אבל כל הכבוד לגיא שהוא נותן את הבמה לעוד מכביסט,ובאותו משפט..אני ממש מקווה שגיא שלם עם זה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אביהוא כתב:במהלך פסק זמן ברבע הרביעי הגיעו עשרה אוהדים מ"גייט 11" בסמוך לספסל מכבי וצעקו לעברם של השחקנים על המשחק החלש. האוהדים צעקו בעיקר לעברו של ג'רמי פארגו.
בלי לציין מי דיווח..איך אתם מפרשים את זה?..באו לעודד ולהכניס מוטיבציה בשחקנים או באו לשרוק בוז/לכעוס על השחקנים?
ואני חושב שמגיע לנו לשחק בכול ראשון או מוצא"ש תלוי מתי שיחקנו ביורוליג..אחרי שמגדל עפה מהיורוקאפ.
אם נשחק איי פעם ביום שני זה יהיה מחדל
חחח שבוע הבא משחק ביום שני מול נהריה..
אנחנו שכחנו שיש את הקטע של המשחק המרכזי בערוץ הראשון שהם קובעים מתי הוא יהיה(ראשון או שני ברבע ל9) בכל מקרה אם כבר משחקים בשני שיהיה מול נהריה..
אביהוא כתב:my man כתב:אביהוא כתב:במהלך פסק זמן ברבע הרביעי הגיעו עשרה אוהדים מ"גייט 11" בסמוך לספסל מכבי וצעקו לעברם של השחקנים על המשחק החלש. האוהדים צעקו בעיקר לעברו של ג'רמי פארגו.
בלי לציין מי דיווח..איך אתם מפרשים את זה?..באו לעודד ולהכניס מוטיבציה בשחקנים או באו לשרוק בוז/לכעוס על השחקנים?
ואני חושב שמגיע לנו לשחק בכול ראשון או מוצא"ש תלוי מתי שיחקנו ביורוליג..אחרי שמגדל עפה מהיורוקאפ.
אנחנו שכחנו שיש את הקטע של המשחק המרכזי בערוץ הראשון שהם קובעים מתי הוא יהיה(ראשון או שני ברבע ל9) בכל מקרה אם כבר משחקים בשני שיהיה מול נהריה..
מההה, מה קשור נהריה בשניי.!$%!$#%
אם זה לא נגד האדומות זה לא שווה משחק מרכזי,לא בראשון ולא בשני!!!
my man כתב:אביהוא כתב:my man כתב:אביהוא כתב:במהלך פסק זמן ברבע הרביעי הגיעו עשרה אוהדים מ"גייט 11" בסמוך לספסל מכבי וצעקו לעברם של השחקנים על המשחק החלש. האוהדים צעקו בעיקר לעברו של ג'רמי פארגו.
מההה, מה קשור נהריה בשניי.!$%!$#%
אם זה לא נגד האדומות זה לא שווה משחק מרכזי,לא בראשון ולא בשני!!!
מכבי זו הקבוצה שמביאה הכי הרבה רייטינג-גם כשהיא משחקת מול נהרייה ולכן הערוץ הראשון תמיד יעדיף שהיא תהיה המשחק המרכזי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים