המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אוו..רציתי להיכנס באורי על זה שהוא ניחס ולבקש שיעשו לו באן
טוב נו, אני בטוחה שיהיו לי עוד הזדמנויות
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוו..רציתי להיכנס באורי על זה שהוא ניחס ולבקש שיעשו לו באן
טוב נו, אני בטוחה שיהיו לי עוד הזדמנויות
מסכן הבן אדם
אני מקווה שהוא יודע שזה בצחוק
החציל האצטקי כתב:קשה לי להאמין שקארי לא מקבל (וימשיך לקבל) הצעות אטרקטיביות מקבוצות מהמעמד הבינוני. כאלה שיוכלו לשפוך כסף על רוקי בלי להסס יותר מדי.
די ברור שהסיפור שלו הוא התמדה בחלום הNBA. כל הנתונים מראים שהוא יוכל לעשות את זה בגדול.
שחף כתב:אבי סגל העלה את אליוט וויליאמס מהג'אז בתור אופציה אפשרית(השנה). נראה שחקן נחמד, אתלט טוב, שומר מצויין עם יד טובה מבחוץ. מה שאנחנו צריכים לדעתי.
Holiday_Armadillo כתב:אבל מכבי זאת לא קבוצה בינונית ויש לה כמה וכמה שחקנים בהיסטוריה שהיא הוציאה ל-NBA
זה אמור להיות ה-selling point שלנו
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל מכבי זאת לא קבוצה בינונית ויש לה כמה וכמה שחקנים בהיסטוריה שהיא הוציאה ל-NBA
זה אמור להיות ה-selling point שלנו
אני בטוח שמכבי מכירים אותו טוב מאוד. היה שחקן מכללות מעולה. מאידך היה ברור שעם הNBA זה ילך יותר קשה מההתחלה.
יש איזה עקרון של לא להביא הנה רוקיז. במקרה שלו (בדומה לאנדרו גאודלוק), ההרגשה היא שלא יהיה זמן לבזבז בדרך לחוזה ענק.
מאוד מעניין מה יתפתח עם הקריירה של הבחור הזה, קשה לי להאמין שאנחנו נזכה להנות ממנו בדרך (וחבל).
שחף כתב:אבי סגל העלה את אליוט וויליאמס מהג'אז בתור אופציה אפשרית(השנה). נראה שחקן נחמד, אתלט טוב, שומר מצויין עם יד טובה מבחוץ. מה שאנחנו צריכים לדעתי.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אבי סגל העלה את אליוט וויליאמס מהג'אז בתור אופציה אפשרית(השנה). נראה שחקן נחמד, אתלט טוב, שומר מצויין עם יד טובה מבחוץ. מה שאנחנו צריכים לדעתי.
ההורנטס ויתרו על אח של פארגו בשביל להחתים את וויליאמס על חוזה ל-10 ימים
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אבי סגל העלה את אליוט וויליאמס מהג'אז בתור אופציה אפשרית(השנה). נראה שחקן נחמד, אתלט טוב, שומר מצויין עם יד טובה מבחוץ. מה שאנחנו צריכים לדעתי.
ההורנטס ויתרו על אח של פארגו בשביל להחתים את וויליאמס על חוזה ל-10 ימים
אז מביאים את האח?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים