my man כתב:הרצליה פעם שנייה כבר רואה את אילת ופורחת -לא ברור...
הרצליה החליפה שני זרים. באו שחקנים טובים שגם מכירים את הליגה: דרון וושינגטון וג'וליין רייט.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:הרצליה פעם שנייה כבר רואה את אילת ופורחת -לא ברור...
felix_r כתב:my man כתב:הרצליה פעם שנייה כבר רואה את אילת ופורחת -לא ברור...
הרצליה החליפה שני זרים. באו שחקנים טובים שגם מכירים את הליגה: דרון וושינגטון וג'וליין רייט.
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:הרצליה פעם שנייה כבר רואה את אילת ופורחת -לא ברור...
נכון אבל לא זו הסיבה-וושינגטון נראה מאד רע היום וגם רייט היה בינוני ועם עודף משקל..
ankram כתב:מה דעתכם?: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 82761.html
ראשית , אני מחסידיו של שמעון מזרחי , שנית אני שונא הפועל - עד כה.
ללא התלהמות,לדעתי יש בעייה עם הסיפור הזה , באמת זה מגוחך שרק על הקריאה "שמעון מזרחי תתא** כבר" , יש עונש באיגוד , אבל תשרבבו כל שם של פרסונה אחרת , וזה אפילו לא נרשם בפרוטוקול המשחק.
ankram כתב:מה דעתכם?: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 82761.html
ראשית , אני מחסידיו של שמעון מזרחי , שנית אני שונא הפועל - עד כה.
ללא התלהמות,לדעתי יש בעייה עם הסיפור הזה , באמת זה מגוחך שרק על הקריאה "שמעון מזרחי תתא** כבר" , יש עונש באיגוד , אבל תשרבבו כל שם של פרסונה אחרת , וזה אפילו לא נרשם בפרוטוקול המשחק.
LIAV10 כתב:וואו, אשדוד החתימו את טרנס וויליאמס, שחקן נורא בעייתי, אבל אחד המוכשרים שנחתו בישראל.
אול אראונד פלייר אדיר.
LIAV10 כתב:וואו, אשדוד החתימו את טרנס וויליאמס, שחקן נורא בעייתי, אבל אחד המוכשרים שנחתו בישראל.
אול אראונד פלייר אדיר.
my man כתב:גור שלף ב"מחמאה" לתמיר בלאט:"מזל שהוא קיבל את השכל של האמא(ולא של האבא)"
חתיכת אפס- תסתום קצת ותעשה טובה לכולנו...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:גור שלף ב"מחמאה" לתמיר בלאט:"מזל שהוא קיבל את השכל של האמא(ולא של האבא)"
חתיכת אפס- תסתום קצת ותעשה טובה לכולנו...
ייאמר להגנתו של גור (לא מאמינה שאני אומרת את זה), שהוא אוהב את דיוויד מאוד ושאישתו של דיוויד היא ד''ר
LIAV10 כתב:בטוח? גור אוהב את בלאט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־26 אורחים