Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:לא ידעתי.![]()
תבורכו!
לא מגיע לאורי להיות מבורך אבל שטויות

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:לא ידעתי.![]()
תבורכו!
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:לא ידעתי.![]()
תבורכו!
Asf כתב:אורי, עושה רושם שנבחרת להיות שק החבטות של כרמל בהיעדרו של ליאב. היה חזק...
my man כתב:ממפיס עם 1 מ1000 מה3...
בכ"מ כרמל לא יודעת למה היא נכנסת...
Asf כתב:לא כ"כ ראיתי משחקים מלאים של קליבלנד עד עכשיו, אבל ממה שכן ראיתי , יש מצב שווייטרס זה הלאנדסברג שלהם?
Holiday_Armadillo כתב:לברון של לפני שנה היה עם טריפל-דאבל
אבל לברון שחווה את העונה הגרועה ביותר שלו מבחינת ריבאונד מסתפק רק בדאבל-דאבל
אדם כתב:אני עוד לא ראיתי דבר כזה באנביאי ,רוטציה של 7 8 שחקנים בקבוצת אנביאי ,לאן יגיעו אם זה.
חוץ מזה חסר להם פיזיות וגובה ,אין להם מספיק שחקנים קשוחים ופיים שנותנים גודל גם לא בגארדים.
דבר נוסף אני לא מתעלם מסטטיסטיקה אבל זה לא לברון של פעם ,נכון עדין שחקן טוב ףאבל הגוף כבד יותר התנועה והרבה דברים פחות קלילות וגמישות ,יותר מסורבל ,פחות חד ,והרבה דברים נעלמו ,גם הרעב ,הוא מוותר הרבה בהגנה ,הוא לא חוזר בשיא המהירות להגנה או ממהר לחסום ודברים כאלה קטנים שמי שמתרכז שם לב , גם הרבה פעמים התגובות שלו אחרי שחוטפים סל וכל מיני בקיצור ,אמרתי בעבר בתחילת העונה וואגיד שוב ,זה לא אותו לברון וזה בלי קשר לסטטיסטיקה ,אני בתור שחקן רואה תדברים האלה הקטנים ,גם הכדרור עיתי ובורח ולוחצים אותו מלא ,אני מקווה שזה פשוט הבנה שאנביאי זו עונה ארוכה והוא מחכה למאני טיים.
roy1000 כתב:אדם כתב:אני עוד לא ראיתי דבר כזה באנביאי ,רוטציה של 7 8 שחקנים בקבוצת אנביאי ,לאן יגיעו אם זה.
חוץ מזה חסר להם פיזיות וגובה ,אין להם מספיק שחקנים קשוחים ופיים שנותנים גודל גם לא בגארדים.
דבר נוסף אני לא מתעלם מסטטיסטיקה אבל זה לא לברון של פעם ,נכון עדין שחקן טוב ףאבל הגוף כבד יותר התנועה והרבה דברים פחות קלילות וגמישות ,יותר מסורבל ,פחות חד ,והרבה דברים נעלמו ,גם הרעב ,הוא מוותר הרבה בהגנה ,הוא לא חוזר בשיא המהירות להגנה או ממהר לחסום ודברים כאלה קטנים שמי שמתרכז שם לב , גם הרבה פעמים התגובות שלו אחרי שחוטפים סל וכל מיני בקיצור ,אמרתי בעבר בתחילת העונה וואגיד שוב ,זה לא אותו לברון וזה בלי קשר לסטטיסטיקה ,אני בתור שחקן רואה תדברים האלה הקטנים ,גם הכדרור עיתי ובורח ולוחצים אותו מלא ,אני מקווה שזה פשוט הבנה שאנביאי זו עונה ארוכה והוא מחכה למאני טיים.
אני מסכים איתך. אין לקבוצה הזו כלום על הספסל, ואם לא יביאו עוד שני שחקנים הם לא יגיעו לשום מקום. בלאט משחק עם רוטציות מצחיקות. אני לא מבין למה ה- GM שלהם לא מצליח לעשות שום טרייד. לא חסרים שחקני ספסל שאפשר להביא.
לגבי לברון - הוא איבד המון מהאתלטיות שלו וזה די מפחיד. בגדול, הוא שחקן הרבה פחות טוב ממה שהיה לפני שנה.לא ברור לי עוד כמה שנים ברמה גבוהה הוא יכול לתת.
jol9 כתב:אל תיפול לבור של שמואל (וטים דאנקן). השחקנים האלה הם שונים והשחקנים הרגילים, וכל התנבאות בהקשר שלהם היא בעייתית ביותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan ו־10 אורחים