ת'רד ה-NBA

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד ה-NBA

הודעהעל ידי roy1000 » 12 פברואר 2015, 10:36

my man כתב:דלי מילר ומריון ועוד שחקן יכולים להיות אחלה חלקים בטרייד שיהיה אפילו עם כמה קבוצות...צריך עוד רכז ועוד גבוה..

מריון נשאר. הוא עדיין יכול לתרום הרבה בייחוד בפלייאוף ובייחוד אם יש פציעה. מילר ודלבדובה (הוא האריס) צריכים ללכת ביחד עם הייווד. אם הקאבס רוצים ללכת על כל הקופה השנה, הם יצטרכו לעשות טרייד בשביל רכז מחליף. אני הייתי הולך על קלדרון מהניקס. דלבדובה (או האריס), הייוויד ומילר תמורת קלדרון.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 12 פברואר 2015, 10:54

roy1000 כתב:
my man כתב:דלי מילר ומריון ועוד שחקן יכולים להיות אחלה חלקים בטרייד שיהיה אפילו עם כמה קבוצות...צריך עוד רכז ועוד גבוה..

מריון נשאר. הוא עדיין יכול לתרום הרבה בייחוד בפלייאוף ובייחוד אם יש פציעה. מילר ודלבדובה (הוא האריס) צריכים ללכת ביחד עם הייווד. אם הקאבס רוצים ללכת על כל הקופה השנה, הם יצטרכו לעשות טרייד בשביל רכז מחליף. אני הייתי הולך על קלדרון מהניקס. דלבדובה (או האריס), הייוויד ומילר תמורת קלדרון.

לא יודע, בלי מריון הקאבס יצטרכו לתת בחירות דראפט...אין מצב שמישו יסכים לטרייד כזה בלי מריון/בחירת דראפט...רכז מחליף טוב בשלב הזה של העונה זו לא מציאה קלה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 12 פברואר 2015, 11:18

my man כתב:לא יודע, בלי מריון הקאבס יצטרכו לתת בחירות דראפט...אין מצב שמישו יסכים לטרייד כזה בלי מריון/בחירת דראפט...רכז מחליף טוב בשלב הזה של העונה זו לא מציאה קלה...

למריון אין ערך כמעט לשום קבוצה. יש תמיד קבוצות שרוצות להיפטר משחקנים ולהוריד שכר עתידי. לדוגמא קלדרון של הניקס שיהיה מושלם לקאבס. אם לא, יש את לוק רידנאור מהמג'יק שיכול לתת 15 דקות סבירות ויש עוד כמה אופציות (אלכסיי שבד שבלאט מכיר, ועוד). בשבילך אף אחד הם לא יצטרכו לתת בחירות ואף אחת מהקבוצות האלה לא רוצה או צריכה את שון מריון.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 12 פברואר 2015, 13:33

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 12 פברואר 2015, 14:10

שחקן מצויין מוזגוב. שינה את הקאבס לחלוטין עם ההגנה שלו. צחקו על קליבלנד שהם נתנו שני בחירות דראפט עבור מוזגוב, אבל הוא ללא ספק שווה את זה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 12 פברואר 2015, 14:55

roy1000 כתב:שחקן מצויין מוזגוב. שינה את הקאבס לחלוטין עם ההגנה שלו. צחקו על קליבלנד שהם נתנו שני בחירות דראפט עבור מוזגוב, אבל הוא ללא ספק שווה את זה.

הוא כנראה עוד עשה יותר ממה שהוא מודע לזה, עצם זה שהוא כנראה היה הראשון שבאמת הקשיב למאמן...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 פברואר 2015, 15:11

אני רואה את כל הסרטונים העלה שמוזגוב מעלה לפייסבוק וזה מדהים כמה הוא משפיע על ההגנה של הקאבס גם כשהוא לא חוסם אלא בעצם הנוכחות שלו בצבע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 12 פברואר 2015, 15:12

http://sports.walla.co.il/item/2828912

איזו הצעה מפתה של קארל... ללכת איתו מכות, זה כנראה אחד הדברים הפחות חכמים שאדם סביר יכול לעשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 12 פברואר 2015, 18:43

דלבדובה ב ALL STARES - Rising Stars Challenge :grin
אבל ת'אכלס לא הבנתי בזכות מה..הוא שחקן הגנה נטו לשמור על ההפרש,מנוחה לאלה שמייצרים נקודות,לא מאבד כדורים ומשותף הרבה בתרגילים.
אה הבנתי,בזכות דייויד :grin
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי roy1000 » 12 פברואר 2015, 19:49

jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2828912

איזו הצעה מפתה של קארל... ללכת איתו מכות, זה כנראה אחד הדברים הפחות חכמים שאדם סביר יכול לעשות.

הבנאדם הזה היה דפוק מאז ומתמיד. היה מסתובב עם נשק והיו סיפורים עליו שהוא הכניס להריון ילדה בת 13. לא יודע למה נותנים לו כותרות.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 12 פברואר 2015, 20:04

roy1000 כתב:

הבנאדם הזה היה דפוק מאז ומתמיד. היה מסתובב עם נשק והיו סיפורים עליו שהוא הכניס להריון ילדה בת 13. לא יודע למה נותנים לו כותרות.

הבאתה את כל הנתונים למה הוא נמצא בכותרות,ואתה לא יודע? :grin
תגיד משחק האלסטארר השחקנים משחקים רציני כדי לנצח או סתם להצגה?
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Hey Yeah » 12 פברואר 2015, 20:26

אביהוא כתב:דלבדובה ב ALL STARES - Rising Stars Challenge :grin
אבל ת'אכלס לא הבנתי בזכות מה..הוא שחקן הגנה נטו לשמור על ההפרש,מנוחה לאלה שמייצרים נקודות,לא מאבד כדורים ומשותף הרבה בתרגילים.

אפרופו דלבדובה, מישהו שרואה קליבלנד יכול להגיד אם הוא מתאים למכבי, או שהוא גרוע כמו אנדרו וויזנייבסקי?
Hey Yeah

הודעהעל ידי my man » 12 פברואר 2015, 20:31

Hey Yeah כתב:

אפרופו דלבדובה, מישהו שרואה קליבלנד יכול להגיד אם הוא מתאים למכבי, או שהוא גרוע כמו אנדרו וויזנייבסקי?

לא ברור לי מה הוא עושה שם....קצת הגנה כמה שלשות פעם בכמה משחקים...לא רוצה אותו אצלנו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 12 פברואר 2015, 20:32

אביהוא כתב:
roy1000 כתב:

הבאתה את כל הנתונים למה הוא נמצא בכותרות,ואתה לא יודע? :grin
תגיד משחק האלסטארר השחקנים משחקים רציני כדי לנצח או סתם להצגה?

משחק האולסטאר הפך להיות בדיחה מוחלטת. פעם זה היה משחק חצי רציני, אבל עכשיו זה סתם מגוחך. לא שווה אפילו לראות.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 12 פברואר 2015, 21:11

my man כתב:
Hey Yeah כתב:

לא ברור לי מה הוא עושה שם....קצת הגנה כמה שלשות פעם בכמה משחקים...לא רוצה אותו אצלנו...

ארז אדלשטיין המהולל דווקה טוען שהוא כמו כפפה למכבי.דלבדובה עושה הכל על המגרש חוץ מלספק נקודות,ברור שזה לא מה שמבקשים מימנו לעשות,כי הוא בכלל לא זורק!
דלבדובה צריך אולי להיות בקבוצה יותר קטנה כדי לראות אותו בא לידי ביטוי ואז יהיה אפשר לראות אם הוא מתאים לאירופה.

roy1000 כתב:
אביהוא כתב:
roy1000 כתב:

משחק האולסטאר הפך להיות בדיחה מוחלטת. פעם זה היה משחק חצי רציני, אבל עכשיו זה סתם מגוחך. לא שווה אפילו לראות.
[/quote]
כל כך מתאים לאמריקאים לעשות באז מכלום כשזה נוגע לכוכבים וספורט,אתחיל לראות נראה אם יהיה מעניין
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי sunshine » 13 פברואר 2015, 01:40

http://www.nba.com/cavaliers/video/team ... ov-3516399

לייופ אלה לברוהוהוהווו
XDDDD
איך שהספרדים יודעים להנות ולגרום הנאה,דרך אגב אם קלדרון יהיה בקליבלנד זה יהיה גם אחלה יחצנות..מה גם שהצבע של ספרד זה "יין וזהב", ואולי זה מתוכנן O_O.

הלילה כליבלנד מתארחת בשיקגו,משחק על מקום שלישי במזרח!! סגל מלא לכליבלנד,לשיקגו-הירץ' ובאטלר בחוץץ!!!
עוד מאצ'אפ מעניין למוזגוב עם פאו!
אורי אאתה נשאר ער?..(חסר לך אתה אומר לי כן ואז דופק ברז :agg )
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 13 פברואר 2015, 01:54

אביהוא כתב:http://www.nba.com/cavaliers/video/teams/cavaliers/2015/02/11/150211mozlbjmov-3516399

לייופ אלה לברוהוהוהווו
XDDDD
איך שהספרדים יודעים להנות ולגרום הנאה,דרך אגב אם קלדרון יהיה בקליבלנד זה יהיה גם אחלה יחצנות..מה גם שהצבע של ספרד זה "יין וזהב", ואולי זה מתוכנן O_O.

הלילה כליבלנד מתארחת בשיקגו,משחק על מקום שלישי במזרח!! סגל מלא לכליבלנד,לשיקגו-הירץ' ובאטלר בחוץץ!!!

כמו אתמול? :oops
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 13 פברואר 2015, 02:39

my man כתב:
אביהוא כתב:http://www.nba.com/cavaliers/video/teams/cavaliers/2015/02/11/150211mozlbjmov-3516399

לייופ אלה לברוהוהוהווו
XDDDD

כמו אתמול? :oops

:tongue2
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי my man » 13 פברואר 2015, 03:55

סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי sunshine » 13 פברואר 2015, 04:02

my man כתב:http://www.stream2watch.me/sports/basketball/cleveland-cavaliers-vs-chicago-bulls-live-stream

תודה,אתה יודע שדלי בכלל לא נבחר בדראפט והוא עכשיו ב"תחרות הכוכבים העולים"..מעניין כמה לבלאט יש חלק בזה.
נואה בעמדת הסנטר וגאסול בעמדת הפאורוורד..שיקגו למדו ממשחק שעבר שגאסול קלע באחוזים רעים נגד מוזגוב ועכשיו הוא עושה אחלה סלים על תומפסון.

אני לא מבין למתי שומרים את זריקת החצי מרחק של מוזגוב.
לאב בחוץ,איך אני שונא שלברון מחטיא 3-6 פעמים ברציפות ואז איכשהו הקבוצה השניה קולעת בלי הפסקה..כמו נגד הפייסרס.השחקנים לא מאופסים אחד על השני.
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים