המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:ממשחקי החוץ שצריך לקחת.
בכלל, צריך לומר, סדר המשחקים מיטיב מאוד עם מכבי בצבירת המומנטום והביטחון.
הכוכב בחוץ, ריאל ובארסה בחוץ- אלו משחקי המוקש האמיתיים.
מכבי צריכה לקחת את שלושת המשחקים הבאים שלה "על הנייר", מול גלא בחוץ, אלבה בבית ופאו בבית.
לאחר מכן מגיעים צמד מוקשים מול הכוכב האדום ובארסה בחוץ (1 מתוך 2 יהיה הישג נאה) וגם המשחקים מול ריאל ובO2 בברלין לא יהיו פיקניק.
מקצועית יש לנו מצ'-אפים טובים מאוד עם גלא. אפשר לתת פה הצהרה.
Carlos Arroyo is undergoing medical tests and could miss the game against Maccabi due to injury.
tzachMTA כתב:הסגל שלנו עדיף בהרבה, אנחנו מגיעים כפייבוריטים ברורים, אולי בגלל זה אני פתאום חושש, יש היום רק מה להפסיד. אבל אם רוצים להמשיך לרוץ למקום הראשון-שני צריך לנצח היום.
MTA2311 כתב:tzachMTA כתב:הסגל שלנו עדיף בהרבה, אנחנו מגיעים כפייבוריטים ברורים, אולי בגלל זה אני פתאום חושש, יש היום רק מה להפסיד. אבל אם רוצים להמשיך לרוץ למקום הראשון-שני צריך לנצח היום.
תגיד, השתחררת כבר?
tzachMTA כתב:MTA2311 כתב:tzachMTA כתב:הסגל שלנו עדיף בהרבה, אנחנו מגיעים כפייבוריטים ברורים, אולי בגלל זה אני פתאום חושש, יש היום רק מה להפסיד. אבל אם רוצים להמשיך לרוץ למקום הראשון-שני צריך לנצח היום.
תגיד, השתחררת כבר?
מה?
MTA2311 כתב:tzachMTA כתב:MTA2311 כתב:tzachMTA כתב:הסגל שלנו עדיף בהרבה, אנחנו מגיעים כפייבוריטים ברורים, אולי בגלל זה אני פתאום חושש, יש היום רק מה להפסיד. אבל אם רוצים להמשיך לרוץ למקום הראשון-שני צריך לנצח היום.
תגיד, השתחררת כבר?
מה?
יכול להיות שסתם בלבלתי פה. אתה MaccabiTA לשעבר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־23 אורחים