המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:יבוא על חשבון לינאהרט והלוואי והיינס ישוחררר
גל גל כתב:מכבי רוצים גארד גבוה במקום פניני והבחור אמנם לא משחק בעמדה שלוש אבל הוא מטר 96 וכן יכול לתת דקות בשלוש עמדות
yzafrir כתב:אני גם לא מבין למה מתעקשים להביא גארד לעמדה 2 במקום לינהרט אם לא מתכוונים לשחרר את היינס ((שלדעתי צריך להישאר)
אני רציתי את מקל לעמדה 1 כדי שיוכלו להסיט\להחזיר את פארגו לעמדה 2 כשהיינס המחליף שלו .
אבל אם מקל לא מגיע ול מוצאים רכז אחר אז עדיף לדעתי לא להביא אף אחד מאשר להעמיס את עמדה 2...
מה עם ניק קלאת'ס ?? הוא לא ממש מקבל הזדמנות ומשחק מעט מאוד עם סטט' די עלוב...יש מצב שישחררו אותו ?
זה שחקן שלדעתי שווה מיליון נטו לעונה הרבה יותר ממה שמקל שווה...
roy1000 כתב:הדד-ליין להרשמה לטופ 16 הוא ביום שני. זה לא נראה סביר שמכבי תספיק להחתים את האריס ולרשום אותו. מה גם שאין צורך בעוד גארד. לא קונה את הסיפור הזה.
felix_r כתב:roy1000 כתב:הדד-ליין להרשמה לטופ 16 הוא ביום שני. זה לא נראה סביר שמכבי תספיק להחתים את האריס ולרשום אותו. מה גם שאין צורך בעוד גארד. לא קונה את הסיפור הזה.
איך אתה אומר שאין לנו צורך בגארד נוסף אם יש לנו 3 גארדים על 2 עמדות?
ואם אחד יפצע, מה נעשה?
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:הדד-ליין להרשמה לטופ 16 הוא ביום שני. זה לא נראה סביר שמכבי תספיק להחתים את האריס ולרשום אותו. מה גם שאין צורך בעוד גארד. לא קונה את הסיפור הזה.
איך אתה אומר שאין לנו צורך בגארד נוסף אם יש לנו 3 גארדים על 2 עמדות?
ואם אחד יפצע, מה נעשה?
בעמדה 1 יש לך את יוגב, פארגו וגם היינס
בעמדה 2 יש לך את פארגו, היינס ולנדסברג (גם סמית' יכול לתת דקות).
בעמדה 3 יש לך את סמית', ולנדסברג (כשגם היינס יכול לשחק שם אם צריך)
אני לא רואה למה צריך עוד גארד ואיזה דקות יש בשבילו. בכל מקרה, זה לא יקרה לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot], מרסר, עידן ו־31 אורחים