שמואל1 כתב:דרך אגב- ג'וש סמית' שוחרר במפתיע מדטרויט.
מה הסיכוי שינחת אצל בלאט? זה יכול להיות חיזוק אדיר לקאבס, במיוחד בהגנה שלא כל כך קיימת.
הקאבס חייבים להביא אותו, ויש להם הרבה מאוד דקות לתת לו. בנוסף אליו הם צריכים עוד שחקן בעמדות 1-2.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:דרך אגב- ג'וש סמית' שוחרר במפתיע מדטרויט.
מה הסיכוי שינחת אצל בלאט? זה יכול להיות חיזוק אדיר לקאבס, במיוחד בהגנה שלא כל כך קיימת.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:ברור שאין לנו דרך לדעת. אין דרך לדעת שום דבר ממה שיהיה מחר. אבל יש דרך להעריך ואפילו בסבירות גבוהה.
אני אשאל אותך אחרת - מה הם הסיכויים לדעתך שלברון יהפוך להיות לסתם עוד שחקן, נניח בעוד 3 שנים (כשיהיה בן 33).
להערכתי זה בערך 99-1 שהוא יהיה שחקן גדול ודומיננטי בליגה הזאת בעוד 3 שנים (לדעתי גם בעוד 6 שנים, אם ייבחר לשחק כ"כ הרבה).
סביר להניח שהוא עדיין יהיה כוכב, אבל ממש לא אותו שחקן אימתני ובלתי עציר שהכרנו.
עומרי כספי, שנעדר משבעת המשחקים האחרונים בשל פציעה
my man כתב:http://sports.walla.co.il/item/2813017עומרי כספי, שנעדר משבעת המשחקים האחרונים בשל פציעה
מסתבר שהוא כן היה פצוע..אף אחד לא דיווח על זה...
ברוכים השבים. אחרי שבעה משחקים בחוץ, שנבעו מפציעה בברך, עומרי כספי חזר הלילה (בין שני לשלישי) לפרקטי ה-NBA
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב- ג'וש סמית' שוחרר במפתיע מדטרויט.
הקאבס חייבים להביא אותו, ויש להם הרבה מאוד דקות לתת לו. בנוסף אליו הם צריכים עוד שחקן בעמדות 1-2.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב- ג'וש סמית' שוחרר במפתיע מדטרויט.
מה הסיכוי שלהם להביא אותו?
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב- ג'וש סמית' שוחרר במפתיע מדטרויט.
הוא יכול לבחור כל קבוצה, והקאבס נראים לי האופציה הכי אטרקטיבית מבחינתו מבין המועמדות לתואר. לבולס יש הרבה מאוד שחקנים בעמדה שלו. במערב - לא הווריורס, הספרס, דאלאס או OKC צריכים אותו. בקאבס יש לו 20-25 דקות בעמדות 3-4-5.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב- ג'וש סמית' שוחרר במפתיע מדטרויט.
הוא יכול לבחור כל קבוצה, והקאבס נראים לי האופציה הכי אטרקטיבית מבחינתו מבין המועמדות לתואר. לבולס יש הרבה מאוד שחקנים בעמדה שלו. במערב - לא הווריורס, הספרס, דאלאס או OKC צריכים אותו. בקאבס יש לו 20-25 דקות בעמדות 3-4-5.
אבל יש גם את העניין של הכסף אלא אם הוא ממש רוצה להגיע לקונטנדרית
roy1000 כתב:יוני, אני לא יודע בדיוק איפה לברון יהיה בעוד 3 שנים, אבל יש ירידה עצומה ביכולת שלו לעומת שנה שעברה, בעיקר בסיומת סביב הסל ובהגנה.
roy1000 כתב:דרך אגב - כספי חזר לשחק (לא מבין עדיין מה קרה שם), והחזיר עם 16 נקודות (7 מ- 10 מהשדה), 8 ריבאונד ו- 3 אסיסטים. נקווה שיישאר ברוטציה של הקבוצה המוזרה הזו.
rc4991 כתב:אין עוד דיווחים על קליבלנד וסמית'?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אין עוד דיווחים על קליבלנד וסמית'?
רוב הקבוצות ב-NBA מעוניינות בו
שמעתי על דאלאס, מיאמי, יוסטון, קינגס, קליפרס..זאת הולכת להיות סאגה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אין עוד דיווחים על קליבלנד וסמית'?
בגלל שהכסף בכלל לא משנה אזנ אני מאמין שהוא יבחר במועמדת לתואר אבל כזאת שתיתן לו מספיק דקות
בגלל שכולם כבר מביעים עניין זה נראה לי מוזר שעוד לא שמענו על הקאבס
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אין עוד דיווחים על קליבלנד וסמית'?
בגלל שהכסף בכלל לא משנה אזנ אני מאמין שהוא יבחר במועמדת לתואר אבל כזאת שתיתן לו מספיק דקות
בגלל שכולם כבר מביעים עניין זה נראה לי מוזר שעוד לא שמענו על הקאבס
הכסף תמיד משנה
קליבלנד היא כרגע לא המועמדת הראשית לאליפות ד''א
יכול מאוד להיות שהוא יעדיף לשחק עם נוביצקי, רונדו, פארסונס ואליס או עם הארדן והווארד או כריס פול ובלייק גריפין
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים