המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:אבל לא מזמן הוא טען שאנחנו לא קבוצה לאליפות, את מה הוא רוצה לעצור.
Roni1 כתב:כשההיסטוריה כ״כ עלובה ואין יותר במה להתנחם
ארי שמאי בטור אישי ל-ONE: גם אם תזכו בעשר אליפויות, אנחנו הפועל. ב-2010 חגגנו כמו שלא תחגגו לעולם, לכם לא יהיה קפטן מוסלמי שיניף צלחת בטדי
my man כתב:אני בחיים אבל בחיים לא קורא את הטורים של השמאי הזה אבל עכשיו קראתי(תודה רוני)
הוא אמיתי שהוא קורא לקהל שלנו גזעני...אוהד הפועל ת"א מרצה למכבי ת"א והקהל שלה??? הקהל ששירי שואה ומיצגי צלבי קרס הם חלק מהרפרטואר שלה מרצה לנו???
איפה הבושה איזו צביעות? איך איש כזה קטן מקבל במה בכלל? אבל אין מה להיות מופתע שזה באתר של נוני..זה בסדר..
זהבי כבש שער נחמד ובישל שער אחר, אבל הוא עוד ילמד שבכדורגל משחק בא ומשחק הולך, עונה באה ועונה הולכת, אליפות באה ואליפות הולכת ומה שנשאר בסוף גדול יותר מכל אלה. זהבי שנכשל באירופה, שלא הצליח בקבוצה איטלקית חלשה, שחזר לארץ עם הזנב בין הרגליים כדי לעשות קופה אחרי שלא הצליח לעשות קריירה, הוכיח שוב שהוא ילד מגודל, נטול אישיות אמיתית של כוכב. החגיגות המוגזמות... הוא נהג בחוסר כבוד, בחוסר תרבות, ומי שנוהג כך לא יהיה לעולם כוכב אמיתי. ההתנהגות העלובה שלו עוד תחזור אליו ובגדול
felix_r כתב:ורמוט שחקן מצוין, אבל הוא כבר בן 30. כמה שנים הוא עוד יתן בשיא הכושר? שנתים?
felix_r כתב:אני ממש לא מבין מה אתם מתפנקים. קיבלתם אחלה שחקן. עם הרבה איכות והרבה נסיון.
חשבתם לרגע מה יקרה אם זהבי יעזוב בקייץ לאירופה?
הדבר היחיד שאפשר אולי לבקר, זהו אורך החוזה. לדעתי 3.5 שנים זה קצת הרבה לשחקן בגילו. 2.5 היה מספיק בהחלט
Roni1 כתב:felix_r כתב:אני ממש לא מבין מה אתם מתפנקים. קיבלתם אחלה שחקן. עם הרבה איכות והרבה נסיון.
הדבר היחיד שאפשר אולי לבקר, זהו אורך החוזה. לדעתי 3.5 שנים זה קצת הרבה לשחקן בגילו. 2.5 היה מספיק בהחלט
זה לא רק החלק המקצועי (לדעתי הוא שחקן גמור), זה מטורף, אין לי מושג איך להתייחס לזה.
מצד אחד זו תחושה כאילו היה היום עוד דרבי ונגמר 7-0, מצד שני הוא סמל אדום שלבש חולצה של הזונה ה12 ואפילו לא עבר באירופה בדרך. אתמול הוא לבש אדום במשחק מול מכבי.
ההחתמה הכי מוזרה בעידן ג׳ורדי.
felix_r כתב:Roni1 כתב:felix_r כתב:אני ממש לא מבין מה אתם מתפנקים. קיבלתם אחלה שחקן. עם הרבה איכות והרבה נסיון.
זה לא רק החלק המקצועי (לדעתי הוא שחקן גמור), זה מטורף, אין לי מושג איך להתייחס לזה.
מצד אחד זו תחושה כאילו היה היום עוד דרבי ונגמר 7-0, מצד שני הוא סמל אדום שלבש חולצה של הזונה ה12 ואפילו לא עבר באירופה בדרך. אתמול הוא לבש אדום במשחק מול מכבי.
ההחתמה הכי מוזרה בעידן ג׳ורדי.
גם זהבי שיחק בהפועל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־0 אורחים