16 דצמבר 2014, 10:27
16 דצמבר 2014, 10:45
roy1000 כתב:אני מסכים איתך בערך על הכל. לא ניתן לשנות העדפות של אנשים. מי שנמשך לאנשים רזים ימשיך להימשך לאנשים רזים גם אם בתקשורת יפמפמו לו מליון פעם ששמן זה יפה ולהיפך.
אני לא חושב שהקמפיין של ההמבורגרים תורם משהו. תמיד יהיו כאלה שירצו לרזות, וזה לגיטימי לחלוטין לרצות לרזות. במקום לצאת נגד בנות שרוצות לרזות ולהגיד להן שהן צריכות לאכול המבורגרים, פשוט אפשר ללמד אותן איך שומרים על תזונה נכונה ואיך אפשר להוריד במשקל עם תזונה מאוזנת ופעילות גופנית.
16 דצמבר 2014, 10:59
Roni1 כתב:לא מדובר בבנות שרוצות או צריכות לרזות ורק לא יודעות מה הדרך הנכונה.
רוב האנורקסיות הן בנות במשקל תקין לחלוטין, הן לא מחפשות להיות בריאות. הן שואפות להיראות כמו דוגמניות מסלול ולא כמו בר רפאלי או קייט אפטון. הן סופרות כל יום כמה עצמות בולטות יש להן בגוף, גם במקומות שהעצמות לא צריכות לבלוט בהם, ומודדות בסנטימטרים את הרווח בין הרגליים.
אין כאן שום עניין של בריאות או עודף משקל שצריך להוריד, יש כאן עניין של מחלה קשה שמתפשטת ביחד עם אידיאלים מעוותים שגם אותן דוגמניות לא עומדות בהם בלי להקיא מאחורי הקלעים של תצוגות אופנה.
אין שום בעיה בלאכול ג׳אנק פוד מידי פעם, ואם מישהי בוחרת שלא לאכול זו צריכה להיות בחירה בריאותית שלה ובטח לא בגלל שבנים נגעלים לראות אישה אוכלת המבורגר.
16 דצמבר 2014, 11:15
16 דצמבר 2014, 11:34
Roni1 כתב:להיות רזה זה לא אידיאל מעוות שבא מתעשיית האופנה, להקיא אוכל ולספור עצמות זה כן. קייט אפטון לא אנורקסית והעצמות שלה לא בולטות, בהתאם לזאת היא ממותגת בתעשייה כדוגמנית שופעת ומלאה.
דוגמניות במידה 38, מידה רזה ובריאה לכל הדעות, ממותגות בתעשייה הזאת כדוגמניות במידות גדולות. לא סתם הרבה דוגמניות מסלול חולות באנורקסיה, הן הגיעו לאודישנים במשקל של 56 ק״ג וביקשו מהם לחזור אחרי שיורידו 8 ק״ג.
גם בעיניי כל הקמפיין של אלמה דישי היה פתאטי. אבל הפתרון שלך לאנורקסיה ולהפרעות אכילה ״תזונה נכונה ופעילות גופנית״ הוא מגוחך ואטום, לא נראה לי שאתה מבין את הבעייה והאובססיה שיש גם לנערות וצעירות רזות ובריאות לגבי המשקל שלהן.
16 דצמבר 2014, 11:44
roy1000 כתב:Roni1 כתב:להיות רזה זה לא אידיאל מעוות שבא מתעשיית האופנה, להקיא אוכל ולספור עצמות זה כן. קייט אפטון לא אנורקסית והעצמות שלה לא בולטות, בהתאם לזאת היא ממותגת בתעשייה כדוגמנית שופעת ומלאה.
דוגמניות במידה 38, מידה רזה ובריאה לכל הדעות, ממותגות בתעשייה הזאת כדוגמניות במידות גדולות. לא סתם הרבה דוגמניות מסלול חולות באנורקסיה, הן הגיעו לאודישנים במשקל של 56 ק״ג וביקשו מהם לחזור אחרי שיורידו 8 ק״ג.
גם בעיניי כל הקמפיין של אלמה דישי היה פתאטי. אבל הפתרון שלך לאנורקסיה ולהפרעות אכילה ״תזונה נכונה ופעילות גופנית״ הוא מגוחך ואטום, לא נראה לי שאתה מבין את הבעייה והאובססיה שיש גם לנערות וצעירות רזות ובריאות לגבי המשקל שלהן.
אני מבין טוב מאוד. כמעט כל מי שאני מכיר (גברים ונשים) אובססבי במידה כזו או אחרת לגבי שמירה על המשקל או דיאטה. כולנו מודעים למה אנחנו אוכלים ולמשקל שלנו וטוב שכך. זה העולם שבו אנחנו חיים וזה לא עומד להשתנות.
לגבי תעשיית הדוגמנות - היא ממש לא מייצגת את אידיאל היופי, ואם תשאלי גברים מי יותר מושכת - קייט אפטון או איזה קולב אנורקסי, אז תקבלי תשובה שקייט אפטון. אם תשאלי נערה אם היא רוצתה להיות קייט אפטון או איזה קולב אנורקסי, קרוב לוודאי שתגיד שהיא רוצה להיות קייט אפטון. אחוז הפרעות האכילה בחברה לא נצא באיזה עליה מדאיגה. המצב די יציב, ככה שלא צריך להיכנס לפאניקה. תת משקל זה לא משהו מושך והרוב המוחלט של הבנות לא באמת שואפות להיות בתת-משקל וגם אם כן, הן לא יעשו באמת צעדים שיביאו אותן לשם.
הפתרון זה להסביר לאנשים איך לשמור על משקל (או לרזות) בצורה נכונה, ולא לנסות להם ששמן זה יפה. האופציה השניה לעולם לא תעבוד.
16 דצמבר 2014, 12:16
Roni1 כתב:אז זהו, שלא.
רוב הבנות האלה יגידו לך שקייט אפטון והדוגמניות הלא רבות במידות שלה נראות ככה רק בגלל הפנים שלהן. הגוף הזה הוא לא השאיפה של צעירות היום. וגם ככה מדגישים כמעט בכל כתבה עליה בתקשורת שהיא דוגמנית *לא רזה* כדי להחמיא לעצמם ולספורט אילוסטרייטד על שבירת מוסכמות, ואף אחת לא רוצה להיות לא רזה אלא אם היא התברכה בפנים או בחזה של קייט אפטון.
16 דצמבר 2014, 12:36
16 דצמבר 2014, 12:56
Roni1 כתב:היא רזה בענייך, היא רזה אולי כמו שצריך להיות או כמו שהיית רוצה שהשאיפה לרזון תראה.
כדוגמנית היא לא נחשבת רזה, בכלל לא, כל כתבה עליה טורחת לציין את זה בכאילו מחמאה, מי שאחראית על הליהוק של ויקטוריה סיקרט אמרה שהיא בחיים לא היתה מקבלת אותה. גם בעיניי הגוף שלה לא נראה רזה למרות שהיא אחת הנשים היפות בעולם. כאמור, רזון כזה הוא לא השאיפה וזה ההבדל בין הפתרון החינוכי שאתה מדבר עליו לבין שטיפת המוח שהצעירות עוברות היום בכל מדיה אפשרית.
כמו למשל לקחת את אלמה דישי ולהציג אותה כמודל חדש למרות שברור לכולם שזה פשוט לא, וכל זה אחרי שנים שהתקשורת ירדה לאסתי גינזבורג המדהימה לחיים כי היא ״שמנה״. אולי אם פחות בנות היו חושבות שאסתי שמנה לא היה צורך לשכנע אותם בצביעות שאלמה דישי זו השאיפה החדשה.
וזה לא עניין של מצלמה שמשמינה, עובדה שדוגמניות על מסלול אף פעם לא נראות ככה http://man.walla.co.il/?w=//2505452
16 דצמבר 2014, 13:18
16 דצמבר 2014, 13:22
Roni1 כתב:אני לא צריכה לעשות סקרים, אני חיה עם חברות, גדלתי עם בנות ואנחנו לא צריכות לעשות סקרים כדי להוכיח איך דברים כאלה נתפסים אצל נשים ואיך הם נכתבים בכתבות אופנה.
הדוגמניות של ויקטוריה סיקרט הן האידיאל היום, הן בעצמן מודות שכדי להיראות ככה בתצוגות הן לא אוכלות כמה ימים אוכל מוצק ועושות ספורט בהגזמה וזה בלי קשר לבולימיה ולירידה המשמעותית של חלקן במשקל מהרגע שהם התחילו לעבוד שם.
תרצה או לא, התצוגה הזאת היא ארוע האופנה הכי יוקרתי ומסוקר שיש, הבנות האלה הן הדבר הכי נוצץ שיש בעוד שקייט אפטון היא אחת שבעיקר גברים אוהבים והנתונים שלה הם טבעיים ולא משהו שאפשר לשאוף אליו ע״י דיאטות וכו׳
זאת המציאות המעוותת היום, קייט אפטון מלאה (והיא בעצמה מספרת על ההמבורגרים והצ׳יפס האהובים עליה) ובגלל זה עושים את כל הכתבות האלה שרואים בהן בנות שהן לגמרי בסדר אבל מרגישות חרא כי הן לא רזות מידי.
16 דצמבר 2014, 13:53
21 דצמבר 2014, 22:50
21 דצמבר 2014, 23:12
Holiday_Armadillo כתב:https://www.facebook.com/video.php?v=10153099339827176&set=vb.260689792175&type=2&theater
21 דצמבר 2014, 23:33
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:https://www.facebook.com/video.php?v=10153099339827176&set=vb.260689792175&type=2&theater
זו את?
21 דצמבר 2014, 23:35
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:https://www.facebook.com/video.php?v=10153099339827176&set=vb.260689792175&type=2&theater
זו את?
23 דצמבר 2014, 01:21
23 דצמבר 2014, 05:53
27 דצמבר 2014, 23:18
28 דצמבר 2014, 00:35