המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
טיקי חוזר כתב:צפריר צדק בהבחנה שלו . בקיץ סופו הוריד שוב במשקל ובמכבי מאוד מרוצים מרצינות ומשמעת שלו , הוא כרגע ביוון בהכנות לחתונתו .
מי שעלה במשקל זה דווקא גיימס - בחור שוקל 13 קילו יותר ממה ששקל לפני שנה בבני השרון .
yzafrir כתב:טיקי חוזר כתב:צפריר צדק בהבחנה שלו . בקיץ סופו הוריד שוב במשקל ובמכבי מאוד מרוצים מרצינות ומשמעת שלו , הוא כרגע ביוון בהכנות לחתונתו .
מי שעלה במשקל זה דווקא גיימס - בחור שוקל 13 קילו יותר ממה ששקל לפני שנה בבני השרון .
העלה מאסאת שריר ורואים את זה עליו ואני מקווה שגם בהתמודדות שלו במשחק פיזי מתחת לסל יראה את זה .
ברור שצריך לקחת את הכל בערבון מוגבל אבל הנקודות שאמרתי הם מאוד כלליות ולא כלכך קשורות ליריבות...
תוסיף לזה גו טו גאי כמו לאנגפורד ויש קבוצה אדירה . עד שפארמר יעזוב.....
yarinsaky כתב:אותי כבר מדאיג העניין של מחסור בנקודות מהקו האחורי. עם כל הכבוד לשאייר ואוחיון אני לא משוכנע שהם כבר מוכנים לתת תרומה משמעותית
מול ריאל, פרטיזן או מילאנו. אני די משוכנע שהם יתקשו מאוד.על בורשטיין לא צריך להוסיף יותר מדי.
yzafrir כתב:אני חושב שאננו קצת מגזימים עם החלומות שלנו על לאנגפורד , הוא לא בטווח הכספי של מכבי (אלא אם פדרמן ישתגע ) הוא היה חתום בחימקי על חוזה של 2.1 מליון יורו נטו לעונה . קשה לי להאמין שהוא יסכים לרדת בחצי ואני מאמין שיש קבוצות שיתנו לו הרבה יותר ממכבי .
קובי כתב:yzafrir כתב:אני חושב שאננו קצת מגזימים עם החלומות שלנו על לאנגפורד , הוא לא בטווח הכספי של מכבי (אלא אם פדרמן ישתגע ) הוא היה חתום בחימקי על חוזה של 2.1 מליון יורו נטו לעונה . קשה לי להאמין שהוא יסכים לרדת בחצי ואני מאמין שיש קבוצות שיתנו לו הרבה יותר ממכבי .
בעקרון, אני נוטה להסכים עם העובדה, שככל הנראה מכבי לא תוכל להציע לו את החוזה הכי גבוה בשוק. מה שכן, אני לא ממש בטוח שיש קבוצת יורוליג בכירה שתציע לו חוזה מפוצץ, מאחר ורוב הסגלים "סגורים" (במרכאות, כי עבור שחקן כמו לאנגפורד, כל סגל יכול "להיפתח").
יש כאן גם עניין של תזמון. אני חושב שעבור שחקן כמו לאנגפורד, אם באמת העניין שלו עם חימקי לקראת פרידה סופית, צריך לקפוץ במהירות האפשרית. צריך להסתכל כדוגמא על מקרה שאראס בקיץ 2003. שאראס, אחרי עונה עם זכיה ביורוליג עם ברסה, הגיע למכבי ונתפס, רגע לפני שזכה בזהב באליפות אירופה לנבחרות בשבדיה וקבלת הצעות קונקרטיות מה-NBA.
כמובן שיש כאן גם את עניין רצון השחקן להגיע לקבוצה בכירה ולא לעשות עוד מערוף ב'לא משנה איפה\רוסיה'.
yarinsaky כתב:כן, אבל ברוסיה , בטורקיה ובעוד מקומות יש כסף גדול גם לא ביורוליג. השאלה מה השחקן הזה רוצה, כסף או נבחרת.![]()
yzafrir כתב:קובי כתב:yzafrir כתב:אני חושב שאננו קצת מגזימים עם החלומות שלנו על לאנגפורד , הוא לא בטווח הכספי של מכבי (אלא אם פדרמן ישתגע ) הוא היה חתום בחימקי על חוזה של 2.1 מליון יורו נטו לעונה . קשה לי להאמין שהוא יסכים לרדת בחצי ואני מאמין שיש קבוצות שיתנו לו הרבה יותר ממכבי .
בעקרון, אני נוטה להסכים עם העובדה, שככל הנראה מכבי לא תוכל להציע לו את החוזה הכי גבוה בשוק. מה שכן, אני לא ממש בטוח שיש קבוצת יורוליג בכירה שתציע לו חוזה מפוצץ, מאחר ורוב הסגלים "סגורים" (במרכאות, כי עבור שחקן כמו לאנגפורד, כל סגל יכול "להיפתח").
יש כאן גם עניין של תזמון. אני חושב שעבור שחקן כמו לאנגפורד, אם באמת העניין שלו עם חימקי לקראת פרידה סופית, צריך לקפוץ במהירות האפשרית. צריך להסתכל כדוגמא על מקרה שאראס בקיץ 2003. שאראס, אחרי עונה עם זכיה ביורוליג עם ברסה, הגיע למכבי ונתפס, רגע לפני שזכה בזהב באליפות אירופה לנבחרות בשבדיה וקבלת הצעות קונקרטיות מה-NBA.
כמובן שיש כאן גם את עניין רצון השחקן להגיע לקבוצה בכירה ולא לעשות עוד מערוף ב'לא משנה איפה\רוסיה'.
אפשר להסתכל על מקרה יותר קרוב למכבי ומאוד דומה , לאמפה ששיחק בחימקי קיבל משכורת עתק במונחים של מכבי אבל הרצון שלו לעזוב והרצון של חימקי לשחרר אותו הוביל אותו לחתום במכבי בסכום נמוך בהרבה ממה שקיבל בחימקי...נקווה שאפשר לעשות אותו דבר עם לאנגפורד אם כי אני בספק כי מדובר בכוכב עולה ברמת הירוליג....
ואגב , שאראס חתם במכבי לפני האליפות ולא אחריה....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים