אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 12:21

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
טיקי חוזר כתב:מי צודק בסיפור של פראגו נראה בהמשך . מה שבטוח בחור לא היה חותם בלי סעיך יציאה ובנסוף חתימה שלו לא שווה כלום לא משנה באיזה סכום כהוא בסופו של דבר לא עומד בהתחייבויות .. זה הכל . מה בער לו בדיוק לחתום אם היו לו הוצעות ביד ?

היו שמועות שהוא חתם על החוזה עם מכבי בגלל שקבוצות אחרות לא הסכימו לתת לו סעיף יציאה..
השביתה הייתה דבר די ידוע בשלב הזה של העונה אז..אולי הוא תיכנן ''לפרש'' את הסעיף בצורה הזאת כל הזמן..
למרות שבשביל זה הוא פשוט יכול היה לא לחתום על חוזה מלכתחילה..

יכול ליהיות, אבל זה לא משנה. בשורה התחתונה אי אפשר להאשים את ההנהלה בזה, מה זהוא רצה ותכנן זה בעיה שלו. ההתנהלות של מכבי במקרה הזה הייתה בסדר גמור, ועדיין יש קולות של תלונה...

חס וחלילה..
ראית אותי מאשימה את ההנהלה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 12:22

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
טיקי חוזר כתב:מי צודק בסיפור של פראגו נראה בהמשך . מה שבטוח בחור לא היה חותם בלי סעיך יציאה ובנסוף חתימה שלו לא שווה כלום לא משנה באיזה סכום כהוא בסופו של דבר לא עומד בהתחייבויות .. זה הכל . מה בער לו בדיוק לחתום אם היו לו הוצעות ביד ?

היו שמועות שהוא חתם על החוזה עם מכבי בגלל שקבוצות אחרות לא הסכימו לתת לו סעיף יציאה..
השביתה הייתה דבר די ידוע בשלב הזה של העונה אז..אולי הוא תיכנן ''לפרש'' את הסעיף בצורה הזאת כל הזמן..

יכול ליהיות, אבל זה לא משנה. בשורה התחתונה אי אפשר להאשים את ההנהלה בזה, מה זהוא רצה ותכנן זה בעיה שלו. ההתנהלות של מכבי במקרה הזה הייתה בסדר גמור, ועדיין יש קולות של תלונה...

חס וחלילה..

חחח
לא את... אם תחזרי עמוד אחורה תראי חלק שהאשימו את ההנהלה גם בזה.. לא התכוונתי אליך
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 12:23

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

חס וחלילה..

חחח
לא את... אם תחזרי עמוד אחורה תראי חלק שהאשימו את ההנהלה גם בזה.. לא התכוונתי אליך

אה סבבה..
כן גם אני ראיתי את אלה שהתלוננו להנהלה..
זה בטח אלה שהתלוננו שלא הייתה המשכיות עם המשולש פארגו-פרקינס-אידסון..
כאילו שעל משהו מזה הייתה לנו שליטה(החוזה המגוחך של אידסון,הבורג של פארגו או הרצועות של פרקינס)..
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 20 ספטמבר 2011, 12:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 20 ספטמבר 2011, 12:23

asafb96 כתב:
rc4991 כתב:דווקא בנוגע לפארגו כן הייתה אפשרות להחתים אותו בתחילת העונה(סיבוב שני בבתים)על חוזה של 550,000 אבל מכבי לא החתימה אותו והעדיפה לחכות,אחרי זה הדרישות של פארגו עלו(ובצדק)והוא לא דיבר עם מכבי עד לסיום העונה

זה בדיוק מה שאני מדבר
אתה הייתה רוצה לראות את פארגו חותם על חוזה של 550,000 אחרי השלב הראשון? נו באמת... היו טוחנים פה את ההנהלה על זה. הוא היה בינוני ולא יציב בשלב הראשון. בסופו של דבר החתימו אותו, ועל חוזה סביר ואפילו די נמוך.
חן.
על איזה טעות בניסוח אתה מדבר? ראית את החוזה? ואם לא היה סעיף שחרור, והוא עדיין היה מפר את החוזה (חמור ופסול בדיוק כמו מה שעשה), עדיין היה תלונות?
חזו את המצב? תגיד אתה עושה ממני צחוק? תן לי מישהו 1 שהיה לו קצה חוט בקשר לפרשה לפני שהתפוצצה. מי חזה?! גם ההנהלה לא חזו את זה עד שהוא בא להם עם הפצצה הזאת. ואם היו מחתימים כמו שרצית כל כך שחקן מוקדם, ועוד שבוע שאנון בראון מסכים לבוא לאירופה לצורך הדוגמא, זה עדיין טוב? מה כל כך דחוף לסגור את הסגל? הרי משחק היורוליג הראשון עוד חודש. אני מעדיף שיחתימו שחקן שבוע לפני המשחק הראשון ביורוליג, מאשר יחתימו איזה שחקן בינוני בתיחלת הקיץ.
תפסיקו כבר לחפש את ההנהלה על כל דבר, ולהאשים אותה על דברים שהיא לא אשמה. אם יחתימו את דאודל, אין סיבה שלא תיהיה ביקורת נוקבת, אבל אין לכם במה להאשים אותם אז אתם מאימים במה שקרה עם פארגו?! אין גבול??

חזיתי את זה שלא ישארו שחקנים נורמלים לעמדת הגארד הנוסף,לא את זה שפארגו יעזוב, אנשים אמרו לי פה עוד מוקדם מידי ועוד לא נגמרה העונה. אז הנה לכם, המצב הנתון הוא שחסר לנו שחקן חשוב.

ודרך אגב, בתגובות האחרונות רק הראיתם כמה אתם מרוצים מההנהלה.
חס וחלילה..

זה לא דבר רע להעביר ביקורת או שמבחינתכם זה כן, לכן אין צורך להשתמש בביטוי חס וחלילה...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 12:28

חזיתי את זה שלא ישארו שחקנים נורמלים לעמדת הגראד הנוסף,לא את זה שפארגו יעזוב, אנשים אמרו לי פה עוד מוקדם מידי ועוד לא נגמרה העונה. אז הנה לכם, המצב הנתון הוא שחסר לנו שחקן חשוב.

נו ו...??? מה זה קשור לפארגו? אז היו מחתימים שחקן, ואז פארגו היה הולך, ואז מה?
ואם פארגו היה נשאר כמו שזה היה אז ש"חזית את המצב", מה זה היה עוזר?
לא יודע עם חזית ומה חזית, אבל יש שחקנים יותר מנורמליים בשוק, ועדיף לחכות לאחד כזה מאשר להחתים שחקן בינוני חודש אחרי הפיינל פור בשביל שאתה תיהיה רגוע.
אתה מבין שעוד לא סגרו את הסגל, אבל אתה כבר מתחיל עם ה"אמרתי לכם". אני מת שעוד שבוע יחתימו שחקן ברמה, ואז אני רוצה לראות את התגובה שלך.
הזה לא דבר רע להעביר ביקורת או שמבחינתכם זה כן, לכן אין צורך להשתמש בביטוי חס וחלילה...

קודם כל, מה זה הראתם? תכתוב את זה למי שכתב. אני לא כתבתי את זה.
חוץ מזה, מה הקשר? היא אמרה חסר וחלילה בקשר לזה שהיא ביקרה את ההנהלה על נושא פארגו. זה עדיף בהרבה מאשר כן לבקר את ההנהלה בפרשה הזאת, תאמין לי
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 12:29

זה לא דבר רע להעביר ביקורת או שמבחינתכם זה כן, לכן אין צורך להשתמש בביטוי חס וחלילה...

אני לא אוהבת שמפרשים אותי לא נכון..
בקשר להנהלה בקשר לשחקנים בקשר לממתקים..אני לא אוהבת שמפרשים דברים שאמרתי לא נכון..ובדיוק בגלל זה רשמתי ''חס וחלילה''..כי חשבתי שהוא פירש את מה שאמרתי לא נכון..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 20 ספטמבר 2011, 12:33

asafb96 כתב:
חזיתי את זה שלא ישארו שחקנים נורמלים לעמדת הגראד הנוסף,לא את זה שפארגו יעזוב, אנשים אמרו לי פה עוד מוקדם מידי ועוד לא נגמרה העונה. אז הנה לכם, המצב הנתון הוא שחסר לנו שחקן חשוב.

נו ו...??? מה זה קשור לפארגו? אז היו מחתימים שחקן, ואז פארגו היה הולך, ואז מה?
ואם פארגו היה נשאר כמו שזה היה אז ש"חזית את המצב", מה זה היה עוזר?
לא יודע עם חזית ומה חזית, אבל יש שחקנים יותר מנורמליים בשוק, ועדיף לחכות לאחד כזה מאשר להחתים שחקן בינוני חודש אחרי הפיינל פור בשביל שאתה תיהיה רגוע.
אתה מבין שעוד לא סגרו את הסגל, אבל אתה כבר מתחיל עם ה"אמרתי לכם". אני מת שעוד שבוע יחתימו שחקן ברמה, ואז אני רוצה לראות את התגובה שלך.
הזה לא דבר רע להעביר ביקורת או שמבחינתכם זה כן, לכן אין צורך להשתמש בביטוי חס וחלילה...

קודם כל, מה זה הראתם? תכתוב את זה למי שכתב. אני לא כתבתי את זה.
חוץ מזה, מה הקשר? היא אמרה חסר וחלילה בקשר לזה שהיא ביקרה את ההנהלה על נושא פארגו. זה עדיף בהרבה מאשר כן לבקר את ההנהלה בפרשה הזאת, תאמין לי

דיברתי על כך שצריך להביא גארד ומהר עוד לפני שפארגו עשה בעיות שפארגו עזב, וכשהוא עזב היה ברור שצריך להביא מחליף אבל ומהר, אבל כבר לא היו אופציות טובות. כרגע כדי להביא את השחקנים הנורמלים שנשארו צריך לשחרר המון המון כסף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 20 ספטמבר 2011, 13:00

איזה אופציות היו שמכבי לא הביאה במחירים שהיא יכולה לשלם ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 ספטמבר 2011, 14:02

ד"ש נוסף מג'רמי פארגו, שנראה שעד עכשיו עושה חיל באימונים.
למרות שלא נפרד בצורה אלגנטית, כל קליפ כזה גורם לי להרגיש רע שהוא לא בקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 20 ספטמבר 2011, 14:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 14:08

אני לא יודעת אם בלאט יעדיף לא להביא אף שחקן או בכל זאת ללכת על שחקן שרק סיים מכללות..
אבל יש שחקן בשם צ'ארלס ג'נקינס שנבחר במקום ה-44 ע''י גולדן סטייט השנה..
הוא קומבו-גארד ודי מתאים למה שאנחנו צריכים..
בשנה האחרונה הוא קלע 22.6 נקודות למשחק,42% מחוץ לקשת,51.7% ל-2,חילק 4.8 אסיסטים,הוריד 3.4 ריבאונדים,חטף 1.7 כדורים ואיבד 2.2 למשחק..
בן 22 ו-1.91..
השאלה היא אם גם הוא לא ידרוש סעיף יציאה..כי הוא נראה ממש סגור על לנסות להתקבל לגולדן סטייט..
אני בכל אופן ראיתי אותו השנה בהופסטרה והוא היה נהדר..

קצת קטעים שלו מהשנה(וכן,אני יודעת שאפשר לעשות מכל שחקן ג'ורדן ביוטיוב וזה לא אומר כלום)
http://www.youtube.com/watch?v=pcO1N1MZycg
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2011, 14:56

טוב, בואו נשנה כיוון..
אם הייתם יכולים לבחור, את מי הייתם מביאים מהשלושה לעונה שלמה? ברוקס, ת'רנטון או בראון?
הלוואי ואחד מהם יגיע לעונה שלמה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 14:58

LIAV10 כתב:טוב, בואו נשנה כיוון..
אם הייתם יכולים לבחור, את מי הייתם מביאים מהשלושה לעונה שלמה? ברוקס, ת'רנטון או בראון?
הלוואי ואחד מהם יגיע לעונה שלמה..

אממ..
ברוקס יותר רכז מהשלושה..
ת'ורנטון לפי דעתי יותר שחקן מהשלושה..
הרגש הילדותי והמתלהב שבי אומר ת'ורנטון..הראש אומר ברוקס..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 20 ספטמבר 2011, 14:59

ברוקס כמובן אבל לא נראה לי אחד מהשלושה יגיע נראה לי מכבי תלך על הפתעה ותביא שחקן מהמכללות בתקווה שיצא ממנו איזה פארגו .
בוא נראה מה התשובה של מכבי לרודי פרננדז וריאל .
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 15:00

6 לב צהוב כתב:ברוקס כמובן אבל לא נראה לי אחד מהשלושה יגיע נראה לי מכבי תלך על הפתעה ותביא שחקן מהמכללות בתקווה שיצא ממנו איזה פארגו .
בוא נראה מה התשובה של מכבי לרודי פרננדז וריאל .

וגלינארי ומילאנו..

אני אישית חושבת שלא יגיע לא זה ולא זה..
לא שחקן מוכח ולא שחקן מכללות..פשוט נישאר בלי גארד..
ואני לא מאשימה אף אחד במצב הזה..ההנהלה ובלאט לא מוצאים שחקנים שלא רוצים סעיף יציאה..אף אחד לא יכול להכריח שחקנים לחתום בלי הסעיף הזה..זה פשוט המצב..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 15:01

תורנטון הטוב מבין ה3, אבל אחרי שפארמר הולך נישאר עם פאפאס, שאייר ואוחיון. ככה שאני מעדיף את ברוקס
הכי בא לי שתורנטון יחתום והעונה בNBA תיבתטל בגלל פיצוץ במו"'מ ;)
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 15:11

asafb96 כתב:תורנטון הטוב מבין ה3, אבל אחרי שפארמר הולך נישאר עם פאפאס, שאייר ואוחיון. ככה שאני מעדיף את ברוקס

לא ממש הבנתי את דרך החשיבה שלך חחח
כל השחקנים שרשמת שישארו אחרי שפארמר יילך הם רכזים נטו..אז צריך מישהו שיודע יותר לקלוע אבל יכול גם למסור..
לפי ההגיון הזה ת'ורנטון יותר מתאים מברוקס..לא?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ספטמבר 2011, 15:14

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:תורנטון הטוב מבין ה3, אבל אחרי שפארמר הולך נישאר עם פאפאס, שאייר ואוחיון. ככה שאני מעדיף את ברוקס

כל השחקנים שרשמת שישארו אחרי שפארמר יילך הם רכזים נטו..אז צריך מישהו שיודע יותר לקלוע אבל יכול גם למסור..

הוא אמר שהוא רוצה שהעונה תתבטל ואז יהיה לנו גם את פארמר כרכז וגם את ת'ורנטון כשוטינג גארד...
עריכה..
לא משנה, רק עכשיו הבנתי מה את אומרת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 20 ספטמבר 2011, 15:41

את האמת אני ממש חלש בידעה על שחקני NBA מדרג שני , לכן אין לי איזה דעה בנושא הגרד המעודף .
נראה לי שאורן דיבר עניין בגרות כללית ולא התיחס לאיזה גיל ספציפי . גם ילד בן 9 יכול להיות מאוד בוגר ולא להגיב בהפגעה נפשית עמוקה על כל דעה מנוגדת .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Chen » 20 ספטמבר 2011, 16:19

ברוקס- רכז במקום רכז, עובר שחקנים בכיף ומחלק אסיסטים יפים ויש לו ממוצעים טובים העדיפות הראשונה שלי.
בראון- שחקן שאני מאוד אוהב, הוא 2 שיכול לשחק גם 1, שחקן נהדר שעושה דאנקים מדהימים אבל משום מה הממוצעים שלו לא טובים.
תורונטון-יכולת קליעה מרשימה, ממה שרואים בסרטונים הוא מרבה לקלוע, יש לו ממוצעים טובים והוא נראה פיזי מאוד, לפחות זה מה שרואים בסרטונים.

כמובן שהשאלה האמיתית היא מה לא מראים לנו בסרטונים של כולם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ספטמבר 2011, 18:32

Holiday_Armadillo כתב:

כמו שליאב כתב למטה, נישאר עם פארמר, תורנטון, פאפאס, שאייר, אוחיון ובורשטיין. יש מספיק שחקנים ל2 העמדות..
האמת שזה בהחלט יכול לקרות, לא נראה פשרה כרגע באופק, עם כמה שדיברו על ה"שיחות האינטנסיביות"...
בכל מקרה, אני לא הייתי בונה על זה, והייתי מעדיף את ברוקס. אבל אם שחקן כמו תורנטון או בראון (שיכול גם לשחק קצת כרכז) אומר לך כן, אתה לא תגיד לו סליחה, אבל אני מחפש רכז...
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־25 אורחים