המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:MTA2311 כתב:רכז של 6 נקודות ו6 אסיסטים בקבוצה רעה שווה מקום גבוה יותר. נו, מה עוד אפשר להגיד על זה?
גם שאראס אחד הרכזים הגדולים בכל הזמנים, גם הוא בטופ 10?
חלאס. מדובר בשחקן גמור.
אמרת שהוא אפילו לא אחד מ-20 הרכזים הטובים ביותר. אי לכך אני מצפה שתתן לי עשרה רכזים (שלא ציינתי) שטובים ממנו או לחילופין, תציין שמות שכן נכנסים לרשימת ה-10 לדעתך.
כנ"ל לגבייך, שמואל, רק שהפעם תציין רכזים שהיית מכניס לרשימה במקום ג'רמי.
שמואל1 כתב:התנין כתב:MTA2311 כתב:רכז של 6 נקודות ו6 אסיסטים בקבוצה רעה שווה מקום גבוה יותר. נו, מה עוד אפשר להגיד על זה?
חלאס. מדובר בשחקן גמור.
אמרת שהוא אפילו לא אחד מ-20 הרכזים הטובים ביותר. אי לכך אני מצפה שתתן לי עשרה רכזים (שלא ציינתי) שטובים ממנו או לחילופין, תציין שמות שכן נכנסים לרשימת ה-10 לדעתך.
אנדרו גאדולוק, סרחיו יול, ארון ג'קסון.
my man כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:MTA2311 כתב:רכז של 6 נקודות ו6 אסיסטים בקבוצה רעה שווה מקום גבוה יותר. נו, מה עוד אפשר להגיד על זה?
חלאס. מדובר בשחקן גמור.
אנדרו גאדולוק, סרחיו יול, ארון ג'קסון.
יול וגאודלוק הם לא קלעים?
התנין כתב:גאודלוק לחלוטין 2 מובהק.
יול - הוא 1-2 כזה, כך שאני כן מוכן לקבל זאת ומשום מה שכחתי אותו לגמרי.
ג'קסון - שחקן די בינוני יש לומר, לא כזה שיכול להוביל קבוצה. גם העונה שהוא מקבל הרבה דקות הוא לא מרשים יותר מידי, אם כי הוא שחקן נחמד מהספסל.
התנין כתב:פליקס, כפי שאתה רואה, יש מס' אנשים שכן מתעניינים ומפיקים עניין מנושאים כנ"ל. למעשה, בתקופות היפות ביותר של צהבת, הפורום שקק בגולשים שפתחו אשכולים כאלה. מבחינתי, גם אם יש רק אחד שמפיק מכך סוג של הנאה, הת'רד מצדיק את קיומו. אל דאגה, זה לא על חשבונך, אז אנא ממך, יש מספיק נושאים אחרים בפורום בהם תוכל לשפוך את פניני חכמתך, ואין צורך שתוריד אשכול זה לזנות. תודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים