0ved1212 כתב:אפשר לסגור את התרד הזה כי כרגיל לא יגיע שום חיזוק
ולנו ימכרו שלא היה משהוא מתאים בשוק
למה לא יגיע? מחתימים את ג׳ו אלכסנדר

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
0ved1212 כתב:בכסף שגל מקל מבקש אפשר להביא את יבזורי דאוסן ורוטברט ביחד
0ved1212 כתב:בכסף שגל מקל מבקש אפשר להביא את יבזורי דאוסן ורוטברט ביחד
roy1000 כתב:לא מבין את הסיפור עם ג'ו אלכסנדר. אפשר לרשום שחקנים רק עד יום שני בבוקר (שעון ארה"ב). היום יש חג בארה"ב ומחר זה יום העבודה האחרון לפני סוף השבוע. אם לא סוגרים איתו את הסיפור עד מחר, אז כנראה שאפילו הוא לא יגיע.
dod כתב:roy1000 כתב:לא מבין את הסיפור עם ג'ו אלכסנדר. אפשר לרשום שחקנים רק עד יום שני בבוקר (שעון ארה"ב). היום יש חג בארה"ב ומחר זה יום העבודה האחרון לפני סוף השבוע. אם לא סוגרים איתו את הסיפור עד מחר, אז כנראה שאפילו הוא לא יגיע.
מה הבעיה לרשום אותו ביום שני בבוקר?
roy1000 כתב:dod כתב:roy1000 כתב:לא מבין את הסיפור עם ג'ו אלכסנדר. אפשר לרשום שחקנים רק עד יום שני בבוקר (שעון ארה"ב). היום יש חג בארה"ב ומחר זה יום העבודה האחרון לפני סוף השבוע. אם לא סוגרים איתו את הסיפור עד מחר, אז כנראה שאפילו הוא לא יגיע.
מה הבעיה לרשום אותו ביום שני בבוקר?
אתה צריך לרשום אותו עד 17:00 שעון אירופה שזה מוקדם בבוקר בארה"ב. לא בטוח שכל הטפסים יתקבלו עד לשעה הזו. בת'כלס צריך לסגור הכל מחר.
dod כתב:אמריקאים בכלל עובדים בשבוע שבין חג המולד לאחד בינואר?
יש מקומות בעולם שכולם בחופש כל השבוע
אגב, אם אכן הפיצוץ עם מכבי הינו סופי ומקל לא יצליח להשתלב בקבוצת NBA, בסביבתו לא פוסלים את האפשרות לחתום בירושלים. "מקל הוא אדם של תחושות, הוא הבין מה קורה במכבי ויכול מאוד שיחתום בסופו של דבר בירושלים", הסבירו מקורביו.
my man כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4607680,00.html
פה מספרים שמקל דרש 200000 עד סוף העונה ומכבי רק רוצה שיחשבו שהוא דורש הרבה בשביל לא לקחת אותו...זה ווינט אמנם אבל לצערי זה נשמע מתאים למכבי שאני מכיר...
אגב תראו ציטוט מבפנים:אגב, אם אכן הפיצוץ עם מכבי הינו סופי ומקל לא יצליח להשתלב בקבוצת NBA, בסביבתו לא פוסלים את האפשרות לחתום בירושלים. "מקל הוא אדם של תחושות, הוא הבין מה קורה במכבי ויכול מאוד שיחתום בסופו של דבר בירושלים", הסבירו מקורביו.
ankram כתב:my man כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4607680,00.html
פה מספרים שמקל דרש 200000 עד סוף העונה ומכבי רק רוצה שיחשבו שהוא דורש הרבה בשביל לא לקחת אותו...זה ווינט אמנם אבל לצערי זה נשמע מתאים למכבי שאני מכיר...
אגב תראו ציטוט מבפנים:אגב, אם אכן הפיצוץ עם מכבי הינו סופי ומקל לא יצליח להשתלב בקבוצת NBA, בסביבתו לא פוסלים את האפשרות לחתום בירושלים. "מקל הוא אדם של תחושות, הוא הבין מה קורה במכבי ויכול מאוד שיחתום בסופו של דבר בירושלים", הסבירו מקורביו.
מתחיל להזכיר את מה שהיה פעם עם בורשטיין.
אין שחקן שהוא מעל המועדון , איום בפנייה לירושליים הוא לעג לרש , דרך היורוקאפ , מעטים השחקנים שהגיעו בחזרה ל NBA, אם מקל מעוניין בירושליים , רק כדי לדפוק את מכבי אז טוב תעשה מכבי אם תתעלם ממנו.
הבעייה שיש לנו בעלים שהם חושבים שהם מעל המועדון....
בתכלס הייתי מעוניין לשמוע , כמה באמת הוא דרש, אם מדובר ב200K עד סוף העונה , ומכבי שיקרו לנו , זאת עילה לאי חידוש מנוי.
dod כתב:ankram כתב:אין פה יותר מדי אשמים , מקל וסוכנו מעוניינים בחוזה יקר , בין השאר בגלל המס הגדול שמקל צריך לשלם , מכבי מעוניינת לפתוח את הכיס אבל לא להשתגע.
מאד רציתי את מקל הוא היה מאד עוזר לנו בכל המסגרות ובעיקר סוף סוף במכבי יכל להיות גארד שמשחק פיק נ רול.
יש לזכור שלמכבי אין תקציב בלתי מוגבל , בטח לא לשלם 2 מיליון $ עלות מעסיק באמצע עונה , על שחקן שבתכלס לא היה דקה ביורוליג , ואפילו לא שניה ביורוקאפ.
איזה מס גדול מקל צריך לשלם?
בארה"ב המס כ-40%. בארץ 50%. ההבדל פחות מ-100 אלף דולר לעונה.
לי זה המון המון המון כסף אבל למקל לא.
לא על זה נפל החוזה. מקל סתם זרק מספר מופרך שמכבי לא התקרבה אליו אפילו.
felix_r כתב:dod כתב:ankram כתב:אין פה יותר מדי אשמים , מקל וסוכנו מעוניינים בחוזה יקר , בין השאר בגלל המס הגדול שמקל צריך לשלם , מכבי מעוניינת לפתוח את הכיס אבל לא להשתגע.
מאד רציתי את מקל הוא היה מאד עוזר לנו בכל המסגרות ובעיקר סוף סוף במכבי יכל להיות גארד שמשחק פיק נ רול.
יש לזכור שלמכבי אין תקציב בלתי מוגבל , בטח לא לשלם 2 מיליון $ עלות מעסיק באמצע עונה , על שחקן שבתכלס לא היה דקה ביורוליג , ואפילו לא שניה ביורוקאפ.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אין שום בעית מס. יש הסכם בין ישראל לארה"ב ואין מיסוי כפול.
dod כתב:felix_r כתב:dod כתב:ankram כתב:אין פה יותר מדי אשמים , מקל וסוכנו מעוניינים בחוזה יקר , בין השאר בגלל המס הגדול שמקל צריך לשלם , מכבי מעוניינת לפתוח את הכיס אבל לא להשתגע.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אין שום בעית מס. יש הסכם בין ישראל לארה"ב ואין מיסוי כפול.
ישראל וארה"ב חתומות על אמנת מס אבל עדיין אם שילמת בארה"ב 40% ובישראל המס גבוה יותר תצטרך לשלם את ההפרש. האמנה דואגת לכך שלא תשלם שוב את ה-40% שכבר שילמת.
felix_r כתב:אני לא בטוח במאה אחוז, אבל זכור לי משהו שקראתי פעם, שבארה"ב השחקנים הזרים משלמים יותר מס מהמקומיים (בסביבות 45%).
dod כתב:felix_r כתב:אני לא בטוח במאה אחוז, אבל זכור לי משהו שקראתי פעם, שבארה"ב השחקנים הזרים משלמים יותר מס מהמקומיים (בסביבות 45%).
בקיצור אין בעיית מס כמו שהייתה להלפרין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־7 אורחים