהג לומר ישנם 2 מקומות שעליהם מכבי צריכה להילחם - המקום השני בבית עם צסקא והמקום השלישי בבית עם ריאל ובארסה.
לא הבנתי...
מקום שני בבית עם צסקא-מביא לך הצלבה מול ריאל/בארסה?!
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:האפשרות השניה לא רלוונטית.
לא הבנתי...
מקום שני בבית עם צסקא-מביא לך הצלבה מול ריאל/בארסה?!
מקום שני בבית עם צסקא נותן לך יתרון ביתיות מול הקבוצה שתסיים במקום השלישי מהבית המקביל.
ככל הנראה השתיים הראשונות יהיו ריאל ובארסה.
לצורך העניין, זה מה שמילאנו עשתה בשנה שעברה.
yehooda כתב:מצטער לבאס אתכם חברה אבל מה נותן לכם את התחושה שמכבי בכלל תעלה שלב שאתם מצפים להתמודות עם הבית המקביל.
לפי מה שאני מבין רק 4 עולות בכל בית. ההיגיון אומר שברצלונה וריאל צפויות לתפוס את שני המקומות הראשונים. זה אומר שעל שני המקומות הנותרים צפויות להתמודד 4 קבוצות די שוות: פנתנייקוס, מכבי, אולימפיאקוס/בלגרד וקזאן. ואיך שמכבי נראית השנה הסיכוי לתפוס את שני המקומות האחורנים הוא לא משהו...
yehooda כתב:מצטער לבאס אתכם חברה אבל מה נותן לכם את התחושה שמכבי בכלל תעלה שלב שאתם מצפים להתמודות עם הבית המקביל.
לפי מה שאני מבין רק 4 עולות בכל בית. ההיגיון אומר שברצלונה וריאל צפויות לתפוס את שני המקומות הראשונים. זה אומר שעל שני המקומות הנותרים צפויות להתמודד 4 קבוצות די שוות: פנתנייקוס, מכבי, אולימפיאקוס/בלגרד וקזאן. ואיך שמכבי נראית השנה הסיכוי לתפוס את שני המקומות האחורנים הוא לא משהו...
אביהוא כתב:מדהים!
אם קלייפדה מנצחים בוולנסיה והכוכב מפסידים לקוצ'ה..יש מצב הכוכב איתנו.
נדמה שהאימפריות ממש נחלשות העונה
וקאזאן כבר הפסידה לניז'ני בארבע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים