המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:לא יקרה.
jol9 כתב:יש הגיון אחד... השתתפות באדריאטית נותנת למכבי עוד כסף, מה שמאפשר לה להחתים עוד שחקן או שניים ברמה.
לצורך העניין, אם השתתפות באדריאטית משמע שמכבי מחתימה לעונה הבאה גם את פארמר, וגם משאירה את פארגו, סמית' ורנדל,
נראה לי שכולנו נשמח, לא?
שמואל1 כתב:jol9 כתב:יש הגיון אחד... השתתפות באדריאטית נותנת למכבי עוד כסף, מה שמאפשר לה להחתים עוד שחקן או שניים ברמה.
לצורך העניין, אם השתתפות באדריאטית משמע שמכבי מחתימה לעונה הבאה גם את פארמר, וגם משאירה את פארגו, סמית' ורנדל,
נראה לי שכולנו נשמח, לא?
השתתפות באדריאטית ה לא מכניסה כל כך הרבה כסף כמו שאתה חושב ורוב הסיכויים שהכסף הזה יילך לדברים אחרים ולא לשחקנים.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:יש הגיון אחד... השתתפות באדריאטית נותנת למכבי עוד כסף, מה שמאפשר לה להחתים עוד שחקן או שניים ברמה.
נראה לי שכולנו נשמח, לא?
השתתפות באדריאטית ה לא מכניסה כל כך הרבה כסף כמו שאתה חושב ורוב הסיכויים שהכסף הזה יילך לדברים אחרים ולא לשחקנים.
אני רק מנסה לחשוב על ההגיון, וזה הדבר היחיד שעולה לי.
אני מאמין שמכבי מכניסה מהסיפור הזה לפחות איזה 2 מליון דולר. הבעיה היא שגם ההוצאות גדולות יותר, וכמובן גם השחיקה.
jol9 כתב:יש הגיון אחד... השתתפות באדריאטית נותנת למכבי עוד כסף, מה שמאפשר לה להחתים עוד שחקן או שניים ברמה.
נראה לי שכולנו נשמח, לא?
rc4991 כתב:jol9 כתב:יש הגיון אחד... השתתפות באדריאטית נותנת למכבי עוד כסף, מה שמאפשר לה להחתים עוד שחקן או שניים ברמה.
נראה לי שכולנו נשמח, לא?
יוני, חשבנו כבר בפעם הקודמת שזה יכניס לנו כסף לתקציב השחקנים וזה ממש לא קרה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:יש הגיון אחד... השתתפות באדריאטית נותנת למכבי עוד כסף, מה שמאפשר לה להחתים עוד שחקן או שניים ברמה.
נראה לי שכולנו נשמח, לא?
בדיוק
כי פתאום היה צריך לשלם על עוד מלונות ועוד טיסות ועוד מדים ועוד שחקנים לרוטציה של 15
זה לא יגדיל את התקציב
rc4991 כתב:jol9 כתב:יש הגיון אחד... השתתפות באדריאטית נותנת למכבי עוד כסף, מה שמאפשר לה להחתים עוד שחקן או שניים ברמה.
נראה לי שכולנו נשמח, לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־8 אורחים