Holiday_Armadillo כתב:גם הדוגמא השנייה שלך היא עוד משהו שצריך להוציא מהלקסיקון שלנו
זה שזה קיים לא אומר שזה בסדר
ואני..לצערי, חייבת להגיד לך שאתה טועה ואני כן חייבת להגן עליהן
כי אני לא וידעת כמה אתה רואה, אבל אני רואה מאמרים של כל מיני MRA שרושמים שלאנוס אישה כשהיא חסרת הכרה זה לא אונס, ושאין דבר כזה אונס כי אישה לא יכולה להיאנס בגלל האנטומיה שלה, שרק גברים יכולים להחליט האם הם אנסו מישהי או לא, אני יכולה להראות לך כתבות עם המצאות מדעיות שגילו נשים אבל הקרדיט ניתן לגברים שלא היו קשורים בכלל, הבדיחות הקבועות על זה שנשים נוהגות גרוע למרות שנשים מעורבות בפחות תאונות מגברים, שאני לא אתחיל לדבר בכלל על היוצרת ההיא שרצתה לעשות סרט דוקומנטרי על איך אין ממש ייצוג נשי במשחקי וידאו למרות שנשים הן 50% מהגיימריות והתגובות שהיו שם אמרו ''אני מקווה שיאנסו אותך 5 גברים'', ''לכי תכיני לי סנדוויץ'', ''תראי לנו את הציצים או תעופי מפה'', ''אני אהרוג אותך ואשים את הראש שלך על מקל'', רק בגלל שרצתה עוד כמה דמויות נשיות במשחקי וידאו אבל גברים חושבים ש''משחקי וידאו זה שטח של גברים ונשים רק רוצות לפלוש אליו בשביל שלנו לא יהיה''...להמשיך?
זה שגברים חושבים (גם חלק פה בפורום) שפמיניסטיות הן ממורמרות מכוערות שרק רוצות ז*ן ולא יכולות לקבל מאף אחד, רק מראה כמה צריך להגן על הדעות האלה בחירוף נפש עדיין
מה זה MRA?
נראה לי שהספורט הגברי זה המעוז האחרון שבו עדיין הפוליטיקל קורקטנס עדיין לא נכנס. כל עוד זו סביבה גברית בלבד, יהיה לך קצת קשה לכפות את זה. אולי אם תהיה עוזרת מאמן אישה כמו בספרס.
לגבי ההערה האחרונה - תלוי מה ההגדרה של ל"פמיניסטית". באופן טבעי, דווקא הקיצוניות מביניהן בולטות, ובאופן טבעי יש סיבה לקיצוניות ובדר"כ זה בדיוק הסטריאוטיפ שכתבת.
תיכנסי לכל הטורים של הפמיניסטיות ותראי בעצמך. כל אחת ואחת היא בדיוק הסטריאוטיפ.