אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי jol9 » 20 ספטמבר 2011, 20:25

מעניין האם ההחתמות החדשות (יחסית) של רודי בריאל ושל גלינארי במילאנו, יעודדו את מכבי גם לעשות מהלך.

האמת שקצת הלכתי לאיבוד בת'רד הזה, ולא יודע אם זה עלה כאן או לא.

האם צפוייה לנו פצצה מהסגנון של ארויו בימים הקרובים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 ספטמבר 2011, 21:05

jol9 כתב:מעניין האם ההחתמות החדשות (יחסית) של רודי בריאל ושל גלינארי במילאנו, יעודדו את מכבי גם לעשות מהלך.

האמת שקצת הלכתי לאיבוד בת'רד הזה, ולא יודע אם זה עלה כאן או לא.

האם צפוייה לנו פצצה מהסגנון של ארויו בימים הקרובים?

הלוואי שזה היה מעודד..
אני לא חושבת שלמכבי יש ספק שצריך גארד..אבל לך תמצא מישהו שלא רוצה סעיף יציאה..
גם פרננדז וגם גלינארי מגיעים כזמניים..אבל חוץ מזה יש להם עוד שחקנים טובים..
לעומת זאת אם מכבי תביא עוד שחקן זמני בנוסף לפארמר..אנחנו נשארים בלי קבוצה ברגע ששניהם הולכים..אז אני בספק אם יביאו עוד שחקן זמני ואני בספק אם יצליחו למצוא שחקן שלא ידרוש סעיף ושיהיה מספיק טוב..
אבל הלוואי הלוואי הלוואי שאני טועה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2011, 04:47

אני לא חושב שלהחתים שחקן NBA בסכומי עתק רק לעונה אחת בגלל שכל אירופה השתגעה מהשביתה הזאת , באמת יתן למכבי משהו . עדיף להחתים פוטנציאל צעיר (אם זה שחקן מכללות או אירופאי צעיר לא משנה לי...) גם אם זה יכול לבוא על חשבון ההישגים הקבוצתיים ואולי נרוויח פה את הכוכב הבא . רק שהפעם אם מכבי רואה שהשחקנים החדשים מראים סימנים של פוטנציאל ויפתחו את העונה טוב , צריך כבר בשלב מוקדם לנסות להחתימם על חוזים ארוכי טווח ולא להגיד " אנחנו לא מדברים עם שחקנים על חוזים עד לסוף העונה ".....
מאוד הייתי שמח אם שחקן כמו סמית' , שייר , וג'יימס יתבררו כפגיע בול כבר בשלב הבתים ומכבי יחתימו אותם לעוד כמה שנים .
לא שווה להכנס להרפתקה כלכלית כזאת מטורפת העונה כאשר אפילו קבוצות כמו ז'אלגיריס ופטיזן מעמידות סגלים מפלצתיים שאם השביתה לא תסתיים יהיה לנו קשה מאוד להתמודד איתם .
פשוט צריך להבין שאם השביתה נמשכת מכבי צריכה להעביר את העונה הזאת בצורה הכי טובה שהיא יכולה באמצעים שיש לה ולא להשתמש ברזרבות על מנט לנסות לקטוף הישגים בטרוף הזה השנה . עדיף יהיה לרכז מאמצים בלבנות לטווח הארוך יותר....

מה שכן , אני בטוח שבקרוב השם של פרקינס יעלה שוב ואני מקווה מאוד שיחתימו אותו למרות שהוא לא צריך להיות זה שישא בנטל כשפארמר ילך....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי aribari24 » 21 ספטמבר 2011, 04:56

אין ספק שההתחמשות של קבוצות הבית המוקדם של מכבי מאוד מלחיצה
aribari24

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 ספטמבר 2011, 05:00

מה זה בדיוק טווח ארוך במכבי ? איזה שחקן בשנים האחרונות, מאז התפרקות השושלת החזיק יותר משנתיים מכסימום, רובם שנה או אפילו פחות ?

אל תבנה על שום דבר שהוא טווח ארוך במכבי. למעשה, אם אתה רוצה טווח ארוך תבנה על זה שהקבוצה תהיה די בינונית. מדוע ?

פדרמן אמר זאת בעצמו לפני הפיינלפור של שנה שעברה. אם מכבי תזכה בגביע היא תתפרק כי היא לא תהיה מסוגלת לעמוד בכסף שהשחקנים רוצים אחרי שאירופה רודפת אחריהם.
אז רק חצי מכבי התפרקה כי היא לא זכתה אלא רק הגיעה לגמר. :)
צריך להבין גם עניין די מבני במכבי - מכבי הולכת במודע ובצורה סיסטמטית על שחקנים אמריקאיים והם השלד שלה. זה די מנוגד לקבוצות המובילות באירופה שתבססות על שחקנים אירופאיים שחתומים לשנים ארוכות לפעמים ולא חושבים על אופציות של נ.ב.א.בצורה כזאת של תחלופת שחקנים אמריקאיים שחולמים כל הזמן נ.ב.א קשה לבנות דברים לאורך זמן.

אתה בטח תגיד שמכבי צריכה להקדים תרופה למכה ולהחתים אותם באמצע העונה, אבל גם שחקנים הם לא מטומטמים והם לא רצים לחתום כל כך
מהר באמצע העונה על חוזים של שלוש שנים מראש בסכומים שמכבי מציעה להם כשהם כבר מריחים סכומים יותר גבוהים ומקבלים הצעות לא רשמיות תוך כדי העונה.

ואני חושב שלהיפך, צריך לעשות כמו שסול בלו מציע בספר שלו - תפוס את הרגע. אם יש אפשרות להחתים שחקנים שבאופן רגיל אין לך שום צ'אנס להתקרב אליהם, לך על זה. לא כל שנה ולא כל עשר שנים יש שביתה בנ.ב.א .
אני בהחלט מעדיף שמכבי תוציא 2 מיליון דולר על ברוקס ולקחת צ'אנס שהוא יעזוב באמצע העונה מאשר לשלם 300 אלף דולר על שחקן מכללות שגם הוא יעזוב בקיץ, כי שחקנים אמריקאיים רוצים תמיד לשחק קרוב לבית ובנ.ב.א.
אי אפשר לנהוג כל הזמן כמו הקמצן של מולייר, כדורסל זה גם הנאה והצגה. אתה לא יודע מה יקרה מחר או מחרתיים, לא רק בכדורסל או אפילו בעולם הפוליטי- מדיני.

חוץ מזה, ברומא תנהג כמו רומאי. אירופה מתחזקת בתותחי נ.ב.א, לך אין הרבה ברירות. אתה תישאר מאחור ואי עלייה לטופ 16 ( סיכוי קטן אבל
סביר לאור מה שקורה היום ) תגרום לנזק כלכלי עצום לקבוצה. נזק גדול יותר מתשלום של 2 מיליון דולר לשחקן אחד.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 21 ספטמבר 2011, 05:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2011, 05:17

ואם מכבי תחתים שחקן ב-2 מליון ולא תעלה שזו גם אפשרות מאוד ריאלית הנזק יהיה הרבה יותר גדול .
במצב שנוצר קבוצות בנו סגלים שגם אם מכבי תחתים עוד שחקן כמו ברוקס , זה עדיין לא מבטיח לה את העליה .
אני מעדיף שיעשו מה שעשו עם אליהו , מצ'באן...חוזים ליותר משלוש שנים . העונה זה הזדמנות לתפוס כשרונות כאלו שנידחקו הצידה בעקבות ההתלהבות של הקבוצות מהשביתה ומהבאת כוכבים לעונה אחת....מכבי יכולה לשים עכשיו יד על כשרונות צעירים שלא פרצו עדיין ואם הם ישחקו טוב אז להחתים אותם לטווח ארוך . זה שהבית של מכבי יהיה קשה ולא בטוח שמכבי יעלו ממנו בסופו של דבר יכול לעזור להשאיר את השחקנים פה מכיוון שכולם עסוקים בכוכבי NBA ופחות משחקנים אלומי אפילו שיתנו משחקים טובים .
לדוגמא עונה קודמת סאמי מאחיה שיחק בקבוצה שלא עשתה כלום אבל היה מצויין ותפס חוזה בצסק"א אבל העונה אם שחקן כזה היה משחק טוב והקבוצה שלו לא הייתה עושה כלום , אף אחד לא היה סופר אותו כי יש להם דברים יותר מעניינים להתרכז בהם העונה . אבל אנחנו צריכים להיות אלו שמזהים את הפוטנציאלים האלו .
מה הטעם בלזרוק כסף על עונה חד פעמית שלא בטוח שאנחנו באמת יכולים להתמודד בא וגם היא לא משקפת את המציאות ? אם מכבי תזרוק כסף ולא תצליח הנזק שלה יהיה הרבה יותר גדול מאשר אם קבצה כמו פרטיזן שזקה כסף תכשל ושנה הבאה תחזור לבינוניות שלה . מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להפוך לקבוצה בינונית בגלל הנזק הכלכלי שיגרם .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 ספטמבר 2011, 05:27

מצטער להגיד לך, אבל הפכנו לדי בינוניים בכסף שאנחנו מציעים לשחקנים. אפילו קבוצה כמו סיינה שפעם הייתה בסדר גדול של מכבי מבחינת חוזים מחתימה את מקלאב על מיליון יורו ואת אנדרסון על 2 מיליון יורו.
אליהו הגיע למכבי אחרי שקאחה כבר הייתה פחות מעוניינת בו, לפני שנתיים היא סחבה אותו ממכבי די בקלות עם החוזה הגדול.

אני כן חושב שנזק של עונה אחת יכול לגרור נזק לטווח ארוך. הרי במכבי כל הזמן מתלוננים על מחסור בכסף, צא ולמד מה יקרה אם נפסיד מיליונים מאי העפלה לטופ 16, זה יגרר לכמה שנים קדימה, תאמין לי.
גם מכבי של שרף הגיעה לגמר היורוליג ועונה אחרי זה התפרקה. שלא תחשוב שבלאט ישאר כאן לנצח, עזיבה שלו יכולה גם לפרק את הקבוצה בקיץ הבא. בינתיים הוא מוציא מים מהסלע, אבל זה לא ימשך לעד.

אם יש משהוא שפדרמן רועד ממנו ממש זה התסריט הזה. ולכן אני קצת אופטימי עדיין.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2011, 06:07

זה בדיוק מה שאני אומר , זה הכל עניין של תאום ציפיות . ההישג של העונה האחרונה סינוור פה אנשים שחושבים שאפשר לשחזר אותו העונה שוב פעם . גם אם הסגל שהיה עונה שעבהרה היה נשאר בתוספת שייר , וג'יימס אני לא חשוב שלאור ההתחזקות של הקבוצות האחרות אפילו ללא שחקני NBA היינו חוזרים על ההישג הזה .
מכבי היא קבוצה בינונית מבחינה תקציבית שיכולה להפתיעה מידי פעם כמו שעשתה שנה שעברה וכמו שעשתה פרטיזן עונה לפני ...מי אשם בזה ? מצד אחד ההנהלה שעם כל הכבוד קבוצה שכל עונה מוכרת את כל המנויים מראש ויש לה ספונסרים בכמויות של קבוצת נאסקאר ומוכרת זכויות שידור (במיוחד אחרי עונות מוצלחות) כאילו זה לחמניה טרייה , יכולה להעמיד תקציב גדול יותר גם אם זה אומר שהבעלים צריכים להוציא כסף מכיסם . אם הקבוצה הפכה בעינהם לעסק שמטרתו להרוויח כלכלית או לפחות לצאת מאוזן גם אם זה בא על חשבון הישגים (והמשפט שפדרמן אמר שאם יזכו בגביע הקבוצה תתפרק שנה הבאה רק מחזק את העניין...) אז עדיף שיפנו את הבמה למישהוא בעל אמצעים שבא מתוך הרגש ולא במטרת רווח כלכלי....

אבל , מצד שני התקציבים שקבוצות באירופה שמות במיוחד בספרד ויוון , לא פרופורציוני למצב הכלכלי שהמדינה שלהם נימצאת ואם בסופו של דבר הם יקרסו אז באמת אפשר לתת קרדיט להנהלה שלנו על ניהול כלכלי שפוי . השאלה מה עדיף ? לתת כמה עונות גדולות עם תקציב עתק ואז להפוך שוב לקבוצה עם תקציב קטן בלי יותר מידי הישגים או להיות קבוצה בינונית שמידי פעם מפתיעה אבל ללא סכנות של התפרקות ? אין מה לעשות אבל זה מה שהפכנו להיות וצריך לקוות שהשפיות תחזור לאירופה מבחינה תקציבית ולא להיגרר לשטות הזאת ואז נוכל להיות קבוצת צמרת כמו שהיינו פעם....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 ספטמבר 2011, 06:18

איך מכבי קבוצה בינונית מבחינה תקציבית אם היא הקבוצה שמכניסה הכי הרבה כסף בכדורסל האירופי ?

גם מבחינת שמירת הסגל למעט איידסון שקיבל חוזה שלא קשור בכלום ליכולות שלו , מכבי שמרה על כל הסגל וזה שפארגו פתאום התחרפן לא ממש משנה את המהות של ההצלחה בשמירת הסגל מבחינת ההנהלה.

בסופו של דבר הביאו מחליף לאיידסון (שגם הוא הגיע לפה בלי הישגים משמעותיים) , עיבו את עמדות הגארד עם פאפלוקאס ושייר ויביאו מחליף לפארגו במוקדם או במאוחר וזה בלי להתייחס לפארמר שהגיע לתקופת השביתה ולזה שמכבי שמרה על הקו הקידמי הטוב באירופה שגם היווה את נקודת החוזק העיקרית שלה בעונה החולפת.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 ספטמבר 2011, 06:26

כי קבוצות באירופה לא מתנהלות על פי מודל כלכלי מאוזן, זה פשוט. סיינה לא מכניסה אפילו רבע ממה שמכבי מכניסה מבחינת מנויים, אבל בכל זאת היא מביאה שחקנים יקרים בהרבה.

לגבי פארמר- הוא הגיע בגרושים וזה לא ממש מדגדג את התקציב. סמית' , שאייר וג'יימס ביחד, בקושי מיליון דולר .

לגבי הקו הקדמי הטוב באירופה - אל תגזים. הוא די התקפל מול זה של פאו. זה טוב שמכבי רוצה לשמור עליו ( אם כי גם כאן לא ברור אם היא תמשיך עם הנדריקס או מצ'אבאן ) , אבל אל תבנה על זה שסופו ישאר כאן מעבר לעונה הנוכחית.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2011, 07:53

יוסי22 כתב:איך מכבי קבוצה בינונית מבחינה תקציבית אם היא הקבוצה שמכניסה הכי הרבה כסף בכדורסל האירופי ?

גם מבחינת שמירת הסגל למעט איידסון שקיבל חוזה שלא קשור בכלום ליכולות שלו , מכבי שמרה על כל הסגל וזה שפארגו פתאום התחרפן לא ממש משנה את המהות של ההצלחה בשמירת הסגל מבחינת ההנהלה.

בסופו של דבר הביאו מחליף לאיידסון (שגם הוא הגיע לפה בלי הישגים משמעותיים) , עיבו את עמדות הגארד עם פאפלוקאס ושייר ויביאו מחליף לפארגו במוקדם או במאוחר וזה בלי להתייחס לפארמר שהגיע לתקופת השביתה ולזה שמכבי שמרה על הקו הקידמי הטוב באירופה שגם היווה את נקודת החוזק העיקרית שלה בעונה החולפת.

לגבי איך זה שמכבי קבוצה בינונית מבחינת התקציב כבר ענו לך .
לגבי שמירה על הסגל , אי אפשר להתעלם מיזה ששלושה מתוך חמישה שחקני חמישייה שלך התחלפו מכל מיני סיבות , ואלו שבאו במקומם הם כרגע סימני שאלה שיכולים להתברר כהצלחה או ככשלון . זה לא ניקרא המשכיות ויש לכך המון סיבות שהם בעיקרם עניין של מדיניות כמו לא מדברים עם שחקנים לגבי שנה הבאה עד לסוף העונה והסיבה השנייה שאולי היא מוצדקת זה שלא משלמים מחירים מופרזים , אבל עםהסיבות האלו שלא ידברו איתנו על המשכיות וכו' כי פשוט אין לזה סיכוי.....
ולגבי הקוו הקידמי של מכבי , התקפית הוא איכותי מאוד אבל הגנתית הוא חלש ואולי ישתפר קצת אם ג'יימס יוכיח את עצמו כהברקה...אבל בכל מקרה לעונה שקבוצות שידרגו את הסגל שלהם באופן כלכך משמעותי גם הקוו הקידמי הזה לא יספיק אבל אין מה לעשות בו שינויים כי העונה הזאת לא מייצגת .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 21 ספטמבר 2011, 10:04

ושוב חוזר הניגון:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 07319.html

כל שנה אותו סיפור ובסוף כלום לא קורה. הרי אם מכבי לא לקחה את ההצעה על הנדריקס, שהיתה מפנה למעלה ממיליון דולר (דמי שחרור של 500 אלף ועוד שכר של 600-700 אלף), אז ברור שהיא לא תיקח שום הצעה אחרת מהטעם הפשוט שלא תהיה אף הצעה שתהיה אפילו קרובה לזו. בקיצור - נישאר עם 6 גבוהים ועם 2 וחצי גארדים. אני לא מניח שצריך להזכיר לבלאט שגם לפיני גרשון הבטיחו שאם ישחרר את לאמפה הוא יקבל חיזוק (והוא לא קיבל) וגם לבלאט עצמו הבטיחו שאם יהיה בעד החתמת פארמר זה לא יבוא על חשבון גארד שממילא צריך להגיע.

אגב, אם מה שהם כותבים נכון והכסף של פארגו הלך לפאפאלוקאס ולפארמר זה פשוט הזוי לחלוטין, שהרי מכבי העלתה את התקציב שלה העונה בשני מיליון דולר לפחות (כתוצאה מהליגה האדריאטית, מיליון מהם הגיעו מהעלאת מחירי המנויים), שיחררה את יניב גרין (מיליון דולר ברוטו) ואת פיני גרשון (למעלה ממיליון וחצי דולר ברוטו) ובנוסף עזבו אידסון (650-700 אלף דולר נטו, כ-850 אלף דולר ברוטו) ופרקינס (400 אלף דולר נטו, כ-500 אלף דולר ברוטו). כלומר בלי השכר של פארגו (שהלך, כאמור, לפאפאלוקאס ופארמר) התווסף סכום של קרוב ל-6 מיליון דולר ואם ניקח את כל שדרוגי השכר (סופו קיבל עוד 200 אלף דולר נטו שהם כ-250 דולר ברוטו, פניני עוד 100 אלף נטו שזה 200 ברוטו, בלו עוד 100 אלף נטו שהם 200 ברוטו, מצ'באן עוד 300 אלף דולר שהם 400 אלף ברוטו) וההחתמות החדשות (אוחיון - 200 נטו שהם 400 ברוטו, שאייר - 200 נטו שהם 400 ברוטו, סמית - 300 נטו שהם קרוב ל-400 ברוטו, ג'יימס - 300 נטו שהם 600 ברוטו מאחר שהוא שיחק בארץ כמה שנים) הם מגיעים יחד לפחות מ-3 מיליון דולר שהם חצי (!!!) מסכום התוספת (מה שאומר גם שלמרות שלפי אנשי מכבי תקציב הקבוצה עלה בשני מיליון דולר, תקציב השחקנים בכלל קוצץ במיליון דולר). לאן נעלמו עוד 3 מיליון דולר???!!!
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 10:47

קודי כתב:ושוב חוזר הניגון:

כל שנה אותו סיפור ובסוף כלום לא קורה. הרי אם מכבי לא לקחה את ההצעה על הנדריקס, שהיתה מפנה למעלה ממיליון דולר (דמי שחרור של 500 אלף ועוד שכר של 600-700 אלף), אז ברור שהיא לא תיקח שום הצעה אחרת מהטעם הפשוט שלא תהיה אף הצעה שתהיה אפילו קרובה לזו. בקיצור - נישאר עם 6 גבוהים ועם 2 וחצי גארדים. אני לא מניח שצריך להזכיר לבלאט שגם לפיני גרשון הבטיחו שאם ישחרר את לאמפה הוא יקבל חיזוק (והוא לא קיבל) וגם לבלאט עצמו הבטיחו שאם יהיה בעד החתמת פארמר זה לא יבוא על חשבון גארד שממילא צריך להגיע.

אגב, אם מה שהם כותבים נכון והכסף של פארגו הלך לפאפאלוקאס ולפארמר זה פשוט הזוי לחלוטין, שהרי מכבי העלתה את התקציב שלה העונה בשני מיליון דולר לפחות (כתוצאה מהליגה האדריאטית, מיליון מהם הגיעו מהעלאת מחירי המנויים), שיחררה את יניב גרין (מיליון דולר ברוטו) ואת פיני גרשון (למעלה ממיליון וחצי דולר ברוטו) ובנוסף עזבו אידסון (650-700 אלף דולר נטו, כ-850 אלף דולר ברוטו) ופרקינס (400 אלף דולר נטו, כ-500 אלף דולר ברוטו). כלומר בלי השכר של פארגו (שהלך, כאמור, לפאפאלוקאס ופארמר) התווסף סכום של קרוב ל-6 מיליון דולר ואם ניקח את כל שדרוגי השכר (סופו קיבל עוד 200 אלף דולר נטו שהם כ-250 דולר ברוטו, פניני עוד 100 אלף נטו שזה 200 ברוטו, בלו עוד 100 אלף נטו שהם 200 ברוטו, מצ'באן עוד 300 אלף דולר שהם 400 אלף ברוטו) וההחתמות החדשות (אוחיון - 200 נטו שהם 400 ברוטו, שאייר - 200 נטו שהם 400 ברוטו, סמית - 300 נטו שהם קרוב ל-400 ברוטו, ג'יימס - 300 נטו שהם 600 ברוטו מאחר שהוא שיחק בארץ כמה שנים) הם מגיעים יחד לפחות מ-3 מיליון דולר שהם חצי (!!!) מסכום התוספת. לאן נעלמו עוד 3 מיליון דולר???!!!

פאק, זה לא נגמר אה..
רק אם תוכל לחשב לי את המיסים שמשלמים השנה, יחד עם הטיסות והמלונות שעלו, ועל הדרך תן לי את החשבוניות והעתקים של החוזים, כדי שאיהיה בטוח... ואם כבר, תזכיר לי מה קורה עם התקציב של הנוער? עלה? ירד? אשמח אם תעדכן אותי, כי נראה שאתה בקיא מאוד בכל הכסף שמתגלגל שם
נו באמת, אתה תמשיך עם הבולשיט הזה לנצח????
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 21 ספטמבר 2011, 10:49

asafb96 כתב:

אגב, אם מה שהם כותבים נכון והכסף של פארגו הלך לפאפאלוקאס ולפארמר זה פשוט הזוי לחלוטין, שהרי מכבי העלתה את התקציב שלה העונה בשני מיליון דולר לפחות (כתוצאה מהליגה האדריאטית, מיליון מהם הגיעו מהעלאת מחירי המנויים), שיחררה את יניב גרין (מיליון דולר ברוטו) ואת פיני גרשון (למעלה ממיליון וחצי דולר ברוטו) ובנוסף עזבו אידסון (650-700 אלף דולר נטו, כ-850 אלף דולר ברוטו) ופרקינס (400 אלף דולר נטו, כ-500 אלף דולר ברוטו). כלומר בלי השכר של פארגו (שהלך, כאמור, לפאפאלוקאס ופארמר) התווסף סכום של קרוב ל-6 מיליון דולר ואם ניקח את כל שדרוגי השכר (סופו קיבל עוד 200 אלף דולר נטו שהם כ-250 דולר ברוטו, פניני עוד 100 אלף נטו שזה 200 ברוטו, בלו עוד 100 אלף נטו שהם 200 ברוטו, מצ'באן עוד 300 אלף דולר שהם 400 אלף ברוטו) וההחתמות החדשות (אוחיון - 200 נטו שהם 400 ברוטו, שאייר - 200 נטו שהם 400 ברוטו, סמית - 300 נטו שהם קרוב ל-400 ברוטו, ג'יימס - 300 נטו שהם 600 ברוטו מאחר שהוא שיחק בארץ כמה שנים) הם מגיעים יחד לפחות מ-3 מיליון דולר שהם חצי (!!!) מסכום התוספת. לאן נעלמו עוד 3 מיליון דולר???!!!

פאק, זה לא נגמר אה..
רק אם תוכל לחשב לי את המיסים שמשלמים השנה, יחד עם הטיסות והמלונות שעלו, ועל הדרך תן לי את החשבוניות והעתקים של החוזים, כדי שאיהיה בטוח... ואם כבר, תזכיר לי מה קורה עם התקציב של הנוער? עלה? ירד? אשמח אם תעדכן אותי, כי נראה שאתה בקיא מאוד בכל הכסף שמתגלגל שם

גם אם הוא פספס במיליון שקל, גם 2 מיליון זה הרבה כסף שאפשר להביא איתו שחקן וזה בלי פיצויים מפארגו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 21 ספטמבר 2011, 10:53

asafb96 כתב:

פאק, זה לא נגמר אה..

עזוב, אני לא מתכוון לכתוב על זה יותר, פשוט כי אנשים כמוך, שמשכנעים את עצמם שיורד גשם גם כשיורקים עליהם, יורדים כאן לרמות שבאמת שאין לי רצון להגיע אליהן. תמשיך להאמין להנהלה המהוללת של מכבי והכל יהיה טוב. אם המספרים הללו לא מעלים אצלך לפחות תהיות ואת כל ההפרשים אתה מסביר בשכר האפסנאי וטיסות קבוצת הנוער, אז שיהיה לך כל טוב.

אגב, סתם לידיעה - השכר של פארגו בסך 900 אלף דולר היה אמור להיות ממוסה כמו ישראלי (הוא בארץ כבר 3 שנים) ולכן העלות היא בסביבות 1.8 מיליון דולר. השכר של פאפאלוקאס ממוסה ב-25% (נטו 500 - עלות של 625) וכך גם של פארמר מאחר שלא ביקש אזרחות ישראלית (ואם ישאר כל העונה יקבל בערך 400 אלף דולר נטו, עלות של 500 אלף דולר). כלומר, אפילו כאן יש חסכון גדול וזה בהנחה שפארמר ישאר כל העונה, מה שמאוד סביר שלא יקרה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 21 ספטמבר 2011, 11:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 10:54

Chen כתב:
asafb96 כתב:

פאק, זה לא נגמר אה..

גם אם הוא פספס במיליון שקל, גם 2 מיליון זה הרבה כסף שאפשר להביא איתו שחקן וזה בלי פיצויים מפארגו.

מה זה פספס?!?!
לא הוא, לא אני, לא אתה, ולא אף אחד פה יודע 10% מההוצאות המשתנות של מכבי. זה בולשיט, נקודה.
פשוט מטריף אותי, חשבתי שעברנו את זה. ודווקא ממנו זה חוזר.. יש כאלה שלא הייתי מתפלא עליהם, אבל קראתי חלק מההודעות שלו פה בפורום, והוא נשמע כמו בן אדם עם שכל, לא איזה ילד חכמולוג, ובכל זאת... אחרי שעברנו את השטויות האלה.
תפסיקו עם הבולשיט הזה כבר! כל הרואי חשבון האלה לא יודעים דבר וחצי דבר על מה שקורא בפועל מאחורי הקלעים, אבל בחישובים של התקציב הם יודעים הכל. כאילו תקציב השחקנים זה ההוצאה היחידה של ההנהלה.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 11:00

עזוב, אני לא מתכוון לכתוב על זה יותר, פשוט כי אנשים כמוך, שמשכנעים את עצמם שיורד גשם גם כשיורקים עליהם, יורדים כאן לרמות שבאמת שאין לי רצון להגיע אליהן. תמשיך להאמין להנהלה המהוללת של מכבי והכל יהיה טוב. אם המספרים הללו לא מעלים אצלך לפחות תהיות ואת כל ההפרשים אתה מסביר בשכר האפסנאי וטיסות קבוצת הנוער, אז שיהיה לך כל טוב.

מסביר את ההפרשים?! תגיד אתה רציני? זה בדיוק הנקודה שלי!!
אני בניגוד אליך, לא מתיימר לחשב את התקציב בשיטות הזויות שמתאימות לילדים בני 13.
עוד לא הבנתי, מה התאוריה שלך בעצם? שפדרמו לוקח כסף לכיסו הפרטי? הלו, ההנהלה הזאת עזרה למועדון יותר ממה שכולם פה יעשו כל ימי חייהם. הם חסינים מטעויות? ברור שלא. אבל להאשים אותם האשמות מצחיקות על גבול המטומטמות שוב ושוב זה מרגיז.
ההנהלה הזאת עשתה את מכבי לקבוצה היציב ביותר באירופה, אולי בעולם, מבחינה כלכלית ויציבות. מה אתה מעדיף, שיזרקו פה 30 מיליון דולר, ירצו אותך ואת שאר ה"מבקרים", ויברחו אחרי 5 שנים בגלל הפסדים כספיים גדולים?
הם רוצים את טובת המועדון לא פחות ממני וממך, אז תאמין לי שאם הם אומרים שצריך לוותר על שחקן בשביל להביא גארד ברמה, הם יודעים מה שהם אומרים.
asafb96

הודעהעל ידי שמוליק » 21 ספטמבר 2011, 11:21

asafb96 כתב:

מסביר את ההפרשים?! תגיד אתה רציני? זה בדיוק הנקודה שלי!!
אני בניגוד אליך, לא מתיימר לחשב את התקציב בשיטות הזויות שמתאימות לילדים בני 13.
עוד לא הבנתי, מה התאוריה שלך בעצם? שפדרמו לוקח כסף לכיסו הפרטי? הלו, ההנהלה הזאת עזרה למועדון יותר ממה שכולם פה יעשו כל ימי חייהם. הם חסינים מטעויות? ברור שלא. אבל להאשים אותם האשמות מצחיקות על גבול המטומטמות שוב ושוב זה מרגיז.
ההנהלה הזאת עשתה את מכבי לקבוצה היציב ביותר באירופה, אולי בעולם, מבחינה כלכלית ויציבות. מה אתה מעדיף, שיזרקו פה 30 מיליון דולר, ירצו אותך ואת שאר ה"מבקרים", ויברחו אחרי 5 שנים בגלל הפסדים כספיים גדולים?
הם רוצים את טובת המועדון לא פחות ממני וממך, אז תאמין לי שאם הם אומרים שצריך לוותר על שחקן בשביל להביא גארד ברמה, הם יודעים מה שהם אומרים.

אם קשה לך לדבר על כסף, נדבר על שחקנים:
נשארו
סופו, מצבאן, הנדריקס, אליהו, פניני, בלו
הלך גרין נכנס שייר (ישראלי , לא תפקיד)
הלך אידסון נכנס סמית
הלך פארגו נכנס פאפא (שיכול לשחק חצי מפרק הזמן שלו=חצי שחקן)
הלך פרקינס נכנס ג'יימס
הלך דרק נכנס אוחיון

(את פרמר לא סופר כי הוא בא לשמור על כושר במכבי וודאי משלם לה משכורת. )
משמעות: חסר חצי שחקן (פאפאלוקס=1/2) וזה עוד לפני האדריאטית שמצריכה עיבוי הסגל.
כמו כן, אין שחקן שומר לחץ כצמד פ"פ.

ואם לא אכפת לך שאזכיר נוספאפלין, אז לאידסון רצו להכניס את היד עמוק עמוק לכיס כדי שישאר. הביאו את סמית בנזיד עדשים. מה עם ההפרש הזה? זניח?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2011, 11:25

ומה עם זה שדריק נשאר (עבור לא מעט כסף) בתור עוזר מאמן (תקן שלא היה כאן בעונה שעברה)? מה עם הכפלת שכרו של פניני? מה עם השידרוג בשכרם של מצ'באן בלאט, בלו ואבי אבן? מה עם תוספת ה300 אלף דולר לשכרו של סופו? מה עם זה שבעונה הזאת כבר יש 13 שחקנים בניגודל ל 12 בעונה שעברה? מה עם זה שיש העונה שני עוזרי מאמן ומנהלך מחלקת סקואט בניגוד לשני עוזרים בלבד בעונה שעברה?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 21 ספטמבר 2011, 11:32

שורה תחתונה: מכבי חייבת גארד בכיר נוסף לסגל. אם בשביל זה ההנהלה מחייבת לשחרר שחקן, so be it...

ועוד משהו: בלאט לא רק שהיה מוכר את מצ'באן או הנדריקס, אלא את אמא שלו בשביל שחקן בסדר גודל של ברוקס או ת'ורנטון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, גל גל ו־32 אורחים