Holiday_Armadillo כתב:אדם כתב:דובי פיק עושה מעצמו צחוק ,אני רואה כבר כמה כתבות שלו ,ובזמן האחרון הוא כותב אם המון אינטרסים והמון רכילות אם כוונה מכוונת ולא סתם מצין דברים וזה מגעיל לראות את זה ובנוסף מוריד מהאמינות ,עכשיו תגידו לי שהוא אמין ושהוא ככה וככה ,אולי לפני שהיצטרף לוואן ,יותר קל להיזכר בתור אחד שמביא ידיעות מקשרים דרך אנשים וטועה או צודק מידי פעם מאשר כתב באתר.
הוא פתאום כי אלכסנדר לא מתאים לו אישית או משום מה מישו אמר לו במכוון תשפוך את כל החרא שיש לך על אכלסנדר אז הוא אפילו לא בצורה מסודרת כתב מליון בעיות ללא שום סדר כתיבה אלא העיקר שיהיה מצוין שנכתב,דרך אגב לגבי נס ציונה ,אני לא מאמין שיש לה 200 או יותר כדי להחתים אותו ,ולדעתי זה נפל כספית וגם מבחינתו שלא רצה להגיע ,בנוסף השחקן פעיל כבר שנתיים בלי שום פציעה ,ולפי רשימת הפציעות שלו ,זה לא שהוא פציעה אלא חוסר מזל דברים שהיצטברו וקורים.
לא ידעתי שדובי מקבל אחוזים אם סלוטר ינחת פה,עלק עוד כותב שסלוטר שחקן בכיר באירופה ,היששתגעו פה לגמרי איתו ואם מקל ,בטח גם זיזיץ היה שחקן בכיר באירופה ,ואני אחזור שוב לדארייפר גם הוא היה גארד בכיר באירופה בתקופתו בריאל מדריד.
אני אענה על זה במשפט קצר שכל אחד יבין מזה מה שהוא רוצה - הוא לא אוהד מכבי
גם בוואלה אותו עיקרון
כול כמה שעות ידיעה חדשה עם עוד קצת לכלוך וכול הידיעות האחרונות שמה זה אולי 10 משפטים ותמונות בגודל הראש שלי שמכסות את רוב הכתבה ככה שיראה שיש משו.
עלוב.
ושמתי פה פעם תמונת פייסבוק של פיק שברקע האולם של מגדל...לא בהכרח אומר שהוא אוהד מגדל,אבל הכל אינטרסים אצלהם.