המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אין ספק שהשאיר חותם
jol9 כתב:ד"א כל מי שרוצה מוזמן לרכז כאן את כל ההיילייטס של אלכס מאריץ' מהתקופה שלו במכבי.
roy1000 כתב:נפילה מוחלטת. שחקן שפשוט לא תרם כלום.
jol9 כתב:התחלה טובה כרמל
felix_r כתב:roy1000 כתב:נפילה מוחלטת. שחקן שפשוט לא תרם כלום.
לגמרי לא מסכים
LIAV10 כתב:jol9 כתב:התחלה טובה כרמל
מאיזה סרט זה?
אני מתבייש, אבל בחיים לא ראיתי סרט קומדיה שלם שלו, הסרט היחיד שלו שראיתי זה עולמו של טרומן.
LIAV10 כתב:איזה?
יש לי מוקלט את הסרט שהוא אלוהים (שכחתי את השם).
רציתי ללכת עם חברים לדאמב אנד דאמבר אבל צבא.
roy1000 כתב:נפילה מוחלטת. שחקן שפשוט לא תרם כלום.
jol9 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:נפילה מוחלטת. שחקן שפשוט לא תרם כלום.
לגמרי לא מסכים
פליקס, מעבר לזה שלא מסרו לו, הוא גם לא ממש ביקש את הכדור, והוא גם ממש לא ידע מה לעשות עם הכדור.
הבן אדם היה הודף כדורים בריבאונד, מה רצית בדיוק שהוא יעשה בלואו פוסט?
הוא שחקן חלש מאוד, שלא שמר על הגוף שלו כמו שצריך (או לחלופין איבד את זה בגלל פציעות - לא יודע מהו הנכון), אבל עובדתית, פרט
לגובה ומסה, אין לו היום שום אלמנט שצריך להיות לשחקן כדורסל לגיטימי.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:נפילה מוחלטת. שחקן שפשוט לא תרם כלום.
לגמרי לא מסכים
פליקס, מעבר לזה שלא מסרו לו, הוא גם לא ממש ביקש את הכדור, והוא גם ממש לא ידע מה לעשות עם הכדור.
הבן אדם היה הודף כדורים בריבאונד, מה רצית בדיוק שהוא יעשה בלואו פוסט?
הוא שחקן חלש מאוד, שלא שמר על הגוף שלו כמו שצריך (או לחלופין איבד את זה בגלל פציעות - לא יודע מהו הנכון), אבל עובדתית, פרט
לגובה ומסה, אין לו היום שום אלמנט שצריך להיות לשחקן כדורסל לגיטימי.
די נו, בחייך. אתה רוצה שהסנטר יהיה גם גדול וחזק וגם יקפץ כאיילה? אין דברים כאלה. הגוף שלו לא נראה לך? זאת לא תחרות מיס יוניברס. בהגנה הוא היה לא פחות טוב משני הסנטרים האחרים של מכבי (לדעתי האישית אפילו טוב יותר משניהם), ובהתקפה אף אחד אפילו לא ניסה להפעיל אותו או חס וחלילה לבנות בישבילו תרגיל!
הצוות המקצועי ידע מהרגע הראשון, שמאריץ הוא שחקן זמני במכבי, שהוא יעזוב בדצמבר ברגע שהחוזה שלו יסתיים, וככה זה גם נראה. אף אחד אפילו לא ניסה לעשות אותו חלק מהקבוצה, כי המאמנים החליטו שחבל לבזבז זמן על שחקן שבכל מקרה יעזוב.
שלא תבין אותי לא נכון. אני לא מחזיק ממאריץ' שחקן גדול. ממש לא. אני גם לא רציתי אותו מהתחלה. אבל מכעיס אותי שהאנשים יורדים על בן אדם שנקלע למצב קשה, מצב בו שחקנים אחרים היו פשוט מתייאשים ושמים זיין, ולמרות זאת הוא המשיך לעבוד קשה ומבחינתי עשה מעל ומעבר.
אני מנסה לדמיין לעצמי איך היה נוהג אלכס טיוס אם אף אחד לא היה מוסר לו אפילו לא פעם אחת 4 משחקים ברצף, ואתה יודע מה אני רואה בדמיוני? אני רואה אותו מזייף פציעה כבר אחרי שני משחקים ולא בא לשחק חודש! אפילו לא לעודד את חבריו מהיציע.
יש לי דבר אחד להגיד למאריץ': כל הכבוד לך, אדון מאריץ', שלא התייאשת והמשכת לעבוד קשה, לא בכית ולא עשית פרצופים. שיהיה לך בהצלחה בקבוצה אחרת, שכן תביא נכונות להשתמש בך בצורה יעילה יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים