המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, הויכוח הזה כ"כ טיפשי שזה מדהים.
יש לך שחקן מחליף בשביל לינהארט? אתה באמת חושב שיגיע חיזוק למכבי? מה יעזור לך שישחררו אותו עכשיו?
לא אני צריך למצוא מחליף ללינהארט, יש את בעלי המקצוע.
לא חסרות אופציות בשוק.
דרך אגב, יש סיבה שלינהארט מעולם לא נרשם למשחק ליגה ישראלית. מכבי לא רוצה לבזבז רישום של זר (משמע, סיכוי גבוה מאוד שיוחלף).
לא יגיע מחליף. נקודה.
מכבי לא רשמה אותו והיא כנראה תרשום. מותר לרשום 8 זרים אם אינני טועה - פארגו, היינס, סמית', רנדל, סופו, מאריץ', לינהארט ואלכסנדר.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:את צודקת, בחירה גבוהה לא אומרת יותר מידי על השחקן, אבל לפחות מצביעה על כישרון. שחקן לא סתם נבחר גבוה בדראפט. זה קורה כי קבוצות NBA רואות בו פוטנציאל (שגם יכול לא להתממש , כמו בדוגמאות שהצגת).
ללינהארט אין כישרון, אחרת הוא היה לפחות מגיע להיות שחקן רוטציה בקבוצת יורוקאפ (לא דרשתי יותר מידי), אבל הוא בקושי היה שחקן מחליף בליגה השנייה האיטלקית והגרמנית.
וגם אם נסתכל על השחקן מרגע הגעתו למכבי, לא נמצא יותר מידי דברים. היו לו אולי שני משחקים טובים.
אין כישרון? היה היום שתי רמות מעל כל הקבוצה ואין לו כישרון?
פארגו לא נבחר בדראפט, זה אומר שאין לו כישרון?
טוני פארקר נבחר מקום 28 בדראפט, זה אומר שיש לו פחות כישרון מהשחקנים שהזכרתי פה?
בלאט אמר פעם ''luck is what happens when preparation meets opportunity''
כדורסל זה להיות במקום הנכון ובזמן הנכון ולנצל את ההזדמנות שניתנה לך
לינהארט עושה בדיוק את זה וממש לא אכפת לי מה הוא עשה בשאר הקריירה
איפה בדיוק אמרתי שאין כישרון למי שלא נבחר בדראפט? זאת הסקה לוגית שגויה מהמשפט. אמרתי שבחירה גבוהה בדראפט מצביעה על כישרון של שחקן, אבל זה לא אומר שאי היבחרות של שחקן בהכרח אומרת שאין לו כישרון.
ודרך אגב- זה שהוא היה היום שתי רמות מעל הקבוצה , ממש לא אומר שיש לו כישרון. גם לי יכול לצאת משחק טוב ביורוליג, ותאמיני לי שאין לי כישרון בכדורסל.
ברגע זה כל הטיעון שלך הפך להיות חסר משמעות
בוא נשתדל להיצמד למציאות, אוקיי? אני יודעת שטענות כאלה עוזרות לנקודה שאתה מנסה להעביר פה אבל יש גבול גם לזה
כמובן שזה נאמר בלשון הגזמה, אבל בהחלט ממחיש את הנקודה.
שחקן לא צריך כישרון כדי לתת משחק טוב ביורוליג.
רוצה דוגמה יותר קונקרטית? יניב גרין נגד ז'לגיריס בשנת 2004. דאבל דאבל עם 24 נקודות באחוזים כמעט מושלמים. נסכים שיניב גרין הוא נגר מדופלם? איך את מסבירה את המשחק היוצא דופן הזה?
התשובה היא- זה קורה. מידי פעם שחקן נותן משחק טוב.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל, הויכוח הזה כ"כ טיפשי שזה מדהים.
יש לך שחקן מחליף בשביל לינהארט? אתה באמת חושב שיגיע חיזוק למכבי? מה יעזור לך שישחררו אותו עכשיו?
לא אני צריך למצוא מחליף ללינהארט, יש את בעלי המקצוע.
לא חסרות אופציות בשוק.
דרך אגב, יש סיבה שלינהארט מעולם לא נרשם למשחק ליגה ישראלית. מכבי לא רוצה לבזבז רישום של זר (משמע, סיכוי גבוה מאוד שיוחלף).
לא יגיע מחליף. נקודה.
מכבי לא רשמה אותו והיא כנראה תרשום. מותר לרשום 8 זרים אם אינני טועה - פארגו, היינס, סמית', רנדל, סופו, מאריץ', לינהארט ואלכסנדר.
ימים יגידו. אני עדיין חושב שמכבי לא תרשום אותו, רק כדי לשמור על האופצייה להביא מחליף. זה רק ממחיש עוד יותר כמה לינהארט הוא נון פאקטור במכבי.
שמואל1 כתב:ועל סמך מה את קובעת שיש לו את כל הפרמטרים האלו? על סמך המשחק וחצי שהוא שיחק?
אני מציע שתיתני יותר קרדיט לגודס ולשועל ותיק כמו פיני גרשון. הם רואים אותו הרבה יותר מהמשחק וחצי שאת ראית.
שמואל1 כתב:ועל סמך מה את קובעת שיש לו את כל הפרמטרים האלו? על סמך המשחק וחצי שהוא שיחק?
אני מציע שתיתני יותר קרדיט לגודס ולשועל ותיק כמו פיני גרשון. הם רואים אותו הרבה יותר מהמשחק וחצי שאת ראית.
MTA2311 כתב:הבעיה היחידה שלי עם לינהארט (וגם, זה יותר עם הסיטואציה ולא איתו אישית), זה שהוא פשוט מיותר. לא יודע אם הוא כן ברמה, או לא, כי לא ראינו אותו מספיק. הנקודה היא שגם אם כן, זה לא מה שהיינו צריכים בקיץ, וזה בטח לא מה שאנחנו צריכים עכשיו.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ועל סמך מה את קובעת שיש לו את כל הפרמטרים האלו? על סמך המשחק וחצי שהוא שיחק?
משחק וחצי? אולי אתה ראית משחק וחצי של מכבי, אני ראיתי את כל המשחקים מתחילת העונה, כולל שתי דקות של לינהארט פה או שתי דקות שם
למה שאני אתן קרדיט לגודס ופיני? בגלל שהם מאמנים ואני לא אז אני צריכה לסתום את הפה ולהגיד אמן על כל מה שהם עושים?
לא מסכימה עם ההחלטות שלהם! מותר לי!
כל הפורום הזה וכל מה שכותבים בו (כולל ההודעות שלך) הן הודעות שנועדו לבקר את השחקנים, צוות האימון וההנהלה אז בגלל שלא נוח לך שאני רוצה שיכניסו לרוטציה שחקן שאתה לא רוצה אני פתאום צריכה לסתום ולהגיד ''אה נו בטח, פיני וגודס! מי אני שאגיד משהו''? זה ממש לא הולך לקרות
מישהו אמר פה ''אמן'' כשדיוויד לא נתן ללאנדסברג הזדמנות? עובדה שגודס נותן לו הזדמנות למרות שדיוויד לא נתן אז מה זה אומר על גודס? או על דיוויד?
גם מאמנים עושים טעויות
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הבעיה היחידה שלי עם לינהארט (וגם, זה יותר עם הסיטואציה ולא איתו אישית), זה שהוא פשוט מיותר. לא יודע אם הוא כן ברמה, או לא, כי לא ראינו אותו מספיק. הנקודה היא שגם אם כן, זה לא מה שהיינו צריכים בקיץ, וזה בטח לא מה שאנחנו צריכים עכשיו.
אני דווקא חושבת שעכשיו יותר מתמיד יש לו מקום בקבוצה
היינס צריך ללכת ובמקומו צריך להגיע גארד אבל אם לינהארט לא היה פה מה היינו עושים היום? רנדל ולאנדסברג בעמדה 3?
אין לנו את פניני עד סוף העונה ולאנדסברג לא שחקן יורוליג, אז למה לא לינהארט?
הבאה של גארד לא צריכה להיות על חשבונו
הדיון הזה לפי דעתי צריך להתקיים בת'רד של היינס כי הוא זה שמפריע לקבוצה להשתפר, לא לינהארט
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ועל סמך מה את קובעת שיש לו את כל הפרמטרים האלו? על סמך המשחק וחצי שהוא שיחק?
משחק וחצי? אולי אתה ראית משחק וחצי של מכבי, אני ראיתי את כל המשחקים מתחילת העונה, כולל שתי דקות של לינהארט פה או שתי דקות שם
למה שאני אתן קרדיט לגודס ופיני? בגלל שהם מאמנים ואני לא אז אני צריכה לסתום את הפה ולהגיד אמן על כל מה שהם עושים?
כל הפורום הזה וכל מה שכותבים בו (כולל ההודעות שלך) הן הודעות שנועדו לבקר את השחקנים, צוות האימון וההנהלה אז בגלל שלא נוח לך שאני רוצה שיכניסו לרוטציה שחקן שאתה לא רוצה אני פתאום צריכה לסתום ולהגיד ''אה נו בטח, פיני וגודס! מי אני שאגיד משהו''? זה ממש לא הולך לקרות
מישהו אמר פה ''אמן'' כשדיוויד לא נתן ללאנדסברג הזדמנות? עובדה שגודס נותן לו הזדמנות למרות שדיוויד לא נתן אז מה זה אומר על גודס? או על דיוויד?
גם מאמנים עושים טעויות
כל הדקות שהוא שיחק עד כה מתחילת העונה מסתכמות במקרה הטוב במשחק אחד מלא. זה ממש לא מספיק בכדי לחוות דעת על שחקן.
אני לעומת זאת, מתבסס על הנחות הרבה יותר מוצקות כמו ההיסטוריה שלו עד כה בקריירה, והעובדה שהצוות המקצועי מעדיף לתת לשחקנים אחרים את הדקות.
ברור שמותר, ואף צריך לבקר את המועדון. אני מגדולי המבקרים כאן בפורום. אבל פה מדובר במקרה מיוחד,כי כמעט לא ראינו את השחקן. המאמנים כן ראו. אז במקרה הזה, יותר חכם לסמוך עליהם.
החציל האצטקי כתב:לינהארט יכול וצריך לבלוע את הדקות של היינס האפס בעמדה 2. הוא מכדרר יותר טוב, מוסר יותר טוב, קולע יותר טוב, ריבאונדר יותר טוב. החסרון ההגנתי מתגמד ליד העובדה שלא נראה יותר את הגמד הקוקסינל הזה יותר על המגרש.
roy1000 כתב:אי אפשר לקחת משחק אחד ולבנות עליו הרים וגבעות. פאו לא הייתה מוכנה ללינהרט. עברו מולו מתחת לחסימה ונתנו לו קליעות חופשיות. במשחק הבא כבר יעשו עליו סקאוטינג וזה יראה אחרת.
מה שאני לא מבין זה את התגובה של פיני שעוד לא ברור אם לינהרט יישאר. מה לא ברור? אנחנו כבר בינואר ואחרי פתיחת הטופ 16. מתי בדיוק מתכוונים להודיע לו אם הוא נשאר? במאי?
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:ועל סמך מה את קובעת שיש לו את כל הפרמטרים האלו? על סמך המשחק וחצי שהוא שיחק?
גם מאמנים עושים טעויות
כל הדקות שהוא שיחק עד כה מתחילת העונה מסתכמות במקרה הטוב במשחק אחד מלא. זה ממש לא מספיק בכדי לחוות דעת על שחקן.
אני לעומת זאת, מתבסס על הנחות הרבה יותר מוצקות כמו ההיסטוריה שלו עד כה בקריירה, והעובדה שהצוות המקצועי מעדיף לתת לשחקנים אחרים את הדקות.