אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2011, 19:24

שמשון הגיבור כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נראה לי שאם שייר לא ימצא את היד שלו בטורניר בצרפת..או אפילו יראה סימנים של היד שהייתה לו בדיוק אז יקרה בדיוק מה שאמרת..סמית' ל-2 ופניני ל-3..
למרות שאני מאמינה שבלאט רוצה לנצל את השמירה של סמית' על עמדה 3 ולא על עמדה 2..

לדעתי זו העמדה הבעייתית של מכבי כרגע (עד שפארמר ילך). שאייר שהוא סימן שאלה ובורשטיין שהוא סימן קריאה. את סמית' אני מעדיף 3.
מה שבטוח שמכבי תהיה אחרת לגמרי השנה.. בלי P&P והחטיפות של אידסון, מכבי לא תוכל להתבסס על שמירת הלחץ שפירקה את היריבות שנה שעברה. לעומת זאת יש השנה מחליפים טובים יותר לדקות הבעייתיות ולרבעים הקשים. לא רואה את שאראס מוסיף משהו להרכב הזה. מכבי צריכה קומבו שהוא קודם כל 2 שגם יודע לחדור. אם אין כזה עכשיו -לא נורא ואפשר לחכות. כל עוד יש רכז טוב וסנטר טוב. הצרה תתחיל כשפארמר ילך ואז מכבי תהיה עם חוסר ברכז פותח שיקח לו גם זמן להשתלב.

תשמע..
אני חושבת שתהיה לנו הגנה כמו לפני שנה? לא..
אבל אי אפשר להתעלם מזה שלרוסיה אין את התאומים או את אידסון והם עדיין נבחרת עם הגנה מעולה..
הגנה זה גם עניין של רצון ותיאום ואני מאמינה שתהיה לנו הגנה טובה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 17 ספטמבר 2011, 19:24

itai7 כתב:הייתי מציע לך שתקרא את הדוחות דראפט שלו מהנייק סומיט' ועוד, לא בעיה להתבסס על וידאו

בשביל מה ללכת כל כך רחוק?

לא ראיתי קליעה מעניינת משלוש או חצי מרחק וגם לא משחק עם גב לסל או טכניקה יוצאת דופן. פשוט אתלטי ומשתמש במהירות כדי לחלוף על פני בני גילו. מעין מיני-אליהו שכזה. לא מרשים במיוחד, לא מספיק מגוון ואני מאוד מקווה שלא על זה מכבי מתכוונת לשרוף כסף בשנה הקרובה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 18 ספטמבר 2011, 02:54

yiffy כתב:
itai7 כתב:הייתי מציע לך שתקרא את הדוחות דראפט שלו מהנייק סומיט' ועוד, לא בעיה להתבסס על וידאו

לא ראיתי קליעה מעניינת משלוש או חצי מרחק וגם לא משחק עם גב לסל או טכניקה יוצאת דופן. פשוט אתלטי ומשתמש במהירות כדי לחלוף על פני בני גילו. מעין מיני-אליהו שכזה. לא מרשים במיוחד, לא מספיק מגוון ואני מאוד מקווה שלא על זה מכבי מתכוונת לשרוף כסף בשנה הקרובה.

כל הכשרונות הצעירים האלו שמתוכננים לחתום לטווח ארוך ולהיות מושאלים לא באים מתקציב השחקנים של העונה אלא מהשקעה של הבעלים לעתיד...זה לא מה שישפיע על הבאת גארד נוסף לסגל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yiffy » 18 ספטמבר 2011, 04:01

yzafrir כתב:
yiffy כתב:

כל הכשרונות הצעירים האלו שמתוכננים לחתום לטווח ארוך ולהיות מושאלים לא באים מתקציב השחקנים של העונה אלא מהשקעה של הבעלים לעתיד...זה לא מה שישפיע על הבאת גארד נוסף לסגל...

זה אולי לא יהיה עול כלכלי על צוואר מכבי בשנה הקרובה (וזה בהנחה שאכן תימצא לו קבוצה) אבל זו התעסקות של כל שנה לנסות למצוא לו קבוצה, ובכלל לא בטוח שזו תהיה משימה קלה. זה שווה את זה אם מדובר בשחקן עם אפסייד אמיתי, ואיך לומר את זה בעדינות, הבחור הזה נראה כדורסלן מוגבל במיוחד. דווקא הסלובקי ההוא היה הרבה יותר מעניין.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 18 ספטמבר 2011, 04:06

כרגיל, הציטוטים הבוקר של גודס לפני הטיסה לצרפת הם של "נקבל אינדיקציה מהמחנה בצרפת אם יש צורך בגארד נוסף" וכד', כאילו שהם לא יודעים שחסר בסגל הנוכחי לפחות גארד אחד מוביל. זה כמו לומר "נראה אם אוחיון מצליח להתגבר על החסרון של פארגו ואז נראה". הבעיה היא שסביר להניח שאחרי שניים-שלושה נצחונות על נמושות צרפתיות סביר להניח שפדרמן (שהוא הגורם המקצועי האמיתי של מכבי) יחליט שהקבוצה לא זקוקה לגארד נוסף.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 18 ספטמבר 2011, 04:14

מכבי מדברת על כשרונות ידועים באירופה ושחקנים שממש לא תיהיה לה בעיה להשאיל , זה לא ג'ף פוט וכאלו....
כל השמות של הפרוספקטים שהוזכרו הם איכותיים , אני הייתי רצוה לראות קודם את נדוביץ' (שלדעתי יכול להשתלב כבר העונה) ואחר כך את הצרפתי...לגבי הסלובקי , אני לא מתלהב ממה שהראה בטורניר דרג ב....
לגבי זה שזו התעסקות למצוא לו קבוצה , אין מה לעשות ככה זה עובד בכל העולם וברוב המקרים זה גם שווה את ההשקעה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yiffy » 18 ספטמבר 2011, 04:19

בחיי, לצרפתי הזה אין כלום. שום דבר למכור בכדורסל מקצועני. כששחקן שאינו סנטר עצבני עב בשר או גבוה מאוד חסר יסודות של משחק וכולם מבינים שהוא רק רוצה לחדור, מיד נערכים לזה וזה לא משנה כמה הוא אתלטי (וזה לא שהוא לברון או משהו כזה). חבל, זה מיותר לחלוטין.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 18 ספטמבר 2011, 04:23

yiffy כתב:בחיי, לצרפתי הזה אין כלום. שום דבר למכור בכדורסל מקצועני. כששחקן שאינו סנטר עצבני עב בשר או גבוה מאוד חסר יסודות של משחק וכולם מבינים שהוא רק רוצה לחדור, מיד נערכים לזה וזה לא משנה כמה הוא אתלטי (וזה לא שהוא לברון או משהו כזה). חבל, זה מיותר לחלוטין.

אל דאגה, הצרפתי הזה לא יהיה במכבי. במכבי מכחישים שבכלל דיברו איתו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 ספטמבר 2011, 04:30

קודי כתב:כרגיל, הציטוטים הבוקר של גודס לפני הטיסה לצרפת הם של "נקבל אינדיקציה מהמחנה בצרפת אם יש צורך בגארד נוסף" וכד', כאילו שהם לא יודעים שחסר בסגל הנוכחי לפחות גארד אחד מוביל. זה כמו לומר "נראה אם אוחיון מצליח להתגבר על החסרון של פארגו ואז נראה". הבעיה היא שסביר להניח שאחרי שניים-שלושה נצחונות על נמושות צרפתיות סביר להניח שפדרמן (שהוא הגורם המקצועי האמיתי של מכבי) יחליט שהקבוצה לא זקוקה לגארד נוסף.

זה מזכיר את הסתיו של שנה שעברה וזה כנראה יגמר אותו דבר, בלי אף אחד. חסכו כאן 2 מיליון דולר, לא צחוק.

מצד שני, אי אפשר להגיד שאין מזל למכבי. אם פארמר לא היה מציע עצמו כמעט בחינם למכבי לא היה לנו בכלל שחקן ברמה גבוהה בקו האחורי. אז נתנחם בזה ונתפלל שזה יספיק לטופ 16 לפחות. ( ואם הוא יעזוב באמצע צריך להתפלל עוד יותר חזק ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 18 ספטמבר 2011, 04:59

yarinsaky כתב:
קודי כתב:כרגיל, הציטוטים הבוקר של גודס לפני הטיסה לצרפת הם של "נקבל אינדיקציה מהמחנה בצרפת אם יש צורך בגארד נוסף" וכד', כאילו שהם לא יודעים שחסר בסגל הנוכחי לפחות גארד אחד מוביל. זה כמו לומר "נראה אם אוחיון מצליח להתגבר על החסרון של פארגו ואז נראה". הבעיה היא שסביר להניח שאחרי שניים-שלושה נצחונות על נמושות צרפתיות סביר להניח שפדרמן (שהוא הגורם המקצועי האמיתי של מכבי) יחליט שהקבוצה לא זקוקה לגארד נוסף.

זה מזכיר את הסתיו של שנה שעברה וזה כנראה יגמר אותו דבר, בלי אף אחד. חסכו כאן 2 מיליון דולר, לא צחוק.

מצד שני, אי אפשר להגיד שאין מזל למכבי. אם פארמר לא היה מציע עצמו כמעט בחינם למכבי לא היה לנו בכלל שחקן ברמה גבוהה בקו האחורי. אז נתנחם בזה ונתפלל שזה יספיק לטופ 16 לפחות. ( ואם הוא יעזוב באמצע צריך להתפלל עוד יותר חזק ).

בלי פארמר לא יעזרו התפילות - קו אחורי שכולל את פאפאלוקאס, אוחיון, שאייר ובורשטיין לא יעבור את הסיבוב הראשון. מי בדיוק אמור לפתוח שם בחמישיה? מי בדיוק אמור לשמור שם?
אם הגענו למצב שאפילו בורשטיין (שתמיד טוען שצריכים יותר לסמוך על הישראלים) אמר לפני שבועיים בראיון לאחד המקומונים שחסר עוד גארד אז כנראה שבאמת יש צורך.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 ספטמבר 2011, 05:12

מקצועית גרידא, אין ספק שאתה צודק. כנראה תולים הרבה ביכולות של בלאט לעשות דברים מעבר, כמו בשנה שעברה. אם זה יצליח, ההנהלה תצא גדולה בדיוק כמו בלאט, הרי להצלחות יש הרבה אבות.
אם מכבי תיכשל אפשר יהיה להאשים את בלאט שלא התמקד בשחקן מסויים.( אם זה נכון , אין לי מושג )
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 18 ספטמבר 2011, 05:22

yarinsaky כתב:מקצועית גרידא, אין ספק שאתה צודק. כנראה תולים הרבה ביכולות של בלאט לעשות דברים מעבר, כמו בשנה שעברה. אם זה יצליח, ההנהלה תצא גדולה בדיוק כמו בלאט, הרי להצלחות יש הרבה אבות.
אם מכבי תיכשל אפשר יהיה להאשים את בלאט שלא התמקד בשחקן מסויים.( אם זה נכון , אין לי מושג )

אפשר יהיה להאשים את בלאט רק בדבר אחד - שהוא לא עמד על שלו. אחרי העונה האחרונה יש לו מספיק כוח כדי להתעקש ולעמוד על שלו בכל הנוגע לחיזוק. לקו אחורי שכולל את אוחיון, פאפאלוקאס, בורשטיין ושאייר פשוט אין מספיק כשרון, אין יכולת הגנה, אין יכולת חדירה, אין יכולת קליעה מספיק טובה, אין אתלטיות ואין יכולת לעשות סל באחד על אחד. פשוט מדובר בקו אחורי אנמי וחלש, שמתאים לקבוצת מרכז טבלה ביורוקאפ. פאפאלוקאס הוא רכז מחליף נהדר ושאייר, אם באמת יסתגל לכדורסל המקצועני כמו שצריך (וזה "אם" גדול) ויחזור מהפציעה כמו שצריך, יכול להיות סקנד גארד מחליף טוב. בורשטיין ואוחיון נמצאים כאן אך ורק בגלל תעודת הזהות שלהם כי מבחינת יכולות אין להם מה לחפש במקומות שמכבי שואפת אליהם, גם לא בקצה הספסל.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 18 ספטמבר 2011, 05:28

אגב, סתם שאלה - במידה שהמצב הנוכחי - בו כנראה אין מועמדים ראויים לעמדת הגארד - יימשך, האם לא הייתם שוקלים לתת לאנטוני פארקר מיליון דולר ולהביא אותו לכאן? פארקר יכול לשחק בעמדות 1-3 ולתת לקבוצה לא מעט דברים שחסרים לה היום, כמו אתלטיות, איכות, הגנה, חדירה לסל ויכולת לעשות סל באחד על אחד. ברור שזה לא אותו פארקר שאנחנו זוכרים מהימים הגדולים אבל עדיין מדובר בשחקן נהדר שגם בגילו הוא נכס בכל קבוצת יורוליג.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 ספטמבר 2011, 05:36

אין שאלה בכלל, מחתים אותו עוד היום. הוא עדיין שחקן נ.ב.א טוב , לפחות היה בשנה שעברה. הוא אמר שהוא לא מעוניין, אז צריך לכבד את רצונו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי cannon » 18 ספטמבר 2011, 05:37

הייתי חותם על פארקר במליון דולר בעיניים עצומות וגם דייויד בלאט היה חותם. פארקר לא רוצה לחזור למכבי ולא רוצה לחזור לאירופה. בעיקר משיקולים משפחתיים, אבל זה המצב. זה ממקור ראשון שדיבר איתו כשהיה בארץ.
cannon

הודעהעל ידי קודי » 18 ספטמבר 2011, 05:48

cannon כתב:הייתי חותם על פארקר במליון דולר בעיניים עצומות וגם דייויד בלאט היה חותם. פארקר לא רוצה לחזור למכבי ולא רוצה לחזור לאירופה. בעיקר משיקולים משפחתיים, אבל זה המצב. זה ממקור ראשון שדיבר איתו כשהיה בארץ.

פארקר אכן מעדיף להישאר ב-NBA, אבל במידה שהשביתה תימשך עוד קצת אני מניח שהוא ישקול בחיוב לקפוץ לכאן לעוד שנה. הרי בקריירה שלו לא נותרו עוד הרבה שנים והוא רוצה להמשיך לשחק ולעשות עוד כמה גרושים ולא לשבת בבית חצי עונה.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 18 ספטמבר 2011, 05:53

פארקר יעדיף לפרוש במידה והשביתה תימשך , מה הטעם בשבילו להגיע לפה לעוד שנה עם המשפחה ? סתם טרטור בשבילו....
לגבי זה שאין מעומדים , אני בטוח שיגיע שם שאף אחד לא ציפה ושנופתע (לטובה או לרעה) . כולם מבינים שחסר שחקן ואין לי ספק שיגיע...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 19 ספטמבר 2011, 06:02

זהו נגמרה לה אליפות אירופה, בלאט ומאצבן יגיעו לצרפת למחנה האימונים של מכבי.
השמועות סביב הנדריקס ומאצבן די מאחורינו ואני מקווה שזה כבר יגמר....
היום אומרים ששאראס קרוב לפאו, ככה היה כתוב באתר ONE.
עכשיו השאלה היא מה יהיה עם הגארד הנחשק?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ספטמבר 2011, 06:31

העיקר אמרו ששאראס רוצה לבוא למכבי בפרוטות...50K יורו יותר והוא כבר טס לחתום בפאו . הבן אדם רוצה לדפוק קופה אחרונה בקריירה ולא מעניין אותו כמה דקות יקבל ....הלוואי שהם יחתימו אותו ושהוא לא ינחת פה יותר לעולם (כשחקן מכבי)...

אני בטוח שבקרוב נראה שחקן , עכשיו כדיויד פנוי ומרוכז במכבי הוא ימצא גם את השחקן שמתאים לפי מה שיראה מהסגל במחנה.....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 19 ספטמבר 2011, 07:08

yzafrir כתב:העיקר אמרו ששאראס רוצה לבוא למכבי בפרוטות...50K יורו יותר והוא כבר טס לחתום בפאו . הבן אדם רוצה לדפוק קופה אחרונה בקריירה ולא מעניין אותו כמה דקות יקבל ....הלוואי שהם יחתימו אותו ושהוא לא ינחת פה יותר לעולם (כשחקן מכבי)...

אני בטוח שבקרוב נראה שחקן , עכשיו כדיויד פנוי ומרוכז במכבי הוא ימצא גם את השחקן שמתאים לפי מה שיראה מהסגל במחנה.....

בלאט לא רצה אותו אז הוא טס לפאו ולא בשביל 50 אלף יורו. אגב, ספרטק הרוסית הציעה לשאראס 700 אלף יורו אבל הוא סרב.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 19 ספטמבר 2011, 07:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מרסר ו־23 אורחים