המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:מהפה של בלאט (: ?
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:מהפה של בלאט (: ?
כן..
מילים שלו והכל..
רק לפני פחות מחודש הוא אמר שעד כמה שידוע להם אי אפשר להביא את דאודל אבל שהוא מאוד אוהב אותו..
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:מהפה של בלאט (: ?
כן..
מילים שלו והכל..
רק לפני פחות מחודש הוא אמר שעד כמה שידוע להם אי אפשר להביא את דאודל אבל שהוא מאוד אוהב אותו..
where?
קובי כתב:relax, רק שאלתי...
קובי כתב:לא זכור לי שבחנתי משהו...
אגב, אם הוא כ"כ נגיש לכם - האם שאלתם אותו לגבי המועמדים ה"כבדים" שהועלו - אארון ברוקס, מרכוס ת'ורנטון, שאנון בראון, דיקואן קוק ?
קובי כתב:ועל סמך מה את אומרת שמכבי התעניינו ומתעניינים בברוקס ? האם דיברתם עם ברוקס עצמו או סוכנו ?
yarinsaky כתב:תקראו את הראיון עם רקנאטי בוואלה ותבינו שלא כדאי לצפות לשחקן ברמת שכר גבוהה. לא צריך לחלום יותר מדי.
אני חושב שעדיף כבר להישאר בהרכב הזה ולא להכניס סתם שחקנים. אחרי שפארמר יעזוב שישברו את הראש שלהם או שיחכו לנס בגזרת פרקינס.
Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:מהפה של בלאט (: ?
כן..
מילים שלו והכל..
where?
טלפון..
שמענו על השמועות על דאודל ביורובאסקט ומה יותר טוב מאשר להתקשר לבלאט ולשאול אותו..
האמת שהוא לא תמיד אומר את האמת חחח אבל במקרה הזה הוא לא הסתיר משהו מיוחד..הוא פשוט אמר שכרגע לא נראה שיהיה אפשרי להביא אותו ואז הוא אמר ''good name though''
שאצל בלאט זה מעל ומעבר חחחח
אני יודעת שהרבה פעמים אתה לא מאמין לי או שאתה ''מאשים'' אותי שאני מישהו אחר(כי התייחסת אליי פעם בתור בן ואמרת לי להפסיק עם הבדיחה)..אבל אני לא חושבת שיש לי פה סיבות לעבוד על מישהו
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:קובי כתב:מהפה של בלאט (: ?
כן..
מילים שלו והכל..
where?
טלפון..
שמענו על השמועות על דאודל ביורובאסקט ומה יותר טוב מאשר להתקשר לבלאט ולשאול אותו..
האמת שהוא לא תמיד אומר את האמת חחח אבל במקרה הזה הוא לא הסתיר משהו מיוחד..הוא פשוט אמר שכרגע לא נראה שיהיה אפשרי להביא אותו ואז הוא אמר ''good name though''
שאצל בלאט זה מעל ומעבר חחחח
אני יודעת שהרבה פעמים אתה לא מאמין לי או שאתה ''מאשים'' אותי שאני מישהו אחר(כי התייחסת אליי פעם בתור בן ואמרת לי להפסיק עם הבדיחה)..אבל אני לא חושבת שיש לי פה סיבות לעבוד על מישהו
יכול להיות שפיספסתי משהו,
אבל רק לשם הידיעה - מה ז"א להתקשר לבלאט ולשאול אותו? את עיתונאית?
Assaf M כתב:רבותיי לזביאן דאודל יש חוזה לעונה הבאה בפיניקס, רק שתכירו. אין לי מושג איך השם שלו התחזק
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים