אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ספטמבר 2011, 16:08

לפי מה ששמעתי לברוקס הציעו 1.5 מיליון אבל אז באה "ההתקדמות" בשיחות שתקעה את המצב.

שום ''התקדמות'' לא תקעה את המצב..
גם עכשיו כשהכל תקוע ואין עוד שיחות באופק השחקנים האלה לא מוכנים להגיע לאירופה בלי סעיף כזה..ותאמין לי שנעשו שיחות..
בלאט יושב לשחקנים על הראש והם לא מתגמשים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 ספטמבר 2011, 16:11

Holiday_Armadillo כתב:
לפי מה ששמעתי לברוקס הציעו 1.5 מיליון אבל אז באה "ההתקדמות" בשיחות שתקעה את המצב.

גם עכשיו כשהכל תקוע ואין עוד שיחות באופק השחקנים האלה לא מוכנים להגיע לאירופה בלי סעיף כזה..ותאמין לי שנעשו שיחות..

לפחות זה מעודד אותי שהוא באמת טוחן להם ת'ראש..
מאמין שאיזה ברוקס או ת'ורנטון בסוף יתגמש..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 ספטמבר 2011, 16:13

חביב, מה שטוב לקבוצות אחרות לא בהכרח טוב למכבי. זה שאנדרסון היה לא רע בברצלונה זה נכון, אני בסך הכול מסתכל היסטורית על החתמות אמצע העונה של מכבי ובד"כ זה הסתיים בצורה די עגומה.
אחת הסיבות היא טריווילית לחלוטין - בעוד קבוצות כמו ברצלונה מסוגלות להכניס את היד עמוק לכיס ולהחתים שחקנים מובילים באירופה גם באמצע העונה, מכבי ממש לא הולכת על שחקנים מנוסים - יקרים אלא הולכת על שחקנים צעירים - לא מנוסים או זולים או ברמה בינונית. מטבע הדברים לשחקנים כאלו לוקח יותר זמן להתאקלם.
אם מכבי הייתה מחתימה שחקן כמו פארגו באמצע העונה זה היה נגמר הרבה פחות טוב, לקח לו כמה חודשים להיות השחקן שהוא היה בהצלבה.
שחקן כמו אנדרסון, מנוסה ביורוליג, יכול לתת תוצרת הרבה יותר מוקדם.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2011, 16:24

yarinsaky כתב:חביב, מה שטוב לקבוצות אחרות לא בהכרח טוב למכבי. זה שאנדרסון היה לא רע בברצלונה זה נכון, אני בסך הכול מסתכל היסטורית על החתמות אמצע העונה של מכבי ובד"כ זה הסתיים בצורה די עגומה.

וכמה מהשחקנים האילו היו תותחי אנ.בי.אי. שהשתכרו ביותר ממליון דולר?
אתה באמת חושב ששחקנים כמו יירטין, צ'ארלי גיינס ודי בראון, היו עושים כאן כ"כ הרבה יותר אם הם היו פותחים את העונה במכבי?

מכבי ממתינה לשחקן איכותי ולא מחפשת להביא עוד שחקן משלים בכדי לחזק את הספסל. מצב זה הוא שונה במהותו מאשרי מקרי העבר בהם הגיע שחקן בינוני באמתע העונה ואפילו לא היו לו את היכולות להיות שחקן מוביל.

כפי שאמרת, המצב די דומה לעונה שעברה. בקיץ הקודם, למכבי היה מספיק כסף בכדי להביא לכאן את שאראס או את העבמ"ים מהדי-ליג שהוזכרו כאן באותו קיץ, אבל את הכסף היא שמה על שחקן מהדרג הגבוה ביותר.
העונה היא פשוט צריכה שחקן שיותר מתאים לצרכיה מאשר מה שמצ'באן היה בעונה שעברה. את הכסף, אני מאמין שיש.

בכל מקרה, החתמה של שחקן בינוני, או של שחקן שלא מתאים לצרכיה של מכבי, לא תעשה כאן הבדל גדול. השארות עם הסגל הנוכחי היא בהחלט עדיפה מאשר צירוף של שחקן כזה.
אם למכבי יתאפשר להחתים שחקנים מאותו דרג של אילו שהצטרפו באמצע העונה בשנים קודמות, היא פשוט לא תחתים אותם ובעצם, זה בדיוק מה שקורה עכשיו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 ספטמבר 2011, 16:30

זה כל העניין, אחרי שהשביתה תסתיים לא ישארו שחקנים איכותיים שצריך לשלם עליהם יותר ממליון דולר וסביר שמכבי תלך על שחקנים של 300
אלף דולר.
ההזדמנות הגדולה היא עכשיו ורק עכשיו.

לא יודע מאיפה המידע שמכבי מוכנה לשלם היום סכומים עצומים. קודם שנראה את אחד השחקנים הגבוהים מושאלים, גם זה לא יצא לפועל. בינתיים
הכול דיבורים.

ד"א, מצ'אבאן לא היה שחקן מהדרג הגבוה ביותר , הוא אולי פרוספקט לעתיד טוב. לא לשכוח שהוא הגיע מרמות יורוקאפ ולא כיכב ביורוליג כמו אנדרסון.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 19 ספטמבר 2011, 16:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2011, 16:33

yarinsaky כתב:זה כל העניין, אחרי שהשביתה תסתיים לא ישארו שחקנים איכותיים שצריך לשלם עליהם יותר ממליון דולר וסביר שמכבי תלך על שחקנים של 300
אלף דולר.
ההזדמנות הגדולה היא עכשיו ורק עכשיו.

אז זה מה שאני אומר. צריכים להביא שחקן כמה שיותר מוקדם ועוד לפני סיום השביתה. אם יקח לזה עוד חודש-חודשיים, אז גם לא נורא, העיקר שהשחקן יהיה איכותי.
הסיכוי שימצא מחליף ראוי לפארמר בתום השביתה, הוא די קלוש.
נערך לאחרונה על ידי חביב אורנג'ד בתאריך 19 ספטמבר 2011, 16:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 ספטמבר 2011, 16:34

אוקיי, חודש - חודשיים זה באמת המכסימום. יש הסכמה. :clap2
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 19 ספטמבר 2011, 16:37

Holiday_Armadillo כתב:

זה תקע את המצב כי השמועות על ההתקדמות גרמו לו להאמין שיש לו סיכוי לNBA ולבקש גם סעיף יציאה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2011, 16:38

yarinsaky כתב:אוקיי, חודש - חודשיים זה באמת המכסימום. יש הסכמה. :clap2

אני חושב שהתפספנו קצת מקודם :grin
אני ממש לא מאילו שחושבים שצריכים להמתין עד שפארמר יעזוב, ואז להביא שחקן....

אני חושב שצריכים לפעול כמה שיותר בכדי למצאו שחקן איכותי, אבל בד בבד, להתעזר בסבלנות ולא להתפשר על איכות. אני מאמין שיש סיכוי לא רע שגארד איכותי מהאנ.בי.אי. יסכים לבסוף להגיע לאירופה ללא סעיף יציאה, ורק בשביל הסיכוי הקטן שזה יקרה, שווה לחכות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 19 ספטמבר 2011, 17:06

Chen כתב:זה תקע את המצב כי השמועות על ההתקדמות גרמו לו להאמין שיש לו סיכוי לNBA ולבקש גם סעיף יציאה.

על איזה התקדמות אתה מדבר?? אין התקדמות ואין נעלים. הכל באותו מצב
לפי מה ששמעתי לברוקס הציעו 1.5 מיליון אבל אז באה "ההתקדמות" בשיחות שתקעה את המצב. לשלם לו 3 מיליון זה לא כזה הרבה בהתחשב בכל ההכנסות מהספונסרים ומשחרור פארגו, וזה בלי לדעת אם נקבל את הפיצוי שמגיע לנו.

הוא לא מסכים לבוא, כי הוא רוצה NBA. בNBA הוא יכול לקבל הרבה יותר מ3 מיליון דולר. חוץ מזה, אתה מצפה מההנהלה שתשלם 3 מיליון דולר? מה עוד? אולי נביא את לברון וקובי?
מה עוד לא קלטתם שמכבי לא קבוצה כמו בארסה או צסק"א???? יאללה זה משגע לפעמים.
עוד פעם ספונסרים? מה לא מיצינו את כל החישובים ההזויים האלה?
רק שלא תתחילו להתלונן על זה שפדרמן הקמצן לא מוכן לשלם 3 מיליון דולר
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 ספטמבר 2011, 17:15

יש הבדל בין 3 מיליון דולר במושגים של נ.ב.א ל 3 מיליון דולר באירופה. ה QO שפניקס יכולה להציע לברוקס עומד אכן על 3 מיליון דולר, אבל זה ברוטו.
במושגים של אירופה זה יוצא בערך 1.8 או 1.5 מיליון דולר נטו וזה הבדל משמעותי מאוד. אבל זה לא רלוונטי לדעתי, אלא אם כן מכבי תהיה נואשת ותחתים אותו עם סעיף יציאה, מה שקבוצות באירופה עושות יותר ויותר. ( לא חושב שהוא יסכים לחתום בלי סעיף יציאה ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 19 ספטמבר 2011, 18:19

yarinsaky כתב:יש הבדל בין 3 מיליון דולר במושגים של נ.ב.א ל 3 מיליון דולר באירופה. ה QO שפניקס יכולה להציע לברוקס עומד אכן על 3 מיליון דולר, אבל זה ברוטו.
במושגים של אירופה זה יוצא בערך 1.8 או 1.5 מיליון דולר נטו וזה הבדל משמעותי מאוד. אבל זה לא רלוונטי לדעתי, אלא אם כן מכבי תהיה נואשת ותחתים אותו עם סעיף יציאה, מה שקבוצות באירופה עושות יותר ויותר. ( לא חושב שהוא יסכים לחתום בלי סעיף יציאה ).

זה העניין, שגם תמורת 3 מיליון דולר (מה שמכבי ממש לא מוכנה לשלם) הוא לא יבוא. כסף זה לא הבעיה שלו, כי הוא יושב כרגע על חוזה נמוך יחסית. הוא שחקן שבכיף יכול לקבל חוזה של 5-15 מיליון דולר (תלוי על מה יתפשרו בסוף השביתה...). הוא רוצה NBA. כמו שכרמל חזרה ואמרה, זה סוג של אובססיה של שחקנים אמריקאים. כמו פארגו לדוגמא, שוויתר על כל כך הרבה כסף בשביל לשחקן בשכר מינימום בNBA. יש הרבה שחקנים בNBA שיושבים על חוזי נמוכים מאוד, שבאירופה בכיף יכולים להכפיל, לשלש, ואפילו יותר את גובה השכר שלהם.
זה לא שמכבי באה אליו ואמרה לו "500 אלף דולר הצעה אחרונה!". זה ממש לא ככה. ההנהלה לא קמצנית כמו שמתארים אותה כאן. דובר גם על הצעה על סך 2.2 מיליון דולר לתורנטון, שגם סירב (והוא עוד יושב על חוזה של משהו כמו 750 אלף דולר ברוטו, חוזה רוקי). אין מה לעשות, אי אפשר להכריח שחקן לבוא. מחכים, בתקווה שבסוף מישהו יסכים לבוא. עדיף לחכות עוד קצת זמן לשחקן כמו שאנון בראון, או אפילו שחקן בקליבר קצת יותר נמוך, מאשר להתפשר על איזה שאראס או דאודל עכשיו
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 19 ספטמבר 2011, 18:31

דווקא לפי מה שהבנתי בהתחלה הוא לא ביקש סעיף, אחרי שהוא שמע שיש התקדמות הוא ביקש את זה.

אולי הגיע הזמן לשנות מדיניות ולהוציא פעם בכמה זמן כמה מיליונים עבור שחקן איכותי, לפחות אז לאן הלך כל הכסף, כרגע יש כסף ולא יודעים איפה הוא ועל מה הוא הושקע...
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 19 ספטמבר 2011, 18:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 19 ספטמבר 2011, 18:31

לדעתי עדיף לחכות לשחקן טוב מאשר להתפשר עכשיו. זה לא שחסר גארד באופן נואש, צריך עוד גארד אבל עדיף לחכות מאשר להחתים שחקן בינוני
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי קודי » 20 ספטמבר 2011, 04:43

עוד פעם הסיפורים האלה על סכומי עתק שמכבי הציעה? הרי תורנתון בעצמו אמר שמעולם הוא לא דיבר עם מכבי ולא קיבל ממנה הצעה (הוא הודה שקיבל הצעות מספרד ומסין) וגם לגבי ברוקס מדובר בסך הכל על שמועות לא מבוססות ולאף אחד אין מושג כמה כסף הציעו לו. אני ממש לא טוען שמכבי צריכה להשתגע ולשלם כל סכום על כל שחקן, אני רק ציינתי את העובדה שאותם שחקנים שרוצים יציאה ל-NBA היו מוותרים על הסעיף הזה תמורת שכר גבוה יותר, כך שבסופו של דבר יש לכסף השפעה מהותית. לגבי עניין סעיף היציאה עצמו - בשנים קודמות מכבי הצליחה למצוא שחקנים לפני סוף ספטמבר מבלי שהיתה להם אפשרות יציאה ל-NBA ועוד לפני שהתחילו מחנות האימונים בארה"ב, כך שאין סיבה שלא יצליחו למצוא שחקן כזה היום. בסופו של דבר חייבים להביא מישהו ועדיף להביא מועמד טוב מאשר לחכות לעד (או אפילו לאמצע העונה) למועמד המושלם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 20 ספטמבר 2011, 04:44

Ido_Maccabi כתב:לדעתי עדיף לחכות לשחקן טוב מאשר להתפשר עכשיו. זה לא שחסר גארד באופן נואש, צריך עוד גארד אבל עדיף לחכות מאשר להחתים שחקן בינוני

רק אל תשכח שמעולם לא הצליח במכבי שחקן שהגיע באמצע העונה ולכן הייתי עושה כל מאמץ כדי להביא מישהו בשבוע-שבועיים הקרובים, גם אם הוא לא המועמד המושלם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 ספטמבר 2011, 05:26

קודי כתב:
Ido_Maccabi כתב:לדעתי עדיף לחכות לשחקן טוב מאשר להתפשר עכשיו. זה לא שחסר גארד באופן נואש, צריך עוד גארד אבל עדיף לחכות מאשר להחתים שחקן בינוני

רק אל תשכח שמעולם לא הצליח במכבי שחקן שהגיע באמצע העונה ולכן הייתי עושה כל מאמץ כדי להביא מישהו בשבוע-שבועיים הקרובים, גם אם הוא לא המועמד המושלם.

אתה רק מתעלם מעובדה שהשחקנים שהגיעו למכבי באמצע העונה בשנים עברו, לא הצליחו במכבי לא בגלל שהם הצטרפו בשלב מאוחר, אלא מהעבודה הפשוטה, שהם פשוט היו שחקנים בינוניים.

אתה באמת חושב ששחקנים כמו ת'ונטון או ברוקס יכשלו במכבי אם אחד מהם יגיע לכאן עוד חודש? אתה באמת חושב ששאראס מסוגל היה לתרום יותר מהם אם היה מצטרף למכבי עכשיו?
אתה גם מאמין ששחקנים כמו יירטין וצ'רלי גיינס היו הופכים להצלחה מסחררת אם הם היו פותחים את העונה במכבי ולא מצטפרים באמצע העונה?

בכלל, גם לא חסרים שחקנים שפתחו את העונה במכבי ונכשלו. אני לא באמת בטוח ששחקנים כמו ג'ייסון ווליאמס ורודני וויט, הצליחו במכבי הרבה יותר מדיויד בנואה ודי בראון שהגיעו באמצע עונה.

הסיבה להצלחה או לכשלון של שחקן כלשהו תלויה בראש ובראשונה באיכותו של השחקן ובהתאמתו לקבוצה, ולא בתאריך אליו הוא הצטרף לקבוצה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 20 ספטמבר 2011, 05:29

אני עם חביב בעניין הזה. הפעם דווקא ישיבה על הגדר היא הדבר הנכון לעשות. כמובן שיש לבדוק ולנסות שחקנים כל הזמן, אבל אני חושב שזה עדיף מאשר להביא שחקן פשרה.
לתפיסתי, מכבי בכלל לא צריכה להחתים שחקנים המיועדים לשנה בלבד. כאלה שהחתימו כברירת מחדל, ו"אם ישתפרו, אז נחתים לעוד עונה".
משמע, ללא קשר לכל סאגת ה-NBA הקיץ, אין צורך להביא שחקן, רק בשביל להביא שחקן. הישיבה על הגדר הפעם נראית לי פשוט מושכלת יותר נוכח המצב ב-NBA.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 20 ספטמבר 2011, 05:35

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:

אתה רק מתעלם מעובדה שהשחקנים שהגיעו למכבי באמצע העונה בשנים עברו, לא הצליחו במכבי לא בגלל שהם הצטרפו בשלב מאוחר, אלא מהעבודה הפשוטה, שהם פשוט היו שחקנים בינוניים.

אתה באמת חושב ששחקנים כמו ת'ונטון או ברוקס יכשלו במכבי אם אחד מהם יגיע לכאן עוד חודש? אתה באמת חושב ששאראס מסוגל היה לתרום יותר מהם אם היה מצטרף למכבי עכשיו?
אתה גם מאמין ששחקנים כמו יירטין וצ'רלי גיינס היו הופכים להצלחה מסחררת אם הם היו פותחים את העונה במכבי ולא מצטפרים באמצע העונה?

בכלל, גם לא חסרים שחקנים שפתחו את העונה במכבי ונכשלו. אני לא באמת בטוח ששחקנים כמו ג'ייסון ווליאמס ורודני וויט, הצליחו במכבי הרבה יותר מדיויד בנואה ודי בראון שהגיעו באמצע עונה.

הסיבה להצלחה או לכשלון של שחקן כלשהו תלויה בראש ובראשונה באיכותו של השחקן ובהתאמתו לקבוצה, ולא בתאריך אליו הוא הצטרף לקבוצה.

תשכח מאפשרות ששחקני על יצטרפו באמצע העונה - אין סרט כזה אלא אם עונת ה-NBA תתבטל לגמרי (ואת זה נדע רק בסוף ינואר). שחקנים מצויינים יקבלו חוזה ב-NBA ומי שנשאר פנוי באמצע העונה הם שחקנים בינוניים ומטה. שחקן כמו מילאן מצ'באן נחשב לעילוי לפני שהגיע למכבי וגם הוא לא השתלב ולא תרם דבר. גם דייויד בנואה נחשב בזמנו לשחקן נהדר ובטח שראדולוביץ שהיה נחשב לקלע מצויין אבל עדיין לא הצליח להשתלב באמצע העונה אצל פיני. לא חסרות דוגמאות אבל פשוט קשה מאוד להשתלב בקבוצה שרצה יחד כמה חודשים, בטח כשצריך גם להשתלב במערכת לחוצה ולא פשוטה כמו של מכבי.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 20 ספטמבר 2011, 05:39

קובי כתב:אני עם חביב בעניין הזה. הפעם דווקא ישיבה על הגדר היא הדבר הנכון לעשות. כמובן שיש לבדוק ולנסות שחקנים כל הזמן, אבל אני חושב שזה עדיף מאשר להביא שחקן פשרה.
לתפיסתי, מכבי בכלל לא צריכה להחתים שחקנים המיועדים לשנה בלבד. כאלה שהחתימו כברירת מחדל, ו"אם ישתפרו, אז נחתים לעוד עונה".
משמע, ללא קשר לכל סאגת ה-NBA הקיץ, אין צורך להביא שחקן, רק בשביל להביא שחקן. הישיבה על הגדר הפעם נראית לי פשוט מושכלת יותר נוכח המצב ב-NBA.

אם מכבי לא צריכה להחתים שחקן רק לשנה אז בטח שלא רלוונטי להחתים כאלה שרוצים אופציית יציאה ל-NBA, כי הם בוודאות לא יחתמו כאן לשנתיים. אבל תמשיך להאמין לפדרמן ותאמין לו גם כשבעוד שלושה חודשים הוא יטען שאין שחקנים בשוק ולכן לא מצרפים אף אחד. אני לא אומר שצריך להחתים כל שחקן אבל צריך למצוא אחד כזה שהוא טוב יותר מאוחיון וזו לא חוכמה גדולה, אחרת כשפארמר יעזוב נהיה עם קו אחורי פשוט מזעזע שאוחיון הוא הרכז המוביל שלו.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־18 אורחים