המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:אז הם מציעים עכשיו גם חוזה לזאזה פאצ'וליה. לא מחכים למכבי.
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:אז הם מציעים עכשיו גם חוזה לזאזה פאצ'וליה. לא מחכים למכבי.
זו תהיה החתמה אדירה בשבילם במידה ויביאו אותו אבל הוא לא תחת חוזה?
Holiday_Armadillo כתב:משתמש איטלקי באינטרבאסקט(אם אני לא טועה ''ספורטאנדו'' זה שלו)פירסם שגאלינרי קרוב למילאנו ושזה רק עניין של לבדוק את המצב הגופני שלו ואז הוא יחתום..
אני אישית כבר ויתרתי על העונה הזאת..אני מתרכזת בישראלית ובאדריאטית..
שנה הבאה נחזור לעניינים ואירופה תחזור לשפיות..
Holiday_Armadillo כתב:משתמש איטלקי באינטרבאסקט(אם אני לא טועה ''ספורטאנדו'' זה שלו)פירסם שגאלינרי קרוב למילאנו ושזה רק עניין של לבדוק את המצב הגופני שלו ואז הוא יחתום..
er79 כתב:דרון וויליאמס לא יכל ליניב גרין. טראמו ניצחו את בשיקטאש, גרין עם 12 נק׳.
גרין עם 12 נק'?! אתה בטח צוחק
er79 כתב:גרין עם 12 נק'?! אתה בטח צוחק
לגמרי לא. אידסון שוב היה הקלע הבולט (18 נק') בניצחון של בארסה 90:55 על טרגונה. אידסון מחמם את הקנה מוקדם השנה, איפה הייתה הידית הזאת בשנתיים האחרונות? אין ספק שבארסה ביצעה החתמה אדירה בדמותו.
offry כתב:er79 כתב:גרין עם 12 נק'?! אתה בטח צוחק
לגמרי לא. אידסון שוב היה הקלע הבולט (18 נק') בניצחון של בארסה 90:55 על טרגונה. אידסון מחמם את הקנה מוקדם השנה, איפה הייתה הידית הזאת בשנתיים האחרונות? אין ספק שבארסה ביצעה החתמה אדירה בדמותו.
אני אחכה להיעלמות הבאה שלו בעוד חודשיים-שלושה.
offry כתב:er79 כתב:גרין עם 12 נק'?! אתה בטח צוחק
אני אחכה להיעלמות הבאה שלו בעוד חודשיים-שלושה.
itai7 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משתמש איטלקי באינטרבאסקט(אם אני לא טועה ''ספורטאנדו'' זה שלו)פירסם שגאלינרי קרוב למילאנו ושזה רק עניין של לבדוק את המצב הגופני שלו ואז הוא יחתום..
עם כל ההערכה לכתיבה כאן בפורום, זה מראה את האהדה שלך למכבי, אוהד אמיתי איתה גם בטוב וגם ברע ולא אומר אימרות פח שכאלה, עצוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים