גל גל כתב:חברים שום מילה על בראין רנדל? יציב כל משחק ונותן הגנה מדהימה חטיפות ריבאונדים תנועה
הבעיה היחידה היא ש 90% מהנקודות שלו זה במפרצות. צריך לעשות כמה תרגילים בשבילו. יש לי אפילו הצעה לתרגיל: סייד פיק-נ-רול, כפי שמקל היה עושה עם כספי בנבחרת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:חברים שום מילה על בראין רנדל? יציב כל משחק ונותן הגנה מדהימה חטיפות ריבאונדים תנועה
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:בסוף מאריץ והיינס ישארו
מאריץ' עוד עשה מה שהיה אמור לעשות (8 ריבאונדים ב-10 דקות) אבל היינס..מה הוא עשה חוץ מהסל ההוא במתפרצת?
יש לי הרגשה פשוט שהוא ישאר
יוסי22 כתב:אני היחיד שמתחרפן מהעיסוק האובססיבי בחיזוק ?
מכבי עם שלב ראשון טוב , עם נצחונות חוץ לא קלים בכלל על אלבה ומאלגה , עם מעידה אחת משמעותית מול צדביטה וחוץ מזה שלב די חלק .
אני לא רואה את החולשה הגדולה של מכבי , בטח לא כשפארגו מאופס וסופו את טיוס נותנים את מה שנתנו בעונה הקודמת .
מכבי צריכה חיזוק אחד משמעותי בעמדה 4 , זה היה נכון מפתיחת העונה והתחזק עם הפציעה של פניני , הבעיה היא בעיקר עם השבריריות של רנדל והעומס על סמית , צריך שם מישהו שיוריד עומס מהשניים .
בעמדות הפנים סופו + טיוס עם גיבוי של אחד כמו מאריץ' מספיק בהחלט , ובעמדות הגארד פארגו , היינס , אוחיון ולאנדסברג מספיקים בהחלט.
יוסי22 כתב:אני היחיד שמתחרפן מהעיסוק האובססיבי בחיזוק ?
מכבי עם שלב ראשון טוב , עם נצחונות חוץ לא קלים בכלל על אלבה ומאלגה , עם מעידה אחת משמעותית מול צדביטה וחוץ מזה שלב די חלק .
אני לא רואה את החולשה הגדולה של מכבי , בטח לא כשפארגו מאופס וסופו את טיוס נותנים את מה שנתנו בעונה הקודמת .
מכבי צריכה חיזוק אחד משמעותי בעמדה 4 , זה היה נכון מפתיחת העונה והתחזק עם הפציעה של פניני , הבעיה היא בעיקר עם השבריריות של רנדל והעומס על סמית , צריך שם מישהו שיוריד עומס מהשניים .
בעמדות הפנים סופו + טיוס עם גיבוי של אחד כמו מאריץ' מספיק בהחלט , ובעמדות הגארד פארגו , היינס , אוחיון ולאנדסברג מספיקים בהחלט.
חנו'ש כתב:המשחק בגביע הולך להיות אחרי תום החוזה של מאריץ ורוב הסיכויים שטיוס יהיה פצוע.
קצת בעיה לא??
חנו'ש כתב:המשחק בגביע הולך להיות אחרי תום החוזה של מאריץ ורוב הסיכויים שטיוס יהיה פצוע.
קצת בעיה לא??
my man כתב:חנו'ש כתב:המשחק בגביע הולך להיות אחרי תום החוזה של מאריץ ורוב הסיכויים שטיוס יהיה פצוע.
קצת בעיה לא??
מול עפולה זה לפני לא?
חנו'ש כתב:my man כתב:חנו'ש כתב:המשחק בגביע הולך להיות אחרי תום החוזה של מאריץ ורוב הסיכויים שטיוס יהיה פצוע.
קצת בעיה לא??
מול עפולה זה לפני לא?
ה22 לחודש זה יום שני. המשחק מול עפולה ביום חמישי.
felix_r כתב:זה רק אני או שבאתר ספורט5 לא שמו את המהלך הגדול של פארגו בתןך התקציר??????????![]()
![]()
אביהוא כתב:כמו שכבר אמרתה פליקס..קשה לפרגן לשחקן שאומרים עליו שהוא נזק
my man כתב:אביהוא כתב:כמו שכבר אמרתה פליקס..קשה לפרגן לשחקן שאומרים עליו שהוא נזק
עדיין זה הזוי לחלוטין...זה אחד ממהלכי הסיבוב שיתחרה גם בעונתי..זה היה משו מיוחד..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים