המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:https://www.youtube.com/watch?v=8Mrd8Em8lPs
yzafrir כתב:מה שמוזר זה שאף אחד לא מזכיר את לאנגפורד כאופציה למרות ששוב הוא הודח עם הקבוצה שלו בשלב מוקדם...אני כבר מזמן הפנמתי לגביו שהוא לא שחקן שמסוגל להוביל את הקבוצה שלו לשלבים הגבוהים אלא רק את הסטט' שלו...
yzafrir כתב:מה שמוזר זה שאף אחד לא מזכיר את לאנגפורד כאופציה למרות ששוב הוא הודח עם הקבוצה שלו בשלב מוקדם...אני כבר מזמן הפנמתי לגביו שהוא לא שחקן שמסוגל להוביל את הקבוצה שלו לשלבים הגבוהים אלא רק את הסטט' שלו...
rc4991 כתב:אני לא יודע מה הסיכוי למהלך כזה אבל אולי כדאי לבדוק עם חימקי בנוגע להאניקאט
הוא די מזכיר לי את רנדל והוא יכול להיות גניבה גדולה ואני לא בטוח עד כמה מרוצים ממנו בחימקי
מקאדו 3 כתב:אני הימרתי כבר לפני שבועיים שלא יגיע חיזוק ואני עדיין בדעה הזו ,משהו בדינמיקה ובמריחת הזמן גורם לתחושה שלא באמת מחפשים חיזוק
אלה מחכים שאולי יפול מהשמיים איזה זר ברבע שקל במקרה .
jol9 כתב:אני מסכים. הציפייה היחידה מההנהלה היתה לחזק את הקבוצה בעקבות הפציעה של גיא. זה שלא מחליפים זרים כושלים, זה כבר הסטנדרט.
אם השמועות נכונות, ופניני אמור לחזור כבר העונה, אז גם הסיפור הזה די סגור.
yzafrir כתב:השאלה איך פניני יחזור ? ברור שהוא לא יחזור בשיא הכושר וכבר לא יהיה לו זמן להיכנס לכושר כך שהעונה הזאת אבודה מבחינתו .
אם מאריץ' לא ימשיך עד סוף העונה אז סביר שיביאו גבוהה אחר אבל גארד לא נראה לי...
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מסכים. הציפייה היחידה מההנהלה היתה לחזק את הקבוצה בעקבות הפציעה של גיא. זה שלא מחליפים זרים כושלים, זה כבר הסטנדרט.
תמיד יבחרו באופציה הזולה ביותר. כל השאר זה רעש.
אני חושב שבזכות המשחקים הטובים של היינס, הסיכוי שיחליפו אותו הוא קלוש. מאריץ' ישוחרר, ואם יגיע לו מחליף, זה יהיה שחקן זול. אני מעריך שאם יהיה סווינג זול שיתאים, אז יביאו כתחליף ללינהרט. זה הכל.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מסכים. הציפייה היחידה מההנהלה היתה לחזק את הקבוצה בעקבות הפציעה של גיא. זה שלא מחליפים זרים כושלים, זה כבר הסטנדרט.
אני חושב שבזכות המשחקים הטובים של היינס, הסיכוי שיחליפו אותו הוא קלוש. מאריץ' ישוחרר, ואם יגיע לו מחליף, זה יהיה שחקן זול. אני מעריך שאם יהיה סווינג זול שיתאים, אז יביאו כתחליף ללינהרט. זה הכל.
אני מודה שהאלגוריתם הזה שלך, הרבה יותר טוב ונכון מהאלגוריתם של המרוץ למליון...
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אני מסכים. הציפייה היחידה מההנהלה היתה לחזק את הקבוצה בעקבות הפציעה של גיא. זה שלא מחליפים זרים כושלים, זה כבר הסטנדרט.
אני מודה שהאלגוריתם הזה שלך, הרבה יותר טוב ונכון מהאלגוריתם של המרוץ למליון...
שניהם עובדים ב- 80% דיוק לפחות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־28 אורחים