המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מקאדו, אני מסכים אבל יש הבדל עצום בין להפסיד שחקנים לאריות ועשירות היבשת לבין להפסיד אותם לאיזו קבוצה סבירה מהליגה הטורקית שעד עכשיו לא מוכרת כאיזו עשירה
אם תגיד לי שהוא הוחתם על חוזה גבוה אז לא יהיו לי טענות למכבי אבל אני בספק כמה כסף הם שמו עליו
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ומרקיז היינס לא גורע? מכבי מצליחה למרות היינס, שרק גורם לנזק. אני לא רואה איך החלפתו בשחקן מצויין כמו פארמר, הייתה פוגעת בקבוצה.
מסכים שאת השינויים היה צריך לעשות כבר מזמן, אבל זה לא קרה. וכשיש לך ביד שחקן כמו פארמר, לא חושבים פעמיים.
אני חושב שמכבי לא הביאה אותו בגלל גל מקל. בימים הקרובים נהיה חכמים יותר.
כשיש לך ביד, אז לא חושבים פעמיים... כנראה שאחד הצדדים במשוואה הזאת לא התקיים...
מרקיז היינס כנראה לא כזה גורע, כי הקבוצה ניצחה העונה יותר קבוצות ספרדיות ממה שניצחנו במשך 4 שנים עם דייויד בלאט...
וחוץ מהמשחק נגד ריאל מדריד, בו הוא קלע מספר שלשות, התרומה של היינס הייתה אפסית אם לא קיימת.
מרקיז היינס גורע מהקבוצה, נקודה. כפי שאמרתי, וגם אור אמר מעליי, מכבי מצליחה בתקופה האחרונה בזכות יכולת פנומנלית של שחקנים אחרים כמו פארגו, רנדל וסמית'.
תוסיף עוד שחקן איכותי למשוואה הזאת, במקום החוליה החלשה- ותקבל קבוצה שיכולה להסתכל על כל יריבה בעיניים ולדבר חזק על התואר.
יוסי22 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ומרקיז היינס לא גורע? מכבי מצליחה למרות היינס, שרק גורם לנזק. אני לא רואה איך החלפתו בשחקן מצויין כמו פארמר, הייתה פוגעת בקבוצה.
מסכים שאת השינויים היה צריך לעשות כבר מזמן, אבל זה לא קרה. וכשיש לך ביד שחקן כמו פארמר, לא חושבים פעמיים.
אני חושב שמכבי לא הביאה אותו בגלל גל מקל. בימים הקרובים נהיה חכמים יותר.
כשיש לך ביד, אז לא חושבים פעמיים... כנראה שאחד הצדדים במשוואה הזאת לא התקיים...
מרקיז היינס כנראה לא כזה גורע, כי הקבוצה ניצחה העונה יותר קבוצות ספרדיות ממה שניצחנו במשך 4 שנים עם דייויד בלאט...
וחוץ מהמשחק נגד ריאל מדריד, בו הוא קלע מספר שלשות, התרומה של היינס הייתה אפסית אם לא קיימת.
מרקיז היינס גורע מהקבוצה, נקודה. כפי שאמרתי, וגם אור אמר מעליי, מכבי מצליחה בתקופה האחרונה בזכות יכולת פנומנלית של שחקנים אחרים כמו פארגו, רנדל וסמית'.
תוסיף עוד שחקן איכותי למשוואה הזאת, במקום החוליה החלשה- ותקבל קבוצה שיכולה להסתכל על כל יריבה בעיניים ולדבר חזק על התואר.
מכבי מסתכלת לכל קבוצה בעיניים גם ככה...
BIG sofo כתב:עד מתי אפשר להחתים שחקנים בשביל השלב השני בטופ 16?
rc4991 כתב:בלי קשר לאם וכמה הוא יתרום זה כבר ממש פאתטי איך שמכבי רודפת אחריו
my man כתב:מקל לא מתכוון לחזור לישראל...
http://www.israelhayom.co.il/article/257997
החלטות הקריירה של האיש הזה לא ברורות לי ואני לא בטוח שהוא יודע מה הוא עושה...כבר שנתיים כמעט שהוא לא משחק למה שמישהו בNBA יקח אותו בלי שהוא אשכרה מוכיח שוב שמגיע לו להיות שם...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל, שמוליק ו־28 אורחים