מלפפונים חדש חדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים חדש חדש

הודעהעל ידי שחף » 26 דצמבר 2014, 19:20

בוא נעשה סדר:
בעמדות 1-2 יש למכבי את אוחיון, פארגו והיינס
בעמדה 3 יש למכבי סמית' ולאנדסברג

היינס בשום פנים ואופן לא יכול לשחק 3(מעולם לא ראיתי אותו משחק שם) ולאנדסברג מידי פעם משחק 2, בדרך כלל בליגה עם החוק הרוסי
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 דצמבר 2014, 19:26

ומה היה שנה שעברה?
אין לי כוח לבדוק (או לאמץ את הזיכרון), אבל לדעתי ברוב העונות האחרונות לא היו לנו יותר מ3 גארדים דומיננטיים+ נספח שלא באמת שייך לעמדות האלה ברוסטר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 26 דצמבר 2014, 19:31

שחף כתב:בוא נעשה סדר:
בעמדות 1-2 יש למכבי את אוחיון, פארגו והיינס
בעמדה 3 יש למכבי סמית' ולאנדסברג

היינס בשום פנים ואופן לא יכול לשחק 3(מעולם לא ראיתי אותו משחק שם) ולאנדסברג מידי פעם משחק 2, בדרך כלל בליגה עם החוק הרוסי

זה גם מה שאני אומר.
ולכן אני סבור, ששלושה שחקנים לשתי עמדות הגארד זה מעט מדי ומסוכן, מה גם שהיינס לא שחקן ברמה גבוהה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 26 דצמבר 2014, 19:37

MTA2311 כתב:ומה היה שנה שעברה?
אין לי כוח לבדוק (או לאמץ את הזיכרון), אבל לדעתי ברוב העונות האחרונות לא היו לנו יותר מ3 גארדים דומיננטיים+ נספח שלא באמת שייך לעמדות האלה ברוסטר.

זה נכון, גם בעונה שעברה היו לנו רק 3 גארדים, אבל:
א) היה לנו את פניני שאולי לא הוביל כדור, אבל עזר מאוד בבניית ההתקפה עם מסירות טובות פנימה
ב) היה את אינגלס, שאולי איכזב באופן כללי, אבל עדיין סיים לא מעט משחקים עם 4-6 אסיסטים

היום במקום זה יש לנו את לאנדסברג שמשחק קבוצתי חכם זה ממנו והלאה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 דצמבר 2014, 19:42

felix_r כתב:

זה נכון, גם בעונה שעברה היו לנו רק 3 גארדים, אבל:
א) היה לנו את פניני שאולי לא הוביל כדור, אבל עזר מאוד בבניית ההתקפה עם מסירות טובות פנימה
ב) היה את אינגלס, שאולי איכזב באופן כללי, אבל עדיין סיים לא מעט משחקים עם 4-6 אסיסטים

היום במקום זה יש לנו את לאנדסברג שמשחק קבוצתי חכם זה ממנו והלאה...

צודק, אני גם חושב שזה לא מספיק, אבל בעיקר בגלל הרמה הנמוכה של היינס. אם היה פה שחקן ברמה גבוהה במקומו, אז מילא, אבל לא כך המצב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 26 דצמבר 2014, 19:58

אני גם חושב שאתם צודקים, אלא שבאמת נראה שעוד גאנר לסגל הזה לא יפתור ולא יעזור. מכבי צריכה שחקן שיודע (ורוצה)
למסור - פנימה, החוצה, פיק אנד רול,... כל מה שיש. הבחור הזה נראה כמו מחליף של היינס, ולא כמו שחקן שיגיע לקבוצה ויישפר אותה.
אם הוא יגיע ויהיה טוב, היינס יימחק, אם לא, אז הוא עצמו יימחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 דצמבר 2014, 20:17

jol9 כתב:אני גם חושב שאתם צודקים, אלא שבאמת נראה שעוד גאנר לסגל הזה לא יפתור ולא יעזור. מכבי צריכה שחקן שיודע (ורוצה)
למסור - פנימה, החוצה, פיק אנד רול,... כל מה שיש. הבחור הזה נראה כמו מחליף של היינס, ולא כמו שחקן שיגיע לקבוצה ויישפר אותה.

לפעמים צריכים גם גאנר ללא מצפון שלא רואה בעיניים, אחד כזה שיכול להכנס מול קבוצה הכי גדולה במשחק הכי חשוב של העונה, ובלי לחשוב הרבה ידפוק 2-3 שלשות, סתם כי הוא מחזיק מעצמו כל כך, שהוא אף פעם לא מקדיש מחשבה בנושא נגד מי משחקים :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 26 דצמבר 2014, 20:23

felix_r כתב:
jol9 כתב:אני גם חושב שאתם צודקים, אלא שבאמת נראה שעוד גאנר לסגל הזה לא יפתור ולא יעזור. מכבי צריכה שחקן שיודע (ורוצה)

לפעמים צריכים גם גאנר ללא מצפון שלא רואה בעיניים, אחד כזה שיכול להכנס מול קבוצה הכי גדולה במשחק הכי חשוב של העונה, ובלי לחשוב הרבה ידפוק 2-3 שלשות, סתם כי הוא מחזיק מעצמו כל כך, שהוא אף פעם לא מקדיש מחשבה בנושא נגד מי משחקים :)

זה נכון, אבל לא נראה לי שבחור שפעם ראשונה בקריירה מגיע לרמה הזאת, יהיה כזה מיד.
בכל מקרה יש לנו מספיק גאנרים חסרי מצפון לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 דצמבר 2014, 20:49

מה אתה נותן את שנה שעברה כדוגמא?
הייתה לנו קבוצה חלשה, ומה יצא לנו מזה?

אה, אופס (עדיין לא באמת נקלט)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 26 דצמבר 2014, 22:44

זה שצריך עוד גארד זה די ברור אבל הויכוח הוא איזה סוג של גארד צריך .
אני נוטה יותר לכיוון של רכז כדי שפארגו ישחק 2 . מאני שחקן טוב אבל הוא מישהו אחר יפגע מיזה .
אולי צריך לתת לאנדסברג את תפקיד הגאנר לאור הביטחון שהוא מפגין בזמן האחרון .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2014, 10:35

yzafrir כתב:זה שצריך עוד גארד זה די ברור אבל הויכוח הוא איזה סוג של גארד צריך .
אני נוטה יותר לכיוון של רכז כדי שפארגו ישחק 2 . מאני שחקן טוב אבל הוא מישהו אחר יפגע מיזה .

הדד-ליין הוא ביום שני, ככה שאני לא יודע על איזה גארד אנשים פה מדברים. הסיכוי שיגיעו עוד שחקנים העונה קלוש.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 27 דצמבר 2014, 11:36

roy1000 כתב:

הדד-ליין הוא ביום שני, ככה שאני לא יודע על איזה גארד אנשים פה מדברים. הסיכוי שיגיעו עוד שחקנים העונה קלוש.

אני מסכים. לא יהיה כרגע שחקן מעבר לאלכסנדר. יחד עם זאת, לדעתי לא שמענו את המילה האחרונה בעניין מקל. לא מאמין שהוא ימצא חוזה בליגה הטובה בעולם, במקרה הטוב בשבילו ימצא חוזה לעשרה ימים וינופה, ואז בתום שלב המשחקים הראשון של הטופ 16, ייתכן ושמו יקושר לכמה קבוצות, אולי גם מכבי. בשלב הזה הוא יצטרך גם להתגמש כספית אם הוא רוצה לשחק קצת כדורסל העונה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2014, 12:56

er79 כתב:
roy1000 כתב:

אני מסכים. לא יהיה כרגע שחקן מעבר לאלכסנדר. יחד עם זאת, לדעתי לא שמענו את המילה האחרונה בעניין מקל. לא מאמין שהוא ימצא חוזה בליגה הטובה בעולם, במקרה הטוב בשבילו ימצא חוזה לעשרה ימים וינופה, ואז בתום שלב המשחקים הראשון של הטופ 16, ייתכן ושמו יקושר לכמה קבוצות, אולי גם מכבי. בשלב הזה הוא יצטרך גם להתגמש כספית אם הוא רוצה לשחק קצת כדורסל העונה.

לא נשמע סביר. אני גם לא מבין אילו קבוצות בדיוק באירופה יתעניינו בזר שלא שיחק שנתיים כדורסל ולא בגלל פציעות...

בסוף, הוא כנראה יגיע למגדל בשביל שקל וחצי... שיהיה לו ולהם בהצלחה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 דצמבר 2014, 13:08

שמקל יילך למגדל , לא רוצה אותו פה מלוכלך שונא מכבי , נשבע לכם שידעתי שאיכשהו לא יצא מזה כלום חוץ מליכלוכים על מכבי ועל איך היא מנהלת מ'ומ .

אם ימצא את הפראיירים שישלמו לשחקן בינוני מליונים בלי פרופורציה שיבושם לו , הוא לבמכבי לא צריך להיות .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 27 דצמבר 2014, 14:01

יכול להיות שהכל בלון תקשורתי נפוח שיצא מגדרו ואתם סתם נכנסים לסרט שהוא מלכלך על מכבי. אני עדיין אשמח לראות אותו פה. הפן החשוב כאן הוא המקצועי, לא האישי. אם סלחתם לאוחיון ופארגו, אתם תוכלו גם לסלוח למקל, שעשה דברים הרבה פחות חמורים למכבי מאשר השניים האחרונים שנמצאים יחד היום בקבוצה, אחד מהם אפילו מונה לקפטן.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2014, 14:17

er79 כתב:יכול להיות שהכל בלון תקשורתי נפוח שיצא מגדרו ואתם סתם נכנסים לסרט שהוא מלכלך על מכבי. אני עדיין אשמח לראות אותו פה. הפן החשוב כאן הוא המקצועי, לא האישי. אם סלחתם לאוחיון ופארגו, אתם תוכלו גם לסלוח למקל, שעשה דברים הרבה פחות חמורים למכבי מאשר השניים האחרונים שנמצאים יחד היום בקבוצה, אחד מהם אפילו מונה לקפטן.

יכול להיות... עדיין על פי ההתנהלות בימים האחרונים, זה נראה כאילו הוא לא ממש רצה להיות כאן. ואם הוא מפסיד הרבה כסף
מכל העניין, אז בכלל לא היה צריך לעלות את זה על הפרק.

לא משנה. ברור שאם בסוף הוא יגיע, אז רוב האוהדים יישכחו מכל מה שהיה (ובאמת לא היה הרבה), אבל כרגע זה נראה די רחוק
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 27 דצמבר 2014, 17:28

בספורט 5 פרסמו את הפרטים של המומ . לגבי השנה וחצי הקרובות היתה הסכמה , הבעיה הייתה על השנתיים האחרונות החוזה שגל רצה 750 ומכבי הסכימה רק ל 500 .
לגבי הליכלוכים , חוץ מהתקשורת שניסתה ללכלך לא היה כלום וגם גל וגם שמעון מזרחי כבר הרגיעו את השטח מכל השמועות...
בגלל שמדובר על ישראלי עם חוזה לטווח ארוך , אני מאמין שעוד לא נאמרה המילה האחרונה לגביו עוד העונה...
לגבי החתמת שחקן לשלב הזה , זה כנראה מאוחר מידי ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 27 דצמבר 2014, 18:35

yzafrir כתב:בספורט 5 פרסמו את הפרטים של המומ . לגבי השנה וחצי הקרובות היתה הסכמה , הבעיה הייתה על השנתיים האחרונות החוזה שגל רצה 750 ומכבי הסכימה רק ל 500 .
לגבי הליכלוכים , חוץ מהתקשורת שניסתה ללכלך לא היה כלום וגם גל וגם שמעון מזרחי כבר הרגיעו את השטח מכל השמועות...
בגלל שמדובר על ישראלי עם חוזה לטווח ארוך , אני מאמין שעוד לא נאמרה המילה האחרונה לגביו עוד העונה...
לגבי החתמת שחקן לשלב הזה , זה כנראה מאוחר מידי ...

אם נניח שהפרטים האלה נכונים ולא מונפצים, אז הרי שבסה"כ לא היתה כאן התנהלות לא טובה מאף אחד מהצדדים.

ראשית, פרט לכמה כתבות ברשת, באמת לא שמענו את הגורמים בקולם מאשימים אחד את השני.
שנית, הסכומים שמקל היה אמור לקבל בשנה וחצי הקרובות, הם סבירים לחלוטין.
שלישית, הסכומים שהוא דרש לשנתיים האחרונות, לא מטורפים אבל גם לא נמוכים. כלומר, זה לגיטימי שמכבי סירבה ושגם גל לא רצה להתפשר.
הכוונה שלי היא שזה לא שגל דרש מליון וחצי וזה לא שמכבי הציעה לו 250K. גם הדרישה וגם ההצעה היו סבירות, ואף אחד כאן לא יצא חזיר או קמצן.

אני חושב שאם היתה הסכמה לגבי שנה וחצי, חבל שזה לא יצא לפועל. מקל היה מקבל את הבמה שהוא צריך בשביל להוכיח את עצמו,
ומכבי היתה מקבלת שחקן ישראלי טוב סגור לשנה וחצי. אחרי התקופה הזאת, מכבי היתה יכולה להציע לו חוזה חדש קדימה שתואם את היכולות
שלו ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 27 דצמבר 2014, 19:32

בקיצור , יש גורמים מסויימים שניסו לסכסך בין הצדדים ולא לגמרי הצליחו.
העסק עוד לא גמור , במיוחד שמכבי חושבת עליו לטווח הארוך...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 27 דצמבר 2014, 21:48

yzafrir כתב:בקיצור , יש גורמים מסויימים שניסו לסכסך בין הצדדים ולא לגמרי הצליחו.
העסק עוד לא גמור , במיוחד שמכבי חושבת עליו לטווח הארוך...

מקל כנראה לא יגיע השנה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים