המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:בוא נעשה סדר:
בעמדות 1-2 יש למכבי את אוחיון, פארגו והיינס
בעמדה 3 יש למכבי סמית' ולאנדסברג
היינס בשום פנים ואופן לא יכול לשחק 3(מעולם לא ראיתי אותו משחק שם) ולאנדסברג מידי פעם משחק 2, בדרך כלל בליגה עם החוק הרוסי
MTA2311 כתב:ומה היה שנה שעברה?
אין לי כוח לבדוק (או לאמץ את הזיכרון), אבל לדעתי ברוב העונות האחרונות לא היו לנו יותר מ3 גארדים דומיננטיים+ נספח שלא באמת שייך לעמדות האלה ברוסטר.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:ומה היה שנה שעברה?
אין לי כוח לבדוק (או לאמץ את הזיכרון), אבל לדעתי ברוב העונות האחרונות לא היו לנו יותר מ3 גארדים דומיננטיים+ נספח שלא באמת שייך לעמדות האלה ברוסטר.
זה נכון, גם בעונה שעברה היו לנו רק 3 גארדים, אבל:
א) היה לנו את פניני שאולי לא הוביל כדור, אבל עזר מאוד בבניית ההתקפה עם מסירות טובות פנימה
ב) היה את אינגלס, שאולי איכזב באופן כללי, אבל עדיין סיים לא מעט משחקים עם 4-6 אסיסטים
היום במקום זה יש לנו את לאנדסברג שמשחק קבוצתי חכם זה ממנו והלאה...
jol9 כתב:אני גם חושב שאתם צודקים, אלא שבאמת נראה שעוד גאנר לסגל הזה לא יפתור ולא יעזור. מכבי צריכה שחקן שיודע (ורוצה)
למסור - פנימה, החוצה, פיק אנד רול,... כל מה שיש. הבחור הזה נראה כמו מחליף של היינס, ולא כמו שחקן שיגיע לקבוצה ויישפר אותה.
אם הוא יגיע ויהיה טוב, היינס יימחק, אם לא, אז הוא עצמו יימחק.
felix_r כתב:jol9 כתב:אני גם חושב שאתם צודקים, אלא שבאמת נראה שעוד גאנר לסגל הזה לא יפתור ולא יעזור. מכבי צריכה שחקן שיודע (ורוצה)
למסור - פנימה, החוצה, פיק אנד רול,... כל מה שיש. הבחור הזה נראה כמו מחליף של היינס, ולא כמו שחקן שיגיע לקבוצה ויישפר אותה.
אם הוא יגיע ויהיה טוב, היינס יימחק, אם לא, אז הוא עצמו יימחק.
לפעמים צריכים גם גאנר ללא מצפון שלא רואה בעיניים, אחד כזה שיכול להכנס מול קבוצה הכי גדולה במשחק הכי חשוב של העונה, ובלי לחשוב הרבה ידפוק 2-3 שלשות, סתם כי הוא מחזיק מעצמו כל כך, שהוא אף פעם לא מקדיש מחשבה בנושא נגד מי משחקים
MTA2311 כתב:ומה היה שנה שעברה?
yzafrir כתב:זה שצריך עוד גארד זה די ברור אבל הויכוח הוא איזה סוג של גארד צריך .
אני נוטה יותר לכיוון של רכז כדי שפארגו ישחק 2 . מאני שחקן טוב אבל הוא מישהו אחר יפגע מיזה .
אולי צריך לתת לאנדסברג את תפקיד הגאנר לאור הביטחון שהוא מפגין בזמן האחרון .
roy1000 כתב:yzafrir כתב:זה שצריך עוד גארד זה די ברור אבל הויכוח הוא איזה סוג של גארד צריך .
אני נוטה יותר לכיוון של רכז כדי שפארגו ישחק 2 . מאני שחקן טוב אבל הוא מישהו אחר יפגע מיזה .
הדד-ליין הוא ביום שני, ככה שאני לא יודע על איזה גארד אנשים פה מדברים. הסיכוי שיגיעו עוד שחקנים העונה קלוש.
er79 כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:זה שצריך עוד גארד זה די ברור אבל הויכוח הוא איזה סוג של גארד צריך .
הדד-ליין הוא ביום שני, ככה שאני לא יודע על איזה גארד אנשים פה מדברים. הסיכוי שיגיעו עוד שחקנים העונה קלוש.
אני מסכים. לא יהיה כרגע שחקן מעבר לאלכסנדר. יחד עם זאת, לדעתי לא שמענו את המילה האחרונה בעניין מקל. לא מאמין שהוא ימצא חוזה בליגה הטובה בעולם, במקרה הטוב בשבילו ימצא חוזה לעשרה ימים וינופה, ואז בתום שלב המשחקים הראשון של הטופ 16, ייתכן ושמו יקושר לכמה קבוצות, אולי גם מכבי. בשלב הזה הוא יצטרך גם להתגמש כספית אם הוא רוצה לשחק קצת כדורסל העונה.
er79 כתב:יכול להיות שהכל בלון תקשורתי נפוח שיצא מגדרו ואתם סתם נכנסים לסרט שהוא מלכלך על מכבי. אני עדיין אשמח לראות אותו פה. הפן החשוב כאן הוא המקצועי, לא האישי. אם סלחתם לאוחיון ופארגו, אתם תוכלו גם לסלוח למקל, שעשה דברים הרבה פחות חמורים למכבי מאשר השניים האחרונים שנמצאים יחד היום בקבוצה, אחד מהם אפילו מונה לקפטן.
yzafrir כתב:בספורט 5 פרסמו את הפרטים של המומ . לגבי השנה וחצי הקרובות היתה הסכמה , הבעיה הייתה על השנתיים האחרונות החוזה שגל רצה 750 ומכבי הסכימה רק ל 500 .
לגבי הליכלוכים , חוץ מהתקשורת שניסתה ללכלך לא היה כלום וגם גל וגם שמעון מזרחי כבר הרגיעו את השטח מכל השמועות...
בגלל שמדובר על ישראלי עם חוזה לטווח ארוך , אני מאמין שעוד לא נאמרה המילה האחרונה לגביו עוד העונה...
לגבי החתמת שחקן לשלב הזה , זה כנראה מאוחר מידי ...
yzafrir כתב:בקיצור , יש גורמים מסויימים שניסו לסכסך בין הצדדים ולא לגמרי הצליחו.
העסק עוד לא גמור , במיוחד שמכבי חושבת עליו לטווח הארוך...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים