ת'רד מלפפונים חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים חדש

הודעהעל ידי jol9 » 24 דצמבר 2014, 19:49

האמת שכל הסיפור הזה מעצבן ולא מעט.

יש כאן גם די הרבה צביעות בדרישה מההנהלה להוציא סכומי כסף מופרכים, על שחקן שהיכולת שלו ברמה הגבוההבכלל
לא ברורה.
מה יגידו אותם אלה אם בשנה הבאה החוזה העצום של מקל יסתום את התקציב ויחייב את שחרורו של סמית' נניח?

אתם צריכים רגע להתנתק מהדרכון שלו ולהיזכר מה הוא עשה בשנתיים האחרונות (ובכלל בכל הקריירה) שמצדיק סכום כזה?

זה לא שאכפת לי כמה מכבי משלמת ולמי, אלא שיש כאן תקדים מסוכן. רוי אומר בצדק שזה יעמיד את מכבי בבעיה מול אוחיון למשל,
אבל לא רק. מול כל שחקן שלה זה ייצור בעיה. למה שסמית', ג'ורדן ביחס למקל, יסתפק במליון אף הוא, אם מקל מקבל את זה?

בקיצור, יש כאן בעייתיות גדולה. מקל לא שווה למכבי מעל חצי מליון, וזאת תהיה טעות לשלם לו יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 24 דצמבר 2014, 19:53

jol9 כתב:האמת שכל הסיפור הזה מעצבן ולא מעט.

יש כאן גם די הרבה צביעות בדרישה מההנהלה להוציא סכומי כסף מופרכים, על שחקן שהיכולת שלו ברמה הגבוההבכלל
לא ברורה.
מה יגידו אותם אלה אם בשנה הבאה החוזה העצום של מקל יסתום את התקציב ויחייב את שחרורו של סמית' נניח?

אתם צריכים רגע להתנתק מהדרכון שלו ולהיזכר מה הוא עשה בשנתיים האחרונות (ובכלל בכל הקריירה) שמצדיק סכום כזה?

זה לא שאכפת לי כמה מכבי משלמת ולמי, אלא שיש כאן תקדים מסוכן. רוי אומר בצדק שזה יעמיד את מכבי בבעיה מול אוחיון למשל,
אבל לא רק. מול כל שחקן שלה זה ייצור בעיה. למה שסמית', ג'ורדן ביחס למקל, יסתפק במליון אף הוא, אם מקל מקבל את זה?

בקיצור, יש כאן בעייתיות גדולה. מקל לא שווה למכבי מעל חצי מליון, וזאת תהיה טעות לשלם לו יותר מזה.

תאמת שכמעט כל ההודעות שלי לגבי מקל היו בגדר פנטזיה...לרגע לא חלמתי שההנהלה אשכרה תשלם את מה שהוא ידרוש..
זה שינוי דרמתי בהתנהלות של הקבוצה מהשנים האחרונות.. והשיקולים של יוני ודאי עומדים לנגד עיניהם של ההנהלה..
אני עדיין לא מאמין שהוא יגיע בגלל הסכומים האלו. אם הוא יגיע זה יהיה שוק רציני...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 דצמבר 2014, 19:57

יש מצב ששמעתי את גלדסטון אומר שמקל דורש שני מליון וחצי דולר נטו לשנתיים וחצי?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 24 דצמבר 2014, 20:00

Holiday_Armadillo כתב:יש מצב ששמעתי את גלדסטון אומר שמקל דורש שני מליון וחצי דולר נטו לשנתיים וחצי?

על זה בדיוק אנחנו מדברים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 דצמבר 2014, 20:05

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב ששמעתי את גלדסטון אומר שמקל דורש שני מליון וחצי דולר נטו לשנתיים וחצי?

על זה בדיוק אנחנו מדברים...

כן אבל אני הגעתי רק עכשיו וכיאה לבן אדם עצלן אני לא מתכוונת לחזור אחורה ולקרוא את הכל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 דצמבר 2014, 20:32

לא מאמין שמכבי מתחרבשת כל קייץ עם זרים ולא מוכנה לעבור 850 אלף דולר ומפוצצת עיסקאות עם שחקנים טובים ועכשיו ילכו וישלמו סכום מופרך על מקל , עם כל הכבוד השחקן הזה לא שווה סכומים כאלה ואם מכבי תוותר עליו זה יהיה דיי הגיוני .

פאקינג מליון דולר לעונה ? היו מביאים את דגן יבזורי לתקוע כמה צ'אקות בעשירית מחיר ואת הכסף הגדול היו מוצאים על איזה פאוור טוב או סנטר .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Roni1 » 24 דצמבר 2014, 20:41

רק ליאור אליהו יותר אוברייטד ממנו בארץ. אם יש נכונות בהנהלה להוציא סכומים כאלה יש כאן בפורום רעיונות הרבה יותר טובים.
Roni1

הודעהעל ידי rc4991 » 24 דצמבר 2014, 20:52

jol9 כתב:האמת שכל הסיפור הזה מעצבן ולא מעט.

לא ברורה.

אני לגמרי איתך ובאמת הזוי לי כל מה שהולך פה ביומיים האחרונים
אני אוהב את מקל ולדעתי הוא ראוי למקום בחמישיה אצלנו לשנים הקרובות אבל לשלם לו מיליון דולר? ועוד כשהוא זוכה לקבל סעיפי יציאה בכל אפשרות?
איך פדרמן שמתגאה על פיצוץ עסקאות בגלל 30 אלף עם שחקנים הרבה יותר טובים ממנו מוכן לשלם עכשיו משכורת כל כך גבוה ועוד עם מיסוי כפול?
הרי ברור שבקיץ החוזה שלו היה חתיכת מעמסה על התקציב וישפיע מלא על בניית הקבוצה אז למה זה טוב?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 דצמבר 2014, 20:55

עוד הוכחה לכך שמי שמנהל לנו את הקבוצה לא באמת יודע מה הוא עושה. על מה ולמה כל כך הרבה כסף? ויתרו פה על כל כך הרבה שחקנים ששווים הבה יותר מזה, ולמקל יהיו מוכנים לשלם סכומים כאלה? למה? כי יש לו ת.ז כחולה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי 0ved1212 » 24 דצמבר 2014, 21:09

בסופו של יום למי מחכים למקל או לאישור של הנהלת מכבי כי הזמן הולך ונגמר ואי אפשר לחכות עד הרגע האחרון
0ved1212

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 דצמבר 2014, 21:20

0ved1212 כתב:בסופו של יום למי מחכים למקל או לאישור של הנהלת מכבי כי הזמן הולך ונגמר ואי אפשר לחכות עד הרגע האחרון

מקל את הדרישות שלו נתן ואין לו ממש מה להפסיד
לשחק פה הוא לא ממש רוצה ואם הוא כבר ישחק...תן לי לספר לך סיפור קצר
סטנדאפיסט בשם גבריאל איגלסיאס סיפר שיום אחד הסוכן שלו קיבל טלפון מערב הסעודית ובצד השני היה נסיך שרצה שהוא יבוא
הם חשבו שזה בדיחה אז גבריאל אמר לסוכן שלו ''תגיד לו שיעביר סכום מגוחך של כסף תוך חצי שעה, אם לא אני לא עושה את זה''
אחרי 20 דקות הסוכן שלו מתקשר אליו ואומר לו ''גבריאל, מגוחך התקשר הרגע''

אז גם מקל ביקש מהסוכן שלו שיבקש סכום מגוחך, יקבל יקבל, לא יקבל הוא ימשיך לפדות צ'קים מדאלאס ולהתאמן בארה''ב

מכבי כרגע אני חושבת פועלים יותר מפופוליזם ומפחד שמקל יילך לירושלים ולא ממש כי הם רוצים אותו ובטח שלא בא להם לשלם את הסכומים האלה

(למען הסר ספק, אני לא רוצה את מקל פה ולא חושבת שהוא שווה את הכסף שהוא דורש)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 24 דצמבר 2014, 21:22

מכבי הציעה למקל מחצית מהסכום:

http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=181525
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 24 דצמבר 2014, 21:29

די צפוי. מליון דולר לשחקן הם לא שילמו שנים. פדרמן כבר שכח את המספרים האלה. שינסו להיפגש באמצע, על 750 אלף. עושה רושם שגם מקל לא יהיה פה
er79

הודעהעל ידי שחף » 24 דצמבר 2014, 21:33

מיליון דולר פארגו מקבל לדעתי. מקל לא באיזור חיוג שלו בכלל מבחינת כישרון או יכולות ואין שום סיבה שיקבל סכומים כאלה
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 24 דצמבר 2014, 21:33

קובי כתב:מכבי הציעה למקל מחצית מהסכום:

http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=181525

טוב מאוד, יותר מזה הוא לא שווה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 דצמבר 2014, 21:36

er79 כתב:די צפוי. מליון דולר לשחקן הם לא שילמו שנים. פדרמן כבר שכח את המספרים האלה. שינסו להיפגש באמצע, על 750 אלף. עושה רושם שגם מקל לא יהיה פה

הם גם לא ישלמו 750 אלף לדעתי. זה ייצור להם יותר מדי בעיות מול שחקנים אחרים וגם יביא לקיצוץ בגזרת הזרים (כמו ויתור על סמית').
אני גם חושב שהדרישות של מקל אומרות שהוא לא ממש רוצה לשחק במכבי. מופרז לחלוטין לשחקן שבאמת לא עשה כלום בקריירה שלו.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 דצמבר 2014, 21:44

ארה״לה וייסברג יודע משהו שאנחנו לא? https://m.facebook.com/story.php?story_ ... ike_tagged
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 24 דצמבר 2014, 21:52

תגידו אתם יכולים להגיד לי מה המספרים של הלוטו בשבת ?
כולם ניניו מגידי עתידות ו יודעים בדיוק מה מכבי יעשו עונה הבאה אם מקל יחתום ...
לא איכפת לי אם מקל שווה מיליון או לא העיקר שהוא מתאים לסגל ו יכול לתרום . מצידי שיחתימו את פלאנניץ' במיליון אם הוא יכול לתרום משהו, העיקר זה לראות את פדרמן פותח את הכיס ( וואי וואי כמה אבק יצא משם) . זה התקדים הכי חשוב שזה יצור .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 דצמבר 2014, 21:56

LIAV10 כתב:ארה״לה וייסברג יודע משהו שאנחנו לא? https://m.facebook.com/story.php?story_ ... ike_tagged

הוא כתב החצר של מכבי אז..רוב הסיכויים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 דצמבר 2014, 21:56

LIAV10 כתב:ארה״לה וייסברג יודע משהו שאנחנו לא? https://m.facebook.com/story.php?story_ ... ike_tagged

ישראלי שהוא כמה רמות מעל השאר??? לא קצת הגזמנו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־19 אורחים