המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:רודני וויט נבחר 8 או 9 אם אני לא טועה ...
felix_r כתב:מקאדו 3 כתב:רודני וויט נבחר 8 או 9 אם אני לא טועה ...
יש לך זכרון מצוין. בדקתי עכשיו והוא נבחר בחירה מספר 9.
אם כבר נזכרת בו, אף פעם לא הבנתי למה חתכו אותו. הוא שיחק משחק וחצי ולא היה ממש בכושר קליעה טוב. אז מה? על זה משחררים שחקן יקר? תמיד היה נראה לי שהיה שם משהו מסריח שלא סיפרו לנו. לדוגמא, תפסו אותו משתמש בסמים או משהו כזה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:אם אינני טועה, מכל השחקנים, ששיחקו במכבי, אלקסנדר הוא השחקן שנבחר הכי גבוה בדראפט (8) אחרי מרכוס פייזר (4).
או שהיה מישהו שנבחר גבוה יותר?
באיזה מקום מייק מיצ'ל נבחר?
Per @nbadleague rules, the Santa Cruz Warriors will retain the rights to Alexander through the 2016-17 season.
roy1000 כתב:לא מושאל. זכויות הדיליג עליו יישארו של סנטה קרוז.
jol9 כתב:roy1000 כתב:לא מושאל. זכויות הדיליג עליו יישארו של סנטה קרוז.
מעניין אותי מה המטרה של הליגה הזאת כליגה.. האם לקבוצות שם יש מטרות מקצועיות? הרי איך אפשר לבנות משהו, כשכל דקה יכול
השחקן המרכזי (או אפילו כמה) לעזוב לקבוצת NBA או יורוליג...
אביהוא כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לא מושאל. זכויות הדיליג עליו יישארו של סנטה קרוז.
מעניין אותי מה המטרה של הליגה הזאת כליגה.. האם לקבוצות שם יש מטרות מקצועיות? הרי איך אפשר לבנות משהו, כשכל דקה יכול
אז אם מכבי תרצה לממש את האופציה היא תצטרך שוב לשלם לווריורז?...לא הבנתי את העיניין של הזכויות.
ונראה לי שזה כמו הכנה לקבוצה הבוגרת..לכל קבוצה יש קבוצת בת
jol9 כתב:roy1000 כתב:לא מושאל. זכויות הדיליג עליו יישארו של סנטה קרוז.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לא מושאל. זכויות הדיליג עליו יישארו של סנטה קרוז.
גם לי לא ממש ברור. אני לא חושב שיש מטרות קבוצתיות. זו ליגה שכל שחקן עושה מה שהוא רוצה ואין הגנות. אל תשכח שהליגה ממומנת ע"י ה- NBA, ככה שהמטרה היא לתת דקות משחק לשחקנים עם פוטנציאל NBA.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לא מושאל. זכויות הדיליג עליו יישארו של סנטה קרוז.
גם לי לא ממש ברור. אני לא חושב שיש מטרות קבוצתיות. זו ליגה שכל שחקן עושה מה שהוא רוצה ואין הגנות. אל תשכח שהליגה ממומנת ע"י ה- NBA, ככה שהמטרה היא לתת דקות משחק לשחקנים עם פוטנציאל NBA.
מצחיק קצת... משחקים שם הרי שחקנים בוגרים. בעצם הם מעבירים שם את הזמן, ללא שום מטרה מקצועית.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לא מושאל. זכויות הדיליג עליו יישארו של סנטה קרוז.
מצחיק קצת... משחקים שם הרי שחקנים בוגרים. בעצם הם מעבירים שם את הזמן, ללא שום מטרה מקצועית.
יש כל כך הרבה שחקנים אמריקאים (גם מבוגרים יחסית) שמעדיפים לדשדש בדי ליג רק בשביל הסיכוי הקטן לקבל חוזה בנבא. אירופה בשבילם זה מוצא אחרון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים