24 ספטמבר 2011, 15:54
where is the love? כתב:השאלה לגבי לנגפורד שגם אני מאוד אוהב אותו, מה קורה לגבי החוזה שלו?
אם שחקן רב עם מאמן ומחוץ לקבוצה, מה קורה עם החוזה הגדול שהוא חתם עליו בחמיקי, הוא נעלם, מה בדיוק ההסכם?
24 ספטמבר 2011, 15:56
24 ספטמבר 2011, 16:00
שחף כתב:יהיה מחדל רציני אם הוא לא יוחתם. שלא יגידו לנו שאין אופציות בשוק.
24 ספטמבר 2011, 16:03
24 ספטמבר 2011, 16:04
24 ספטמבר 2011, 16:14
yarinsaky כתב:גם אני לא משוכנע שזה השחקן, בכלל לא.
יש איזה תיאבון מוגזם להחתים מכל הבא ליד בלי להתחשב בצרכים המיידיים. אני כן חושב שצריך קומבו גארד ולא סווינגמן. בלאט אמר אלף פעם שהוא לא סומך על זה שפארמר ישאר ולכן צריך שחקן שיקח את המנהיגות והמושכות כשהוא ילך. מצטער, לא חושב שלאנגפורד הוא כזה.
24 ספטמבר 2011, 16:15
yarinsaky כתב:גם אני לא משוכנע שזה השחקן, בכלל לא.
יש איזה תיאבון מוגזם להחתים מכל הבא ליד בלי להתחשב בצרכים המיידיים. אני כן חושב שצריך קומבו גארד ולא סווינגמן. בלאט אמר אלף פעם שהוא לא סומך על זה שפארמר ישאר ולכן צריך שחקן שיקח את המנהיגות והמושכות כשהוא ילך. מצטער, לא חושב שלאנגפורד הוא כזה.
24 ספטמבר 2011, 16:17
קודי כתב:yarinsaky כתב:גם אני לא משוכנע שזה השחקן, בכלל לא.
תגידו, אתם שפויים?! אם יש שחקן כמו לנגפורד בשוק אז מוותרים עליו סתם כך ומחכים שיפול מהשמיים השחקן המושלם שבלאט רוצה (ושכמובן יבוא במחיר מציאה)? מדובר בשחקן שיש אולי עוד 2-3 גארדים ברמתו בכל היבשתץ צריך לקחת ומהר.
24 ספטמבר 2011, 16:19
6 לב צהוב כתב:קודי כתב:yarinsaky כתב:גם אני לא משוכנע שזה השחקן, בכלל לא.
תגידו, אתם שפויים?! אם יש שחקן כמו לנגפורד בשוק אז מוותרים עליו סתם כך ומחכים שיפול מהשמיים השחקן המושלם שבלאט רוצה (ושכמובן יבוא במחיר מציאה)? מדובר בשחקן שיש אולי עוד 2-3 גארדים ברמתו בכל היבשתץ צריך לקחת ומהר.
הגזמת יותר מידי הבחור עוד לא הוביל את הקבוצה שלו לטופ16 אתה מחשיב אותו בין הגארדים הטובים באירופה ? בסך הכל יש לו כישרון גדול יודע לשים את הנקודות(אלן אנדרסון למשל לא נופל ממנו מהבחינה הזאת) אבל לשים אותו בטופ האירופאי קודם שיגיע לפיינל פור אז נדבר...
24 ספטמבר 2011, 16:27
JasonWilliams12 כתב:yarinsaky כתב:גם אני לא משוכנע שזה השחקן, בכלל לא.
מי כן???
24 ספטמבר 2011, 16:30
24 ספטמבר 2011, 16:36
JasonWilliams12 כתב:זה הכל שאלה של איזה שחקנים תשים סביבו
אם תשים את פארמר לנגפורד סמית' אליהו ושחרוצי אתה חושב שלא נגיע לפיינל פור?
אני לא מדבר על מה שיש מהספסל כמובן
24 ספטמבר 2011, 16:40
24 ספטמבר 2011, 16:41
yarinsaky כתב:JasonWilliams12 כתב:זה הכל שאלה של איזה שחקנים תשים סביבו
אם תשים את פארמר לנגפורד סמית' אליהו ושחרוצי אתה חושב שלא נגיע לפיינל פור?
אני לא מדבר על מה שיש מהספסל כמובן
אז לא הבנת.
השחקן שיגיע יצטרך להיכנס לנעליים של פארמר כשהוא יעזוב, זה כל הרעיון.
אם פארמר נישאר כל העונה בכלל לא בטוח שצריך עוד שחקן ( אבל עדיף שכן ). בטח שבמצב כזה לאנגפורד הוא תוספת נחמדה וזה סגל לפיינלפור, אולי.
אבל אם נהיה ריאליים פארמר לא ישאר כאן על העונה.
24 ספטמבר 2011, 16:47
24 ספטמבר 2011, 16:50
yarinsaky כתב:יכול להיות, לא סותר את זה. לא יודע מה מכבי מחפשת כרגע וכמה כסף היא מקציבה לזה, לכן לא יכול לדעת מה הסיכויים להחתים מישהוא.
אבל, קודי, תשאל את עצמך מה יקרה אחרי שפארמר עוזב והאם לאנגפורד הוא הפיתרון לחיסרון הזה. אז אולי אפשר להסתדר עם אוחיון כרכז ראשון כדי שהוא ( לאנגפורד ) ישחק 2, השאלה אם קבוצה שהרכז הראשון שלה הוא אוחיון באמת קבוצה שיכולה לאיים על פיינלפור.
24 ספטמבר 2011, 16:51
24 ספטמבר 2011, 17:11
קודי כתב:yarinsaky כתב:יכול להיות, לא סותר את זה. לא יודע מה מכבי מחפשת כרגע וכמה כסף היא מקציבה לזה, לכן לא יכול לדעת מה הסיכויים להחתים מישהוא.
אבל, קודי, תשאל את עצמך מה יקרה אחרי שפארמר עוזב והאם לאנגפורד הוא הפיתרון לחיסרון הזה. אז אולי אפשר להסתדר עם אוחיון כרכז ראשון כדי שהוא ( לאנגפורד ) ישחק 2, השאלה אם קבוצה שהרכז הראשון שלה הוא אוחיון באמת קבוצה שיכולה לאיים על פיינלפור.
זה לא ממש משנה כי בלי פרמאר חסר למכבי גם סקנד גארד לא פחות מאשר רכז, שם בכל זאת יש את פאפאס, שאייר וקצת אוחיון. בעמדה 2 יש רק את שאייר ושחקן העבר בורשטיין.
24 ספטמבר 2011, 17:15
yarinsaky כתב:יכול להיות, לא סותר את זה. לא יודע מה מכבי מחפשת כרגע וכמה כסף היא מקציבה לזה, לכן לא יכול לדעת מה הסיכויים להחתים מישהוא.
24 ספטמבר 2011, 17:20