חנו'ש כתב:32 אס'!!!![]()
![]()
מקום שלישי בכל הזמנים!!!!
עריכה: טעות -חבר שלי אמר ובמנהלת כתוב שזה רק 10...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:32 אס'!!!![]()
![]()
Holiday_Armadillo כתב:כל מה שיוצא לי מהמשחק של היינס זה שבא לי צ'יפס עם קטשופ כי אורי לוי לא מפסיק לקרוא לו היינץ
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל מה שיוצא לי מהמשחק של היינס זה שבא לי צ'יפס עם קטשופ כי אורי לוי לא מפסיק לקרוא לו היינץ
וואו, מה הייתי עושה עכשיו בשביל צלחת ענקית של צ׳יפס (אמיתי וטרי) עם קטשופ ומיונז.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל מה שיוצא לי מהמשחק של היינס זה שבא לי צ'יפס עם קטשופ כי אורי לוי לא מפסיק לקרוא לו היינץ
וואו, מה הייתי עושה עכשיו בשביל צלחת ענקית של צ׳יפס (אמיתי וטרי) עם קטשופ ומיונז.
איבדת אותי במיונז, למזלך זה גם היה סוף המשפט אז בעצם לא באמ...לא משנה
my man כתב:היינס לא הראה אתמול כלום חוץ מערב נדיר מחוץ לקשת...גם גוני יזרעלי דפק עלינו 6 שלשות שנה שעברה, אז נביא אותו?
אי אפשר להסתמך רק על הקליעה כשמדובר בסקנד גארד..בטופ 16 אם הוא לא יתחיל לחדור אז זה יראה רע מאד- בדיוק כמו בשלב הבתים רק גרוע יותר...
jol9 כתב:my man כתב:היינס לא הראה אתמול כלום חוץ מערב נדיר מחוץ לקשת...גם גוני יזרעלי דפק עלינו 6 שלשות שנה שעברה, אז נביא אותו?
אי אפשר להסתמך רק על הקליעה כשמדובר בסקנד גארד..בטופ 16 אם הוא לא יתחיל לחדור אז זה יראה רע מאד- בדיוק כמו בשלב הבתים רק גרוע יותר...
הנקודה אצלו היא הביטחון כנראה. אם משחקים כאלה, זה מה שיכניס אותו לעניינים, אז מה איכפת לנו בעצם?
rc4991 כתב:jol9 כתב:my man כתב:היינס לא הראה אתמול כלום חוץ מערב נדיר מחוץ לקשת...גם גוני יזרעלי דפק עלינו 6 שלשות שנה שעברה, אז נביא אותו?
הנקודה אצלו היא הביטחון כנראה. אם משחקים כאלה, זה מה שיכניס אותו לעניינים, אז מה איכפת לנו בעצם?
כי משחקים של קליעה כזאת מבחוץ זה משהו בכמה שנים אצלו ואין מה להתלהב מזה
אני אהיה אופטימי ממנו רק אם הוא ישיג מספר יפה של נקודות בחדירות ולא מערב קליעה הזוי ונדיר
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־18 אורחים