אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים: ממשיכים לחפש

הודעהעל ידי קודי » 25 ספטמבר 2011, 04:13

הימור על כך שפרמאר ישאר עונה שלמה הוא מטורף עם סיכויים אפסיים. עם כל הכבוד לשביתה ב- נ.ב.א. היא לא תימשך לעד, מאחר שהשחקנים מאוד רוצים לחזור לשחק ולהרוויח כסף והבעלים לא מעוניינים להרוס את מה שבנו מאז השביתה הקודמת (שבסופה גם היתה עונה).
הפערים בין הצדדים לגבי חלוקת הרווחים לא כאלה גדולים, כשהבעליםממציעים 48-49 אחוז מההכנסות לשחקנים בעוד הם כבר ירדו ל- 53-54 (היום יש להם 57 אחוז). זה יגמר כנראה באזור ה- 50 אחוזים.
הסיכוי שפרמאר ישאר כאן עונה שלמה הוא אפסי ואנחנו נצטרך גארד ברמתו דווקא בשלבים הסופיים, אז סביר להניח שהוא כבר לא יהיה איתנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ספטמבר 2011, 04:26

אם לאנגפורד יחתום , בלאט יצטרך לתת הרבה דקות לשייר ואוחיון כדי להכין אותם למצב שפארמר יעזוב וכמובן לקוות שפרקינס יחזור טוב מהפציע . זה יכול להספיק .

קצת התרשמות שלי מהטורניר בצרפת :
סופו נראה מצויין פיזית , זה נראה כאילו הוא הוריד אחוזי שומן והעלה קצת מאסת שריר .
ג'יימס עבד חזק מאוד בחדר כושר , הוא פשוט קיבל נפח בפלג גוף עליון שזה מדהים . הוא הולך להיות אחלה גניבה של מכבי....
סמית' שחקן סולידי מאוד , לא אחד שגונב את ההצגה אבל מאוד יעיל ומתאים מאוד כמחליף של איידסון...אני מקווה שימשיך ככה אבל בכל מקרה הוא לא הגו טו גאי שלנו ...
אוחיון מראה השתלבות טובה ותאום טוב עם השחקנים , כנראה שכשמשחקים בקבוצה ברמה גבוהה יותר אז גם מעלים את הרמה של עצמך....
פאפס מנהל משחק מצויין (אבל את זה ידענו ) השאלה איך זה יחזיק לאורך ענה שלמה בשלוש מסגרות וללא פארמר...
פארמר , אין מה להוסיף , אני מקווה שישאר פה לכל העונה כי התלות בו די גדולה כרגע...
הנדריקס נראה מצויין ורק מדגיש את זה שכנראה מילאן מיותר העונה במיוחד שליאור עוד לא כלכך שיחק . מכבי חייבים להחליט או מילאן או הנדריקס אבל אין צורך בשניהם...

והכי חשוב , שפארמר יסתפר כבר !!!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 04:46

צפריר, קח הכול בעירבון מוגבל מאוד. הקבוצות האלו לא קרובות למה שמכבי תפגוש כבר בשלב הראשון של היורוליג , עם גארדים הרבה יותר טובים וגבוהים קצת יותר רציניים.
אותי כבר מדאיג העניין של מחסור בנקודות מהקו האחורי. עם כל הכבוד לשאייר ואוחיון אני לא משוכנע שהם כבר מוכנים לתת תרומה משמעותית
מול ריאל, פרטיזן או מילאנו. אני די משוכנע שהם יתקשו מאוד.על בורשטיין לא צריך להוסיף יותר מדי.
מכבי תהיה תלוייה בפארמר וסמית' ביכולת שלהם ליצור נקודות ולדחוף כדורים לגבוהים בתזמון נכון, פאפאס כמובן יתן את שלו מהספסל.

כמו שזה נראה, פארמר יהיה סוג של ארויו בקו האחורי, רק שהפעם יהיה לו קו קדמי הרבה יותר טוב. זה יכול להספיק כדי להגיע לטופ 16, השאלה באיזה מיקום.
( אם חלילה הוא יברח באמצע המשחקים על העלייה לטופ 16 ההיסטריה תהיה עצומה ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 25 ספטמבר 2011, 05:03

צפריר צדק בהבחנה שלו . בקיץ סופו הוריד שוב במשקל ובמכבי מאוד מרוצים מרצינות ומשמעת שלו , הוא כרגע ביוון בהכנות לחתונתו .
מי שעלה במשקל זה דווקא גיימס - בחור שוקל 13 קילו יותר ממה ששקל לפני שנה בבני השרון .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ספטמבר 2011, 05:08

טיקי חוזר כתב:צפריר צדק בהבחנה שלו . בקיץ סופו הוריד שוב במשקל ובמכבי מאוד מרוצים מרצינות ומשמעת שלו , הוא כרגע ביוון בהכנות לחתונתו .
מי שעלה במשקל זה דווקא גיימס - בחור שוקל 13 קילו יותר ממה ששקל לפני שנה בבני השרון .

העלה מאסאת שריר ורואים את זה עליו ואני מקווה שגם בהתמודדות שלו במשחק פיזי מתחת לסל יראה את זה .

ברור שצריך לקחת את הכל בערבון מוגבל אבל הנקודות שאמרתי הם מאוד כלליות ולא כלכך קשורות ליריבות...
תוסיף לזה גו טו גאי כמו לאנגפורד ויש קבוצה אדירה . עד שפארמר יעזוב.....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 05:09

13 ק"ג בקיץ אחד נשמע מאוד מופרז. לא יודע איך עושים דבר כזה בכמה חודשים בלי סטרואידים, אלא אם כן הרוב זה שומן מאוכל. תבדוק את הנתון הזה, לא נראה לי כל כך.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 25 ספטמבר 2011, 05:11

yzafrir כתב:
טיקי חוזר כתב:צפריר צדק בהבחנה שלו . בקיץ סופו הוריד שוב במשקל ובמכבי מאוד מרוצים מרצינות ומשמעת שלו , הוא כרגע ביוון בהכנות לחתונתו .

העלה מאסאת שריר ורואים את זה עליו ואני מקווה שגם בהתמודדות שלו במשחק פיזי מתחת לסל יראה את זה .

ברור שצריך לקחת את הכל בערבון מוגבל אבל הנקודות שאמרתי הם מאוד כלליות ולא כלכך קשורות ליריבות...
תוסיף לזה גו טו גאי כמו לאנגפורד ויש קבוצה אדירה . עד שפארמר יעזוב.....

אם יגיע שחקן כמו לנגפורד תהיה קבוצה מספיק טובה גם כשפרמאר יעזוב. היא לא תהיה מושלמת אבל מספיק טובה כדי להתמודד על זכייה ביורוליג.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 25 ספטמבר 2011, 05:18

לפי מה שהבנתי העליה זה מספטמבר שנה שעברה בתחילת השנה מבני השרון . כבר אחרי לידת תאומים שלו הוא התחיל להרים משקלות בצורה רצינית לפי המלצת סוכן שלו כבחור פשוט דקיק .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 05:21

אוקיי, אם זה התחיל משנה שעברה בספטמבר זה כבר נותן לנו שנה של התנפחות, זה כבר שונה. אבל צריך לקחת בחשבון שזה עשוי להוביל לירידה ב " קפיציות" של השחקן. בינתיים זה נראה טוב, אבל. כדי לשחק סנטר ביורוליג הוא היה חייב את זה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 ספטמבר 2011, 05:23

yarinsaky כתב:אותי כבר מדאיג העניין של מחסור בנקודות מהקו האחורי. עם כל הכבוד לשאייר ואוחיון אני לא משוכנע שהם כבר מוכנים לתת תרומה משמעותית
מול ריאל, פרטיזן או מילאנו. אני די משוכנע שהם יתקשו מאוד.על בורשטיין לא צריך להוסיף יותר מדי.

גם בעונה שעברה הקו האחורי לא ניפק יותר מדי נקודות בתחילת העונה; פארגו לא היה בעניינים, בורשטיין בכלל לא היה פאקטור (בדיוק כמו שהוא יהיה השנה), ומהעובדה שפריקנס לא קלע יותר מדי, רובנו בחר להתעלם.

כרגע, מכבי צריכה לדואג לכך ששייר יכנס לעניינים (וחבל שלא נתנו לו יותר מדי דקות בצרפת), ואני מאמין שיחד עם הגארד שיגיע, הקו האחורי יתרום מנה יפה של נקודות.
בעמדה מס' 3 אגב, אין בעיה של הספקת נקודות. פניני וסמית' מסתמנים כשחקנים מאוד יציבים וניתן רק לקוות שימשכו כאן.

לגבי ג'יימס, 13 קילו בקיץ זה בהחלט סביר. שריר שוקל פי 3 יותר משומן ובזמן של חודשיים ניתן להרים כזאת מסת שריר (בעזרת לא מעט חלבונים כמובן...).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 05:29

טוב, טיקי הסביר שזה לקח שנה ולא חודשיים, זה הרבה יותר טבעי כך ולא דורש חומרים חיצוניים. זה עדיף בהרבה.

לגבי שנה שעברה אתה צודק', אבל הייתה אז את ההמשכיות של פרקינס ואיידסון, השנה זה יותר לחוץ עם שחקנים חדשים לגמרי שאנחנו עדיין לא יודעים איך יתפקדו ביורוליג.
השנה גם נקבל קבוצות רציניות מאוד כבר בפתיחת היורליג , יותר עומס של משחקים. זה יהיה קצת יותר מסובך ומכבי תצטרך להתחבר מהר מאוד יחסית.
כמובן שאם יגיע גארד חדש וטוב יצטרכו להכניס אותו מהר מאוד לעניינים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 25 ספטמבר 2011, 05:39

yzafrir כתב:אני חושב שאננו קצת מגזימים עם החלומות שלנו על לאנגפורד , הוא לא בטווח הכספי של מכבי (אלא אם פדרמן ישתגע ) הוא היה חתום בחימקי על חוזה של 2.1 מליון יורו נטו לעונה . קשה לי להאמין שהוא יסכים לרדת בחצי ואני מאמין שיש קבוצות שיתנו לו הרבה יותר ממכבי .

בעקרון, אני נוטה להסכים עם העובדה, שככל הנראה מכבי לא תוכל להציע לו את החוזה הכי גבוה בשוק. מה שכן, אני לא ממש בטוח שיש קבוצת יורוליג בכירה שתציע לו חוזה מפוצץ, מאחר ורוב הסגלים "סגורים" (במרכאות, כי עבור שחקן כמו לאנגפורד, כל סגל יכול "להיפתח").
יש כאן גם עניין של תזמון. אני חושב שעבור שחקן כמו לאנגפורד, אם באמת העניין שלו עם חימקי לקראת פרידה סופית, צריך לקפוץ במהירות האפשרית. צריך להסתכל כדוגמא על מקרה שאראס בקיץ 2003. שאראס, אחרי עונה עם זכיה ביורוליג עם ברסה, הגיע למכבי ונתפס, רגע לפני שזכה בזהב באליפות אירופה לנבחרות בשבדיה וקבלת הצעות קונקרטיות מה-NBA.
כמובן שיש כאן גם את עניין רצון השחקן להגיע לקבוצה בכירה ולא לעשות עוד מערוף ב'לא משנה איפה\רוסיה'.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ספטמבר 2011, 06:29

קובי כתב:
yzafrir כתב:אני חושב שאננו קצת מגזימים עם החלומות שלנו על לאנגפורד , הוא לא בטווח הכספי של מכבי (אלא אם פדרמן ישתגע ) הוא היה חתום בחימקי על חוזה של 2.1 מליון יורו נטו לעונה . קשה לי להאמין שהוא יסכים לרדת בחצי ואני מאמין שיש קבוצות שיתנו לו הרבה יותר ממכבי .

בעקרון, אני נוטה להסכים עם העובדה, שככל הנראה מכבי לא תוכל להציע לו את החוזה הכי גבוה בשוק. מה שכן, אני לא ממש בטוח שיש קבוצת יורוליג בכירה שתציע לו חוזה מפוצץ, מאחר ורוב הסגלים "סגורים" (במרכאות, כי עבור שחקן כמו לאנגפורד, כל סגל יכול "להיפתח").
יש כאן גם עניין של תזמון. אני חושב שעבור שחקן כמו לאנגפורד, אם באמת העניין שלו עם חימקי לקראת פרידה סופית, צריך לקפוץ במהירות האפשרית. צריך להסתכל כדוגמא על מקרה שאראס בקיץ 2003. שאראס, אחרי עונה עם זכיה ביורוליג עם ברסה, הגיע למכבי ונתפס, רגע לפני שזכה בזהב באליפות אירופה לנבחרות בשבדיה וקבלת הצעות קונקרטיות מה-NBA.
כמובן שיש כאן גם את עניין רצון השחקן להגיע לקבוצה בכירה ולא לעשות עוד מערוף ב'לא משנה איפה\רוסיה'.

אפשר להסתכל על מקרה יותר קרוב למכבי ומאוד דומה , לאמפה ששיחק בחימקי קיבל משכורת עתק במונחים של מכבי אבל הרצון שלו לעזוב והרצון של חימקי לשחרר אותו הוביל אותו לחתום במכבי בסכום נמוך בהרבה ממה שקיבל בחימקי...נקווה שאפשר לעשות אותו דבר עם לאנגפורד אם כי אני בספק כי מדובר בכוכב עולה ברמת הירוליג....
ואגב , שאראס חתם במכבי לפני האליפות ולא אחריה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 06:33

הייתה למכבי הזדמנות לזנק על שחקן טוב יותר כמו דרו ניקולאס והיא לא עשתה זאת. אל תצפו לזינוקים של מכבי אחרי שחקנים יקרים, זה בד"כ לא בדנ"א שלה. ( בטח לא בעידן של רקנאטי - פדרמן עם הפילוסופיה החדשה ).
סביר להניח שאותו לאנגפורד יקבל איזו הצעה של מיליון יורו מקבוצה אחרת ברוסיה או טורקיה ויחתום שם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 25 ספטמבר 2011, 06:35

כמדומני, ניקולאס קיבל חוזה יקר יותר ממליון יורו (כשמליון יורו, לטעמי, איננו חוזה מפוצץ עבור מכבי) ובנוסף, כבר בתחילת הקיץ הוא התפנה לשוק. במלים אחרות - לכל המרבה במחיר.
לאנגפורד, לעומת זאת, אם ישתחרר, מגיע בתזמון שונה, כאשר רוב הקבוצות ביורוליג כבר התחמשו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 ספטמבר 2011, 06:40

כן, אבל ברוסיה , בטורקיה ובעוד מקומות יש כסף גדול גם לא ביורוליג. השאלה מה השחקן הזה רוצה, כסף או נבחרת. :)

ד"א, מיליון יורו זה אולי לא צריך להיות הרבה מדי בשביל מכבי, אבל בשנים האחרונות זה כמעט לא קורה. ארויו היה האחרון עם חוזה גדול מאוד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי itai7 » 25 ספטמבר 2011, 06:47

יש למכבי שבוע קריטי עכשיו, במיוחד ששבוע הבא כבר מתחילה האדריאטית
itai7

הודעהעל ידי קובי » 25 ספטמבר 2011, 07:00

yarinsaky כתב:כן, אבל ברוסיה , בטורקיה ובעוד מקומות יש כסף גדול גם לא ביורוליג. השאלה מה השחקן הזה רוצה, כסף או נבחרת. :)

זה בדיוק מה שרשמתי. כמעט ואין ספק שמכבי לא יכולה להציע לו את החוזה היוקרתי ביותר בשוק, אבל אולי היא יכולה להיות הבכירה ביותר שמציעה לו חוזה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 25 ספטמבר 2011, 07:07

yzafrir כתב:
קובי כתב:

אפשר להסתכל על מקרה יותר קרוב למכבי ומאוד דומה , לאמפה ששיחק בחימקי קיבל משכורת עתק במונחים של מכבי אבל הרצון שלו לעזוב והרצון של חימקי לשחרר אותו הוביל אותו לחתום במכבי בסכום נמוך בהרבה ממה שקיבל בחימקי...נקווה שאפשר לעשות אותו דבר עם לאנגפורד אם כי אני בספק כי מדובר בכוכב עולה ברמת הירוליג....
ואגב , שאראס חתם במכבי לפני האליפות ולא אחריה....

זה בדיוק מה שכתבתי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 25 ספטמבר 2011, 07:21

אני לא אתפלא אם תוך כמה שעות כבר נראה כותרת שהוא מעומד למכבי....אני מקווה שהפעם גם יגיע...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים