Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר בלייק גריפין?
אפילו לא ארון ברוקס.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מישהו אמר בלייק גריפין?
אביהוא כתב:פיני גרשון: "חופרים לבלאט בור, כולל חלק מהשחקנים" (אני זוכר את הציטוט הזה מוואן, אבל השיחה של פיני גרשון עם תוכנית הספורט ברדיו כבר לו קיימת בוואן)
תגידו..אני סתם פרנואיד? (זו תמונה שהועלתה לפייסבוק של הקאבס)
אפשר לעשות מזה MEME אם מישו ישים שעון דיגיטלי באמצע..
rc4991 כתב:הערב בשמונה: קליבלנד - דאלאס
שעה מצויינת ומשחק מעניין
roy1000 כתב:rc4991 כתב:הערב בשמונה: קליבלנד - דאלאס
שעה מצויינת ומשחק מעניין
קשה לי להאמין שהקאבס יוכלו לעשות הרבה מול דאלאס אלא אם כן בלאט יתחיל לשתף שחקנים שהיו עד עכשיו מחוץ לאוטציה ולנסות להפתיע. אולי עם ג'יימס ג'ונס, הייווד או אמודסון.
my man כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הערב בשמונה: קליבלנד - דאלאס
שעה מצויינת ומשחק מעניין
קשה לי להאמין שהקאבס יוכלו לעשות הרבה מול דאלאס אלא אם כן בלאט יתחיל לשתף שחקנים שהיו עד עכשיו מחוץ לאוטציה ולנסות להפתיע. אולי עם ג'יימס ג'ונס, הייווד או אמודסון.
כל קשר בין הנ"ל לענף מקרי בהחלט...
roy1000 כתב:rc4991 כתב:הערב בשמונה: קליבלנד - דאלאס
שעה מצויינת ומשחק מעניין
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הערב בשמונה: קליבלנד - דאלאס
שעה מצויינת ומשחק מעניין
יהיה להם מאוד קשה לנצח אבל סוף סוף אני אוכל לראות משחק שלם של הקאבס ומול יריבה חזקה מאוד
my man כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הערב בשמונה: קליבלנד - דאלאס
שעה מצויינת ומשחק מעניין
יהיה להם מאוד קשה לנצח אבל סוף סוף אני אוכל לראות משחק שלם של הקאבס ומול יריבה חזקה מאוד
אני לא בטוח שתרצה לראות את המשחק עד סופו...זה הולך להיגמר מוקדם מהצפוי...
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:הערב בשמונה: קליבלנד - דאלאס
שעה מצויינת ומשחק מעניין
אני לא בטוח שתרצה לראות את המשחק עד סופו...זה הולך להיגמר מוקדם מהצפוי...
אבל המזל זה שממול יש קבוצה חזקה שגם אותה כיף לראות
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־29 אורחים