yarinsaky כתב:חביב, מה שטוב לקבוצות אחרות לא בהכרח טוב למכבי. זה שאנדרסון היה לא רע בברצלונה זה נכון, אני בסך הכול מסתכל היסטורית על החתמות אמצע העונה של מכבי ובד"כ זה הסתיים בצורה די עגומה.
וכמה מהשחקנים האילו היו תותחי אנ.בי.אי. שהשתכרו ביותר ממליון דולר?
אתה באמת חושב ששחקנים כמו יירטין, צ'ארלי גיינס ודי בראון, היו עושים כאן כ"כ הרבה יותר אם הם היו פותחים את העונה במכבי?
מכבי ממתינה לשחקן איכותי ולא מחפשת להביא עוד שחקן משלים בכדי לחזק את הספסל. מצב זה הוא שונה במהותו מאשרי מקרי העבר בהם הגיע שחקן בינוני באמתע העונה ואפילו לא היו לו את היכולות להיות שחקן מוביל.
כפי שאמרת, המצב די דומה לעונה שעברה. בקיץ הקודם, למכבי היה מספיק כסף בכדי להביא לכאן את שאראס או את העבמ"ים מהדי-ליג שהוזכרו כאן באותו קיץ, אבל את הכסף היא שמה על שחקן מהדרג הגבוה ביותר.
העונה היא פשוט צריכה שחקן שיותר מתאים לצרכיה מאשר מה שמצ'באן היה בעונה שעברה. את הכסף, אני מאמין שיש.
בכל מקרה, החתמה של שחקן בינוני, או של שחקן שלא מתאים לצרכיה של מכבי, לא תעשה כאן הבדל גדול. השארות עם הסגל הנוכחי היא בהחלט עדיפה מאשר צירוף של שחקן כזה.
אם למכבי יתאפשר להחתים שחקנים מאותו דרג של אילו שהצטרפו באמצע העונה בשנים קודמות, היא פשוט לא תחתים אותם ובעצם, זה בדיוק מה שקורה עכשיו.