יש לו פוטנציאל עצום. עוד קצת זמן השתלבות והוא יהיה אפקטיבי הרבה יותר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
tzachMTA כתב:דווקא לא משחק גדול שלו היום, לא היה משהו באף צד של המגרש, אבל באמת, ביום כזה למי אכפת?
jol9 כתב:אחלה רכש באמת. שחקן שיוכל לשהתלב בקבוצה ואפילו להפוך חלק משמעותי בה, אולי בעונה הבאה.
הוא ורנדל סוגרים עמדה 4 משובחת במיוחד.
rc4991 כתב:jol9 כתב:אחלה רכש באמת. שחקן שיוכל לשהתלב בקבוצה ואפילו להפוך חלק משמעותי בה, אולי בעונה הבאה.
אני מאוד מחבב אותו אבל בכלל לא בטוח שהוא צריך להיות כאן בעונה הבאה
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אחלה רכש באמת. שחקן שיוכל לשהתלב בקבוצה ואפילו להפוך חלק משמעותי בה, אולי בעונה הבאה.
אני מאוד מחבב אותו אבל בכלל לא בטוח שהוא צריך להיות כאן בעונה הבאה
אני חושב שכן.
מכבי בכל מקרה בונה סגל של 6 זרים לפחות. יש שניים בקו האחורי, עוד אחד בעמדה 3, עוד אחד בעמדה 5, ונשארים 2 זרים לעמדה 4.
זה גם הגיוני. אין היום שום מס' 4 ישראלי שראוי לשחק במכבי, פרט לכספי כמובן.
בשאר העמדות יש ישראלים טובים או פחות, אבל כאלה שמתאימים...
אביהוא כתב:וואלה דפק שלשה,מסתבר שכן עובדים איתו על זה..אולי יש בזה גם החלק זה שהוא לא אהב את הNBA כי אמרו לו רק לזרוק שלשות או משו כזה ועכשיו הוא עובד על זה כדי לחזור לשם.
אם יראה מספרים במאני טיים של הליגה הישראלית אז יש לנו גם עמדה 4 הגנתית/התקפית סגורה לשנה הבאה.
my man כתב:אביהוא כתב:וואלה דפק שלשה,מסתבר שכן עובדים איתו על זה..אולי יש בזה גם החלק זה שהוא לא אהב את הNBA כי אמרו לו רק לזרוק שלשות או משו כזה ועכשיו הוא עובד על זה כדי לחזור לשם.
אם יראה מספרים במאני טיים של הליגה הישראלית אז יש לנו גם עמדה 4 הגנתית/התקפית סגורה לשנה הבאה.
לא נראה לי ש"עובדים איתו על זה" המרחק של השלשה באירופה זה המרחק של הזריקות הארוכות שלו ל2 בדיליג והאנביאיי..
rc4991 כתב:הקליעה שלו לא רעה גם מבחוץ
אתם שוכחים שהוא היה סמול פורוורד בנבא
felix_r כתב:יש לו בעיה בהגנה. זה לא שהוא לא שומר, אבל איכשהו תמיד מצליחים לעשות עליו סל, או לפחות לסחוט ממנו עבירה. מה שאומר, שהוא לא שומר נכון. מישהו צריך לעבוד איתו על כך
felix_r כתב:יש לו בעיה בהגנה. זה לא שהוא לא שומר, אבל איכשהו תמיד מצליחים לעשות עליו סל, או לפחות לסחוט ממנו עבירה. מה שאומר, שהוא לא שומר נכון. מישהו צריך לעבוד איתו על כך
BIG sofo כתב:https://www.youtube.com/watch?v=T8uyGsNr26I
MVP
בתוך כך, לוואלה ספורט נודע שלג'ו אלכסנדר יש שורשים יהודיים. סבו מצד אמו הוא יהודי ועל כן, על פי חוק השבות, מגיעה לו הזדמנות. אלכסנדר עצמו אמר למקורביו שאם התנאים יבשילו לכך הוא לא שולל קבלת אזרחות והשתתפות בנבחרת ישראל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־15 אורחים