ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי yzafrir » 19 דצמבר 2014, 23:53

roy1000 כתב:מקל פשוט יקר מדי למכבי. קשה לי להאמין שהוא יגיע.

אני חושב שאם הוא לא היה ישראלי אז אתה צודק אבל כשמדובר הישראלי בכיר אז תמיד ידעו במכבי לפתוח את הארנק כמו במקרה שהחזיקו את ליאור מויטוריה . במיוחד עכשיו שיוגב נשאר הצבר יחיד בקבוצה.
מהלך שיווקי קלאסי בשביל הפדרמן רק שהפעם גם התמורה מקצועית יכולה להיות גדולה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 20 דצמבר 2014, 00:19

אני באמת לא מבין את המהומה. אם מקל לא היה ישראלי, סבירלהניח שאף אחד לא היה מכיר אותו ואת הרזומה הלא מרשים שלו, ואם שם כזה היה עולה,
אז דני פדרמן היה נצלב ועורו היה נפשט לעיני ההמון הזועם.

אבל בגלל שהוא ישראלי, פתאום הוא הפך למושיע. מציעים להקפיץ אותו לחמישייה של אלופת היורוליג, טוענים שהוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביורוליג
וגם שהוא יקר מדי.

ואני חושב שההיסחפות פה עברה לגמרי את הגבול. השחקן נחתך משתי קבוצות NBA שונות, בתוך חודש, הוא לא שיחק כדורסל משמעותי כבר שנתיים,
עבר פציעה לא פשוטה ובאופן כללי לא מדובר בדיוק באיזה קווין ג'ונסון או משהו כזה.

הוא צריך לרצות להגיע למכבי, ואם הוא רוצה לחיות מחוזים של עשרה ימים בNBA, אז מכבי בכלל לא צריכה לגעת בו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2014, 00:42

jol9 כתב:אני באמת לא מבין את המהומה. אם מקל לא היה ישראלי, סבירלהניח שאף אחד לא היה מכיר אותו ואת הרזומה הלא מרשים שלו, ואם שם כזה היה עולה,

אבל בגלל שהוא ישראלי, פתאום הוא הפך למושיע. מציעים להקפיץ אותו לחמישייה של אלופת היורוליג, טוענים שהוא יהיה אחד הרכזים הטובים ביורוליג
וגם שהוא יקר מדי.

ואני חושב שההיסחפות פה עברה לגמרי את הגבול. השחקן נחתך משתי קבוצות NBA שונות, בתוך חודש, הוא לא שיחק כדורסל משמעותי כבר שנתיים,

הוא צריך לרצות להגיע למכבי, ואם הוא רוצה לחיות מחוזים של עשרה ימים בNBA, אז מכבי בכלל לא צריכה לגעת בו.

מסכים לגמרי. שלא יעשה לנו טובות. זה כבוד לשחק במכבי. לא מתאים לו? שיחפש מי ינענע אותו, גם כן כוכב NBA
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 דצמבר 2014, 00:51

מקורביו של מקל: "אין לגל ספק שהוא ישחק עוד העונה ב-NBA"
למרות השחרור מניו אורלינס, בסביבתו של מקל משוכנעים: "NBA זו המטרה של גל. מכבי תל אביב תמיד נמצאת שם כאופציה יחד עם עוד קבוצות באירופה, אבל יש סיכוי טוב שימצא חוזים ל-10 ימים"
http://sports.walla.co.il/item/2812163
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 דצמבר 2014, 00:58

felix_r כתב:
jol9 כתב:אני באמת לא מבין את המהומה. אם מקל לא היה ישראלי, סבירלהניח שאף אחד לא היה מכיר אותו ואת הרזומה הלא מרשים שלו, ואם שם כזה היה עולה,

וגם שהוא יקר מדי.

מסכים לגמרי. שלא יעשה לנו טובות. זה כבוד לשחק במכבי. לא מתאים לו? שיחפש מי ינענע אותו, גם כן כוכב NBA

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 דצמבר 2014, 01:02

felix_r כתב:

וגם שהוא יקר מדי.

זה לא שיש לי התנגדות שיגיע, פשוט זה לא צריך להיות ככה, כמו שמדברים פה. באמת, ברצינות, מדובר בשחקן של משהו
כמו נקודה למשחק בNBA... תאר לך מה היה הולך כאן, אם היו קוראים לו ג'ון במקום גל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 דצמבר 2014, 01:11

תראו, מקל לא שחקן אדיר והוא בטח לא סופרסטאר ביורוליג.
אבל, וזה אבל גדול- הוא הישראלי הטוב ביותר כיום, אחרי עומרי כספי, BY FAR.

הוא לקח 2 אליפויות של מכבי, תוך שהוא מפגין דומיננטיות מרשימה בזכיות.
הוא היה נפלא בנבחרת ישראל בקמפיין האחרון. הוא הגיע לליגה הטובה בעולם בזכות עבודה קשה וחסרת פשרות. למען האמת, הוא גם היה בכלל לא רע בדאלאס בליגת הקיץ ומשחקי ההכנה אבל נחתך בגלל חוסר מזל.
הוא לוחם והוא לא מוותר לעצמו (בשונה מישראלים אחרים).
זה חומר שאנחנו רוצים לראות במכבי.
כמו כן, בימים אלו, כאשר למצוא שחקן ישראלי איכותי זאת משימה כמעט בלתי אפשרית, מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לוותר עליו. ובטח מכבי לא יכולה להרשות לעצמה שהוא ינחת בטעות בהפועל ירושלים.

גל מקל הוא מהישראלים הבודדים שיכולים באמת לתרום ברמות הגבוהות. הוא עדיין צעיר, משתפר ועובד קשה, והוא יכול להיות הקטש או הגודס הבא של מכבי ת"א. רכז ישראלי שמכבי תרוץ איתו לשנים הבאות, כמו פעם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 דצמבר 2014, 01:57

שמואל1 כתב:תראו, מקל לא שחקן אדיר והוא בטח לא סופרסטאר ביורוליג.

הוא היה נפלא בנבחרת ישראל בקמפיין האחרון. הוא הגיע לליגה הטובה בעולם בזכות עבודה קשה וחסרת פשרות. למען האמת, הוא גם היה בכלל לא רע בדאלאס בליגת הקיץ ומשחקי ההכנה אבל נחתך בגלל חוסר מזל.
כמו כן, בימים אלו, כאשר למצוא שחקן ישראלי איכותי זאת משימה כמעט בלתי אפשרית, מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לוותר עליו. ובטח מכבי לא יכולה להרשות לעצמה שהוא ינחת בטעות בהפועל ירושלים.

גל מקל הוא מהישראלים הבודדים שיכולים באמת לתרום ברמות הגבוהות. הוא עדיין צעיר, משתפר ועובד קשה, והוא יכול להיות הקטש או הגודס הבא של מכבי ת"א. רכז ישראלי שמכבי תרוץ איתו לשנים הבאות, כמו פעם.

יש הבדל עצום בין קטש לגודס. האחד היה נסיך, וכשרון טהור שלא היה לפניו וגם לא אחריו, השני היה שחקן שעבד קשה בשביל כל דבר
שהשיג, אבל לא היה כשרון יוצא דופן. אם כבר, אז מקל הרבה יותר בכיוון של גיא מאשר של עודד.

דבר משותף גם לעודד וגם לגיא, זה שהם התחילו במכבי מקטן. הם לא הונחתו על משבצת מסויימת, אלא גדלו לתוכה מלמטה.
אמנם גל מקל כבר לא במעמד של להתחיל מלמטה, כי בכל זאת הוא כבר לא בן 19, אבל גם לא צריך להיסחף ולהפקיד את הקבוצה בידיים שלו.

אין לי ויכוח על היכולות שלו ועל הדברים שהשיג, אלא על זה שיש כאן היסטריה מוגזמת סביב שחקן שעדיין לא הוכיח את עצמו
ברמה שבה משחקת מכבי, ודרישה מההנהלה, שבעיניי היא צבועה ומופרכת, לפתוח את הארנקים.

אני אומר משהו מאוד פשוט: שמקל ייראה נכונות ורצון לשחק במכבי, שיסכים לשחק עד סוף העונה בחוזה סביר ובלי הבטחות למקום כזה
או אחר בהיררכיה, ואז אפשר בהחלט ללכת על חוזה ארוך טווח ויוקרתי ובמידה ויוכיח את עצמו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 20 דצמבר 2014, 02:29

הייתי יכול להתייחס ברצינות לפוסט שלך... אבל אז השווית בין מקל לקטש.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי roy1000 » 20 דצמבר 2014, 06:25

jol9 כתב:אני אומר משהו מאוד פשוט: שמקל ייראה נכונות ורצון לשחק במכבי, שיסכים לשחק עד סוף העונה בחוזה סביר ובלי הבטחות למקום כזה
או אחר בהיררכיה, ואז אפשר בהחלט ללכת על חוזה ארוך טווח ויוקרתי ובמידה ויוכיח את עצמו.

מקל מעולם לא הראה נכונות לשחק במכבי, להיפך. אם הוא יגיע, זה כי מכבי תהיה האופציה הטובה ביותר מבחינתו. כתבתי את זה בעבר - יש ענייני מיסוי ככה שלהגיע למכבי יהיה מאוד יקר בשבילו. אני פשוט לא רואה את זה קורה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 דצמבר 2014, 10:09

קובי כתב:

הייתי יכול להתייחס ברצינות לפוסט שלך... אבל אז השווית בין מקל לקטש.

אז תקרא שוב. כלל לא השוויתי ביניהם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 דצמבר 2014, 10:28

שמואל בכלל לא השווה בין קטש למקל מבחינה מקצועית , בגלל זה הוא גם הזכיר את גודס. הכוונה הייתה שסוף סוף יהיה לנו רכז ישראלי בכיר כמו שהיה בתקופה של קטש או של גודס .
אני דווקא מסכים עם שמואל , מקל היום נמצא במעמד אחר לגמרי והוא לא צריך להוכיח כלום למכבי.
מה כבר קרלון בראון לדוגמה עשה בקריירה שלו שכולם פינטזו עליו בקיץ ? הרבה פחות ממקל
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 20 דצמבר 2014, 11:09

yzafrir כתב:שמואל בכלל לא השווה בין קטש למקל מבחינה מקצועית , בגלל זה הוא גם הזכיר את גודס. הכוונה הייתה שסוף סוף יהיה לנו רכז ישראלי בכיר כמו שהיה בתקופה של קטש או של גודס .
אני דווקא מסכים עם שמואל , מקל היום נמצא במעמד אחר לגמרי והוא לא צריך להוכיח כלום למכבי.
מה כבר קרלון בראון לדוגמה עשה בקריירה שלו שכולם פינטזו עליו בקיץ ? הרבה פחות ממקל

ומה כבר מקל עשה שהפך פה לאיזה כוכב על ? הגיע לאנ בי איי דיי במקרה ונזרק מכל קבוצה אחרי כמה משחקים ? או אולי ה 'אליפויות ' של גביע קופל הפכו אותו למחליף הפוטנציאלי של שאראס ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 דצמבר 2014, 11:46

מקאדו 3 כתב:
yzafrir כתב:שמואל בכלל לא השווה בין קטש למקל מבחינה מקצועית , בגלל זה הוא גם הזכיר את גודס. הכוונה הייתה שסוף סוף יהיה לנו רכז ישראלי בכיר כמו שהיה בתקופה של קטש או של גודס .

ומה כבר מקל עשה שהפך פה לאיזה כוכב על ? הגיע לאנ בי איי דיי במקרה ונזרק מכל קבוצה אחרי כמה משחקים ? או אולי ה 'אליפויות ' של גביע קופל הפכו אותו למחליף הפוטנציאלי של שאראס ?

שוב, בפעם האלף, אף אחד לא אומר שמקל הוא כוכב על.
הוא כן הישראלי השני בטיבו כיום, ישראלי שיכול להיות משמעותי במכבי וברמות הגבוהות של אירופה. שחקן שצריך ללבוש את המדים הצהובים.
דבר שני, זה בהחלט לא נכון לומר שהוא נזרק מכל קבוצה. בדאלאס הוא היה שחקן רוטציה עד הפציעה. בעונה הנוכחית לא באמת היה לו סיכוי- הוא שוחרר מדאלאס ממש ערב פתיחת הליגה, ובניו אורלינס הוא שיחק 4 משחקים לפי שחתכו אותו.
בכל אופן, אני חושב שגל לא מתאים לרמות ה- NBA, אבל זה פשוט לא נכון לומר שהוא נזרק מכל מקום. היו לו רגעים יפים שם, והרבה חוסר מזל. מקומו באירופה, אצל מכבי כמובן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 דצמבר 2014, 11:52

לא חושב שאפשר לקבוע שהוא הישראלי השני בטיבו היום רק על סמך עצם העובדה שהוא קיבל חוזה בנבא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 20 דצמבר 2014, 12:21

שמואל1 כתב:
מקאדו 3 כתב:

שוב, בפעם האלף, אף אחד לא אומר שמקל הוא כוכב על.
הוא כן הישראלי השני בטיבו כיום, ישראלי שיכול להיות משמעותי במכבי וברמות הגבוהות של אירופה. שחקן שצריך ללבוש את המדים הצהובים.
דבר שני, זה בהחלט לא נכון לומר שהוא נזרק מכל קבוצה. בדאלאס הוא היה שחקן רוטציה עד הפציעה. בעונה הנוכחית לא באמת היה לו סיכוי- הוא שוחרר מדאלאס ממש ערב פתיחת הליגה, ובניו אורלינס הוא שיחק 4 משחקים לפי שחתכו אותו.
בכל אופן, אני חושב שגל לא מתאים לרמות ה- NBA, אבל זה פשוט לא נכון לומר שהוא נזרק מכל מקום. היו לו רגעים יפים שם, והרבה חוסר מזל. מקומו באירופה, אצל מכבי כמובן.

דווקא למקל היה הרבה מאוד מזל, וגם דיברנו על זה לא מעט. הוא הגיע לקבוצה שכל הרכזים המובילים שלה נפצעו או עברו מהקבוצה.
גם בשנה שעברה הוא שיחק רוב העונה בדי ליג, וגם העונה היו לו מספיק צ'אנסים לשכנע את אנשי דאלאס שהוא ראוי להיות שחקן סגל.

חוסר מזל, זה לא מה שהפריע למקל להצליח בNBA. ד"א אני חושב שלזרוק שחקן אחרי 4 משחקים, שבהם בסה"כ היה סביר, זה די טיפשי,
אבל זה הNBA.

הנקודה היא שמדובר בשחקן שלמרות שהגיע לNBA, עדיין לא באמת שיחק דקות תחרותיות ברמה שבה מכבי משחקת, ולכן כל ההייפ הזה
קצת מוגזם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 20 דצמבר 2014, 17:00

הוא הישראלי צבר השני בטיבו היום . כשלקח אליפות בפעם הראשונה חשבתי שהיה לו מזל אבל כשלקח בפעם השניה בחיפה כבר היה לי ברור שזה לו רק מזל . יש משהו באופי שלו שגורם לו למצות 100% מהכשרון שלו ואני מעדיף שחקנים כאלו על פני שחקן מוכשר יותר שלא ממצה חצי מהכשרון שלו .
אני לא אומר שהוא יהיה כוכב באירופה אבל בניהול משחק אני לא חושב שהוא נופל היום מהרבה רכזים ראשונים של הרבה קבוצות .
חייבים להבין שזה שהוא ישראלי הופך אותו ליקר יותר ממה שהוא באמת שווה אבל למכבי אין כלכך ברירה במיוחד אחרי הפציעה של פניני.
הוא בטוח יותר טוב מיוגב שכבר כמה שנים משחק ברמות הכי גבוהות באירופה בצורה לא רעה בכלל כך שמקל עם נתונים פיזיים טובים יותר בהחלט יכול להסתדר פה.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Allan Turing » 20 דצמבר 2014, 22:08

מה לדעתכם זה יעשה למשחק של יוגב אם יגיע?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי my man » 20 דצמבר 2014, 22:08

שבוע טוב לכולם!!!

אז מה הסיכוי שמקל מגיע?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי BIG sofo » 21 דצמבר 2014, 00:34

BIG sofo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־23 אורחים