המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מעניין איך אורי אלון יגיב לזה.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:מעניין איך אורי אלון יגיב לזה.
ציוץ מביך בטוויטר.
my man כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אם ירושלים מפסידה הערב אנחנו חוזרים למקום הראשון
אם הם מנצחים אתה משתווה לאורי בראש הרשימה
תחזרי בך!!!!
הלו אני כאן...
itai7 כתב:ועוד בלי רוט?
שמואל1 כתב:האמת דונטה נתן משחק ענק- 30 נקודות, 7 ריב', 9 אס', 47 מדד.
גם יבזורי 7/9 משלוש.
Roni1 כתב:כשנוסא עשה אצבע משולשת לכמה אידיוטים בקהל שלנו שנהמו לו זה הגיע להם. לדונטה יש אופי מחורבן אבל לכו תדעו מה הוא שמע באותו רגע, אוהדים מרשים לעצמם יותר מידי לפעמים, גם סופו התפרץ בזמנו.
אם זה רק בגלל שריקות בוז אז זה באמת ביזיון.
jol9 כתב:Roni1 כתב:כשנוסא עשה אצבע משולשת לכמה אידיוטים בקהל שלנו שנהמו לו זה הגיע להם. לדונטה יש אופי מחורבן אבל לכו תדעו מה הוא שמע באותו רגע, אוהדים מרשים לעצמם יותר מידי לפעמים, גם סופו התפרץ בזמנו.
זה לא היה לאוהדים של מגדל? במקרה הזה העונש אמור להגיע מההנהלה של מגדל ולא מהמנהלת
Roni1 כתב:jol9 כתב:Roni1 כתב:כשנוסא עשה אצבע משולשת לכמה אידיוטים בקהל שלנו שנהמו לו זה הגיע להם. לדונטה יש אופי מחורבן אבל לכו תדעו מה הוא שמע באותו רגע, אוהדים מרשים לעצמם יותר מידי לפעמים, גם סופו התפרץ בזמנו.
זה לא היה לאוהדים של מגדל? במקרה הזה העונש אמור להגיע מההנהלה של מגדל ולא מהמנהלת
זה היה לאוהדים שלהם, גם נוסא איגיבור משחק במכבי והוציא לאוהדי מכבי שצעקו לו הערות גזעניות ונהמות.
ליוצרי הממים כאן בפורום, מתבקש אחד עם תמונת ההחתמה של דונטה ותמונת האצבע המשולשת.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:האמת דונטה נתן משחק ענק- 30 נקודות, 7 ריב', 9 אס', 47 מדד.
גם יבזורי 7/9 משלוש.
אז דונטה גנב לרוטבארט את מצטיין המחזור??
jol9 כתב:Roni1 כתב:jol9 כתב:Roni1 כתב:כשנוסא עשה אצבע משולשת לכמה אידיוטים בקהל שלנו שנהמו לו זה הגיע להם. לדונטה יש אופי מחורבן אבל לכו תדעו מה הוא שמע באותו רגע, אוהדים מרשים לעצמם יותר מידי לפעמים, גם סופו התפרץ בזמנו.
זה היה לאוהדים שלהם, גם נוסא איגיבור משחק במכבי והוציא לאוהדי מכבי שצעקו לו הערות גזעניות ונהמות.
ליוצרי הממים כאן בפורום, מתבקש אחד עם תמונת ההחתמה של דונטה ותמונת האצבע המשולשת.
בואי נגיד שמי שנוהם לשחקן (לא משנה אם זה בקבוצה שלו או של היריבה), ראוי להרבה יותר מאצבע משולשת.
אני מת לראות פעם איזה שחקן שחור מפוצץ לגזען שכזה את הפרצוף ושולח אותו לבית חולים לאיזה שבוע. אולי אז הם יירגעו.
פה אני מניח שזה היה משהו אחר והרבה פחות מוצדק.
felix_r כתב:יניב גרין קלע שלשה???
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יניב גרין קלע שלשה???
לפני שאני עונה, אתה תצטרך תמיכה? כי יש קבוצה שמתארגנת אחרי שראו את זה קורה בלייב
jol9 כתב:צריכים להגיד את האמת, שזאת היתה לא סתם שלשה, אלא שלשה בתנועה שנכנסה חלק. אם סטף קרי היה קולע זריקה כזאת, אז היא היתה
מגיעה להיילייט של השבוע בוודאות...
אצל יני הבנאי אתם מייחסים את זה לאלילת המזל... לא מבין אתכם. אתם לא מפרגנים. כנראה נובע מגזענות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים