המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:התכוונת ששאראס סירב להצעה הרוסית. את שאראס פחות מעניין הכסף, אלא תארים. ( יש שחקנים שה הפוך אצלהם, כמו הלפרין ).
yarinsaky כתב:בתקווה שבלאט יתמרכז לשמות ספציפיים וילך איתם להנהלה.
קודי כתב:yarinsaky כתב:בתקווה שבלאט יתמרכז לשמות ספציפיים וילך איתם להנהלה.
אני מבטיח לך שהבעיה היא לא ההתמרכזות של בלאט על שמות ספציפיים, הוא מכיר את שוק השחקנים מספיק טוב. אני מניח שהמועמדים שבלאט רוצה יקרים מדי עבור פדרמן ואלה שפדרמן רוצה לא מספיק טובים עבור בלאט. אני מניח שהפתרון במקרה הזה יהיה, כרגיל, בצד של פדרמן ולא יגיע אף אחד.
אל תשכח שבלאט הסכים בלית ברירה לליגה האדריאטית תוך קבלת הבטחה לחיזוק הסגל, דבר שבפועל לא קרה.
קודי כתב:yarinsaky כתב:בתקווה שבלאט יתמרכז לשמות ספציפיים וילך איתם להנהלה.
אני מבטיח לך שהבעיה היא לא ההתמרכזות של בלאט על שמות ספציפיים, הוא מכיר את שוק השחקנים מספיק טוב. אני מניח שהמועמדים שבלאט רוצה יקרים מדי עבור פדרמן ואלה שפדרמן רוצה לא מספיק טובים עבור בלאט. אני מניח שהפתרון במקרה הזה יהיה, כרגיל, בצד של פדרמן ולא יגיע אף אחד.
אל תשכח שבלאט הסכים בלית ברירה לליגה האדריאטית תוך קבלת הבטחה לחיזוק הסגל, דבר שבפועל לא קרה.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:בתקווה שבלאט יתמרכז לשמות ספציפיים וילך איתם להנהלה.
אתה טועה..אני מצטערת אבל אתה טועה..
בלאט מביא להנהלה שמות,ההנהלה פונה לשחקנים,כל אחד מהם דוחה את מכבי כי הוא רוצה סעיף יציאה(כל אחד ואחד מהם)
אין פה שום קשר לכסף שכביכול פדרמן לא רוצה להוציא..למרות שאני יודעת שאוהבים להשתמש בסיבה הזאת..
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:בתקווה שבלאט יתמרכז לשמות ספציפיים וילך איתם להנהלה.
בלאט מביא להנהלה שמות,ההנהלה פונה לשחקנים,כל אחד מהם דוחה את מכבי כי הוא רוצה סעיף יציאה(כל אחד ואחד מהם)
אין פה שום קשר לכסף שכביכול פדרמן לא רוצה להוציא..למרות שאני יודעת שאוהבים להשתמש בסיבה הזאת..
כרמל, את מסכימה איתי שיש שחקנים שלא מוכנים להגיע ללא סעיף יציאה אבל אם היו מקבלים הצעת שכר כפולה או משולשת היו מגיעים? לי אין ספק שזה כך. מצטער - בשנים קודמות לא היה את סיפור סעיף היציאה ועדיין הצליחו למצוא שחקנים. לא ייתכן שהשנה אין אף גארד אחד פנוי בשוק. מצטער אבל אני לא קונה את הסיפורים האלה, אפילו אם בלאט ופדרמן יאמרו זאת בעצמם.
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:בתקווה שבלאט יתמרכז לשמות ספציפיים וילך איתם להנהלה.
כרמל, את מסכימה איתי שיש שחקנים שלא מוכנים להגיע ללא סעיף יציאה אבל אם היו מקבלים הצעת שכר כפולה או משולשת היו מגיעים? לי אין ספק שזה כך. מצטער - בשנים קודמות לא היה את סיפור סעיף היציאה ועדיין הצליחו למצוא שחקנים. לא ייתכן שהשנה אין אף גארד אחד פנוי בשוק. מצטער אבל אני לא קונה את הסיפורים האלה, אפילו אם בלאט ופדרמן יאמרו זאת בעצמם.
yarinsaky כתב:גם זה די סביר שיקרה. הרי זה מה שקרה בשנה שעברה.
נראה לי שיחכו לעניין פארגו והבוררות, יראו מה הפסיקה ואז אולי ינסו לעשות משהוא. סיכוי לא רע שכבר לא יוכלו לעשות הרבה ואז אולי יחכו לנס בגיזרת פרקינס.
בינתיים ההרכב ירוץ, מכבי תנצח במשחקי הכנה ואז הלחץ לחיזוק כבר לא ירשים אף אחד בהנהלה.
טוב, נצטרך לחכות ולראות מה יקרה. כל עוד השביתה נמשכת אפשר להיות קצת אופטימיים. נחיה מיום ליום וכשתגיע הצרה נעבור את הגשר, יותר
מזה אין מה לעשות.
yarinsaky כתב:גם זה די סביר שיקרה. הרי זה מה שקרה בשנה שעברה.
נראה לי שיחכו לעניין פארגו והבוררות, יראו מה הפסיקה ואז אולי ינסו לעשות משהוא. סיכוי לא רע שכבר לא יוכלו לעשות הרבה ואז אולי יחכו לנס בגיזרת פרקינס.
בינתיים ההרכב ירוץ, מכבי תנצח במשחקי הכנה ואז הלחץ לחיזוק כבר לא ירשים אף אחד בהנהלה.
טוב, נצטרך לחכות ולראות מה יקרה. כל עוד השביתה נמשכת אפשר להיות קצת אופטימיים. נחיה מיום ליום וכשתגיע הצרה נעבור את הגשר, יותר
מזה אין מה לעשות.
yarinsaky כתב:כן, אבל מצ'אבאן התקשה לתת תרומה משמעותית ואני מאמין שהיינו מגיעים לפיינלפור גם בלעדיו. זה רק מחזק את דעתנו שלהביא חיזוק באמצע עונה זה לא הכי אפקטיבי במכבי.
צריך לקוות שהחיזוק יגיע הרבה יותר מוקדם.
where is the love? כתב:שלום, היום קבלתי את המנוי ואת לוח המשחקים, קודם כל שיהיה לכולנו שנה טובה מתוקה וצהובה!!!!
לגבי הלוח משחקים, תראו למרות שיש עוד משחקים לקהל שזה טוב ויש עוד דברים טובים באדריאטית, אפשר להתווכח על זה הרבה.
אם תסתכלו על הלוח משחקים הצפוף מאוד שיש למכבי, גם עכשיו באוקטובר וגם אחרי , גם בחודשים מכריעים, כמו פברואר מרץ, הלוח פשוט עמוס במשחקים.
אני באמת לא יודע אם מכבי תצליח לעמוד בהיקף הלחץ והעייפות, הם יצטרכו לתת המון מנוחה לשחקנים, ובזה אני סומך על דיוויד.
העונה הזאת מאוד ארוכה ומתישה, יביאו גארד או לא יגיע גארד, כך או כך מכבי חסרה לדעתי שחקנים.
אני חושב שמכבי חייבת להביא עוד שחקן, זה פשוט צועק, אני לא יודע עם בורשטיין אוחיון ופאפאלוקאס יחזיקו מעמד לאורך זמן, זה בהחלט די מפחיד מה שמצפה למכבי.
אני ממש רוצה שהעונה כבר תתחיל והשבוע סוף סוף נדבר המון כדורסל.
המהלך הזה של האדריאטית פלוס מחירי הייקור הכניסו למכבי המון כסף, וגם זה שפארגו הלך , חסך עוד כסף.
אני לא אכנס למספרים , אני לא רואה חשבון ולא עורך דין, אני לא מבין יותר מפדרמן ולא מבין יותר מאף אחד בהנהלת מכבי, אני לא מבין בכמות הכסף הכוללת, ואני חושב שאף אחד לא מבין יותר מדי טוב, הכול השערות. דבר אחד אני מבין למרות הכל, שלמכבי יש כסף להביא גארד ברמה גבוהה ואני מקווה שהיא תעשה את זה.
שיהיה בהצלחה, אני שמח שבלאט חוזר היום לאימון , סופסוף מתחילים עונה, שיהיה שנה טובה וצהובה לכולם!
where is the love? כתב:מקבלים לוח שנה מאוד יפה. יש גם איזה מצבע אם אלקטרה שאם קונים מתקן שתיה אז מקבלים משהו....
בכל אופן הלוח שנה ממש ממש יפה.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:בתקווה שבלאט יתמרכז לשמות ספציפיים וילך איתם להנהלה.
אה אז אתה אומר להציע לברוקס שכר כפול ומשולש אחרי שכבר הציעו לו 2.2 רק בשביל שהוא יגיע?
או להציע לדאודל מליון וחצי רק בשביל שיגיע?
מצטערת..אני מעדיפה להישאר בלי גארד מאשר שמישהו ישדוד אותנו..
אם לפארגו לא היה אכפת מחוזה של 900K והוא העדיף לשבת בבית ולהסתכן בהשעיה+פיצויים אז תאמין לי שחלק(שאני קוראת לו ''הרוב'')יעדיפו לא להסתכל על הכסף ופשוט לא לבוא לאירופה בלי לחזור ברגע שהשביתה נגמרת..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים