כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי my man » 09 דצמבר 2014, 20:51

אביהוא כתב:
my man כתב:
אביהוא כתב:
my man כתב:מצאתי תודה...
משחקי חצי הגמר ייערכו ב-16.2 והגמר יתקיים כעבור 3 ימים.

אפשר כבר להוסיף את זה ב"ת'רד לוח המשחקים"..(יותר נאחס מיזה אין :tongue3 )

עירוני נהריה נגד מכבי חיפה,מעניין איך הם ישחקו אחרי הפרשה הלא נעימה,אם דגן לא מופיע..אני ירדתי מימנו,וזה בכלל לא טוב

ג'ף רוזן הצליח להמאיס את הקבוצה שלו עליי...דווקא ממש רציתי שהם יצליחו הם יכלו להיות אלטרנטיבה אמיתית אם היו רוצים בכך. אבל המטרה שלו לא קשורה להצלחה מקצועית אלא רק לשמו וכבודו..(אולי גם כספו אבל לא נראה לי...)

גם מסע הNBA חסר המשמעות מחזק את דברך :huh .
פרנקו ברח משמה בשכל.

יאוו איזה שבוע עמוס שכחתי שיש היום משחק חבל"ז של רמת גן נגד קרית גת מוליכת הליגה!!!!
45-40 לרמת גן!! ממש מעניין מה הולך שם!..אין שידור

מצפה לסיקור מלא לאחר המשחק...
אגב בן אלטיט שוחרר ממכבי אז עכשיו הוא רק בלאומית?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 09 דצמבר 2014, 21:01

פעם שעברה הייתה לי תחושה שלא יהיה סיקור מכובד חוץ מהאתר של מכבי וצדקתי. הערב יש לי תחושה שרק אם רמת גן יפסידו יהיה סיקור מכובד ואני אוכל לשאוב מידע ולכתוב פה..או שבאתר של מכבי (שלא ממש מפרט) יסקר.

כה הוא רק בלאומית,אני לא מבין משו..הוא שיחק ברמת גן,התאמן עם המאמנים הכי טובים בליגה,ועכשיו הוא מוותר על האימונים עם מכבי וממשיך לשחק ברמת גן.
מה יוצא מיזה??

ליגה ארצית?..ועוד בערוץ הספורט קראו למשחק של ירושלים נגד נהריה "לא פשוט"..
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 09 דצמבר 2014, 21:10

אביהוא כתב:פעם שעברה הייתה לי תחושה שלא יהיה סיקור מכובד חוץ מהאתר של מכבי וצדקתי. הערב יש לי תחושה שרק אם רמת גן יפסידו יהיה סיקור מכובד ואני אוכל לשאוב מידע ולכתוב פה..או שבאתר של מכבי (שלא ממש מפרט) יסקר.

כה הוא רק בלאומית,אני לא מבין משו..הוא שיחק ברמת גן,התאמן עם המאמנים הכי טובים בליגה,ועכשיו הוא מוותר על האימונים עם מכבי וממשיך לשחק ברמת גן.
מה יוצא מיזה??

"לא פשוט"? סתם כותרות לפני משחק של מגדל בכדי להעצים את הנצחונות שלהם..נהריה לא שייכת לליגה שלנו- וזה עוד בשנה שהליגה חלשה להחריד..חבל כי יש להם אחלה אולם..
חיפה כרגע בלי השחקן הכי חשוב שהיה להם +הסקורר שלהם..זה לא רציני המשחק הזה, וככה הוא נראה- ליגה ארצית!
בכ"מ כמו שזה נראה יש כ"כ הרבה קבוצות שיילחמו להישאר בליגה השנה כך שלנהריה יש סיכוי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 09 דצמבר 2014, 21:18

my man כתב:
אביהוא כתב:פעם שעברה הייתה לי תחושה שלא יהיה סיקור מכובד חוץ מהאתר של מכבי וצדקתי. הערב יש לי תחושה שרק אם רמת גן יפסידו יהיה סיקור מכובד ואני אוכל לשאוב מידע ולכתוב פה..או שבאתר של מכבי (שלא ממש מפרט) יסקר.

מה יוצא מיזה??

"לא פשוט"? סתם כותרות לפני משחק של מגדל בכדי להעצים את הנצחונות שלהם..נהריה לא שייכת לליגה שלנו- וזה עוד בשנה שהליגה חלשה להחריד..חבל כי יש להם אחלה אולם..
חיפה כרגע בלי השחקן הכי חשוב שהיה להם +הסקורר שלהם..זה לא רציני המשחק הזה, וככה הוא נראה- ליגה ארצית!
בכ"מ כמו שזה נראה יש כ"כ הרבה קבוצות שיילחמו להישאר בליגה השנה כך שלנהריה יש סיכוי...

זה היה משו כמו שבוע וחצי אחרי הניצחון שלהם על נהריה,אלי סהר אמר את זה בשידור איפשהו..סתם מנפח דברים.

63-60 רמת גן 3 דק' לסיום..רק להזכיר שיש מלא פצועים של רמת גן ככה שצעירי מכבי מקבלים ממלא דקות!!
עריכה:
סליחה זה היה דקה שלישית..
עכשיו 3 דק' לסיום 68-65 רמת גן
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 09 דצמבר 2014, 21:26

אביהוא כתב:כה הוא רק בלאומית,אני לא מבין משו..הוא שיחק ברמת גן,התאמן עם המאמנים הכי טובים בליגה,ועכשיו הוא מוותר על האימונים עם מכבי וממשיך לשחק ברמת גן.
מה יוצא מיזה??

?
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 09 דצמבר 2014, 21:33

אביהוא כתב:
אביהוא כתב:כה הוא רק בלאומית,אני לא מבין משו..הוא שיחק ברמת גן,התאמן עם המאמנים הכי טובים בליגה,ועכשיו הוא מוותר על האימונים עם מכבי וממשיך לשחק ברמת גן.
מה יוצא מיזה??

?

זה לא היה רטורי?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 09 דצמבר 2014, 21:35

my man כתב:
אביהוא כתב:
מה יוצא מיזה??

?

זה לא היה רטורי?

חח אין לי מושג למה..
ורטורית זה ככה "?!"..גם מימני אתה לומד דברים בעיברית :insist
:tongue3

שוויון פחות מדקה לסיום !@$!@#$!!!@!
העייפות אצל רמת גן כנראה כמו במכבי גרמה לקליעה נמוכה
דרך אגב שחקן של נתניה עכשיו נתן שמה FAIL כזה עצוב יכל לסיים את המשחק החטיא לייאפ קל ,ריבאונד אתא ,פאול, שתי נקודות מהקו..הארכה
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 09 דצמבר 2014, 21:39

הארכה 79-77 גת :cry3
עריכה:
84-79 גת..הצעירים גמורים בגלל הפצועים בטוח!!!!
ועכשיו אני בטוח שיהיה סיקור מכובד מאודד!!
:thumbdown
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 09 דצמבר 2014, 21:58

קריית גת המעולה ( מאזן 7-1 ) ניצחה את הספסל הקצר של רמת גן (מאזן 5-3),סוף הרבע הרביעי 75-72 לרמת גן וגת השוותה כנראה בשלשה. ואז הארכה עצובה.

קריית גת - רמת גן
21-15
24-25
14-16
16-19
8-15

סיקור בטוח יהיה בהמשך.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 09 דצמבר 2014, 22:08

כותרת ידועה מראש לניצחון של חיפה: "נשארו בהיי" אויש נו...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 09 דצמבר 2014, 22:50

my man כתב:כותרת ידועה מראש לניצחון של חיפה: "נשארו בהיי" אויש נו...

ONE "הבריקו" ב.."סמים לב לשינוי".."סליחה אתה עושה צחוק מהעניין של הסמים? להפך אני בעד העניין של הסמים" (אסי וגורי) XD
נראה שיבזורי שינה את המשחק שלו מהמחדלים האחרונים עם 15 נקודות 4 אס' 4 חט' אבל 1/3 לשלוש...אולי שווה לנסות.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 09 דצמבר 2014, 23:53

"ספסל"
איזו דרמה קיבלנו הערב בזיסמן כשבסופו הקבוצה של נתי כהן רושמת נצחון גדול 90:83 לאחר הארכה ושומרת על הפסגה שבוע נוסף. אלעד הופמן קלע 29 למנצחת, וון 33 למפסידה.

רמת גן פתחה עם שעשוע, וון, לוי, בנדר ואלטיט. מנגד, בקרית גת עלו לפרקט ליפשיץ, הופמן, בולוק, ניר ו-ווטסון. לאחר פתיחת משחק שקולה בולוק השתלט על כדור חוזר ועם סל ועבירה קבע 7:5, אבל רמת גן הגיבה בשלשות של נמרוד לוי וקוואמה וון - 11:7 לאחר 4 דקות ראשונות. הפעם היה זה תורה של קרית גת לצאת לריצה קטנה כשווטסון הטביע וקבע 13:13. קוואמה וון להט וקלע סל ועבירה בדרך ל-12 נק' ב-7 דקות ושלשה של עמית תמיר שעלה מהספסל הציבה את המקומיים ביתרון 21:15 לאחר 10 דקות. בולוק שלט בגבהים ושוב קלע סל ועבירה ועם 4 נק' רצופות של ווטסון האורחים השלימו ריצת 8-2 בשתי דקות ועלו ליתרון - 23:21. שוב קוואמה וון היה שם בשביל אורן אהרוני אחרי חסימה של בנדר על איתן, וסל של לאומי אילץ את נתי כהן לקחת פסק זמן במצב של 26:23. יוני ניר ובן אלטיט קלעו ברצף והלוח הראה 33:31 לרמת גן, 4 דקות למחצית. שעשוע ו-וון תפרו שתי שלשות ברצף אבל הופמן השיב אש וירה גם הוא שלשה - 41:38, 2 דקות למחצית. הופמן ו-וון החליפו נקודות והמחצית הסתיימה ביתרון מקומי 45:40. וון בלט אצל רמת גן עם 21 נק', מנגד הופמן קלע 13 לקרית גת.

רמת גן פתחה את הרבע השלישי עם 4 נק' רצופות, אך קרית גת השיבה ב-9 נק' רצופות ללא מענה ושתי הקבוצות הגיעו ל-49 נק'. וון החזיר למקומיים את היתרון עד שהגיע בולוק עם סל ועבירה והעלה את קרית גת ליתרון מזה זמן רב - 52:51, 4 דקות וחצי לרבע המכריע. הקבוצה של אהרוני נתקעה בהתקפה ולא מצאה נקודות כשאלטיט ו-וון מאבדים כדורים. קרית גת לא הצליחה להגדיל את היתרון שלה ורמת גן ניצלה זאת לסיים את הרבע ביתרון קטן - 56:59. קרית גת לא ניצלה עבירה בלתי ספורטיבית שנשרקה לעמית תמיר עם פתיחת הרבע הרביעי וקוואמה וון מצא שוב את הרשת בדרך ל-28 נק' אישיות - 61:58. הפער קפץ ל-5 אבל ווטסון ובולוק דאגו להוריד לנקודה בלבד ויוני ניר קבע 64:64, 6 דקות לסיום. שתי הקבוצות לא מצאו נקודות במשך 2 דקות עד שוון מצא את אלטיט לדאנק. קרית גת פישלה בריבאונד ההגנה ו-וון קלע את הנקודה ה-30 שלו שגרמה לנתי כהן לקחת פסק זמן במצב של 65:68, 3 דקות לסיום. הופמן החטיא שלשה אך לא היסס לקחת עוד אחת וזה השתלם לו. ריבאונד ההגנה שוב היה בעוכריה של קרית גת שנענשה, אבל הופמן קלע שלשה גדולה דקה לסיום וקבע שיוויון 72:72. רמת גן מצאה את עמית תמיר שגם הוא קלע שלשה גדולה ו-35 שניות לסיוום - 75:72 למקומיים. הופמן עלה לשלשה ונשלח לשלוש זריקות ודייק בכולן. רמת גן יצאה להתקפה אחרונה אבל וון לא מצא נקודות והקבוצות הולכות להארכה לאחר 75:75 בתום המועד החוקי.

בנדר פתח את ההארכה עם שתי נק' אבל ניר והופמן השיבו ב-4 רצופות. 3 דקות לסיום הארכה אלטיט קבע 79:79. 5 נק' ברצף של האורחים שלחו את אורן אהרוני לבקש פסק זמן אבל הופמן קלע סל ענק וקבע 86:80 דקה וחצי לסיום. רמת גן לא מצאה נק' ובולוק הקפיץ את הספסל האורח שקבע 88:81 ומכאן רמת גן כבר לא הצליחה לחזור. קרית גת רושמת נצחון מרשים מאד בזיסמן ודואגת להישאר שבוע נוסף בפסגה.

נתי כהן, מאמן קרית גת, הסביר את סיבת הנצחון - "ההגנה עשתה את ההבדל. בחצי השני ידענו לעשות את העצירות וקוואמה וון קלע רק 12 נק' בחצי השני לעומת 21 בחצי הראשון. ההתקפה שלנו לא הבריקה הערב אבל אך ורק בזכות ההגנה ידענו לנצח במגרש קשה מול קבוצה מצויינת."

קלעו לרמת גן: קוואה וון 33 נק' ו-9 ריב', עמית תמיר 16 נק', בן אלטיט 14 נק' ו-14 ריב', דראגן בנדר 5 נק' 8 ריב' וגל גילינסקי 5 נק', אור לאומי 4 נק' ונמרוד לוי 3 נק'.

קלעו לקרית גת: אלעד הופמן 29 נק', ג'יינתן בולוק 20 נק' ו-12 ריב', יוני ניר 18 נק' ו-9 ריב', טרנס ווטסון 13 נק' ו-11 ריב', גל איתן 5 נק', ליאור ליפשיץ 4 נק', תומר פיסצקי 1 נק'.

לא ציינו בכלל את הפציעות של רמת גן וש-גת בעצם כמעט הפסידה לחבורה של ילדים.. נראה שזה לגמרי העייפות של "צעירי מכבי" מריבוי הדקות(חפרתי על זה). אפשר להיות ממש שמחים מהניסיון שהם צוברים רמת האינטסיביות גבוהה במשחקים האחרונים.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 דצמבר 2014, 14:52

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 14 דצמבר 2014, 13:42

עכשיו העליהום מגיע עד הנשיא!
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 77&lang=he
נשיא המדינה רובי ריבלין ליו"ר האיגוד עמירם הלוי, וציין בפניו כי לדעתו כל האירועים הממלכתיים צריכים להיערך בירושלים, וכך גם גמר גביע המדינה

הבנתם?!- תמיד זה אמור להיות שם...

לא היה כזה עליהום מעולם...אתם יודעים מה סבבה, שיהיה בירושלים אבל ששנה הבאה יהיה בנוקיה..בוא נראה..אני משום מה בספק גדול שזה יקרה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 דצמבר 2014, 14:08

בכלל רובי ריבלין בשם איזה ' ממלכתיות ' מתחיל לעלות על העצבים עם כל ההצהרות ההזויות שלו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי my man » 14 דצמבר 2014, 14:52

סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 14 דצמבר 2014, 16:00

my man כתב:http://www.one.co.il/Article/243608.html

סופית בארנה

לדעתי זה לא ממש משמעותי כי מחלקים את הכרטיסים בשווה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Roni1 » 14 דצמבר 2014, 17:29

טוב שזה בארנה השנה, מעכשיו צריך שתהיה רוטציה בין כל האולמות (כרגע רק שניים) שראויים לארח גמר גביע.

ורובי ריבלין חתיכת הזוי, מסוג הירושלמים שגורמים לי לייחל לחלוקה של העיר כשהצד היהודי נמסר לפלשתינים.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 14 דצמבר 2014, 17:51

Roni1 כתב:טוב שזה בארנה השנה, מעכשיו צריך שתהיה רוטציה בין כל האולמות (כרגע רק שניים) שראויים לארח גמר גביע.

ורובי ריבלין חתיכת הזוי, מסוג הירושלמים שגורמים לי לייחל לחלוקה של העיר כשהצד היהודי נמסר לפלשתינים.

את שוכחת את התקדים שהיה עם הגמר ליגת קופל שהיה בחיפה גם אולם של 5000 מקומות יכול לארח גמר לפי זה גם האולם החדש בחולון יוכל לארח..

ואם זה כך אני לגמרי בעד הרוטציות.
אלא שזה ממש לא הכיוון שם. הארנה הולכת "לפצות" על כל השנים שמכבי קיבלה "ביתיות" בגמר...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 14 דצמבר 2014, 22:01

איזה בוז צורם שהרבה זמן לא שמענו היה עכשיו בארנה זה בא אחרי ריצת 12-0 של נהריה...

לא אתם חייבים לראות את זה- דונטה סמית נראה כאילו הוא עושה דווקא לירושלים...לא רק אצלנו יש כיתה טיפולית...

עריכה:
ריצת 18-0 לנהרייה...

תענוג צרוף!!!!!!!!!!!!!

עריכה:
דונטה סמית' יורד לספסל הקהל שורק בוז מטורף...
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים