המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אתה באמת חושב שבוז'י וציפקה יצליחו לשכנע את העולם לא לתת לאיראן לפתח נשק גרעיני?
הרי זה קשקוש.
למה שמישהו יקשיב לישראל בהקשר הזה? הרי האירופאים די מטומטמים, ביננו. הם נתנו לאיסלאם הקיצוני לשלוח גרורות, בכל רחבי אירופה,
והיום הם גם לא מסוגלים להתמודד עם זה, ולמגר את התופעה. הם גם מממנים את כל הנבלה הזאת.
ארה"ב היא בעלת האינטרס היחידה כאן באיזור, שבאמת איכפת לה מישראל, וזה לא ישתנה גם אם ברוך מרזל יהיה ראש ממשלה.
זה שביבי לא אהוד ע"י אובאמה, עדיין לא מספיק משמעותי בשביל לכפות על נשיא ארה"ב לעשות כך או אחרת. יש לו את האינטרסים שלו,
וברגע שהוא ירגיש שהם נפגעים, אז הוא גם יפעל.
jol9 כתב:רוי, אני חושב שאתה חיי בהקצנה. אתה מקצין את הסיפור של ביבי עם העולם, והופך את זה למשהו הרבה מעבר למה שהוא באמת.
ביבי לא שנוא בעולם - זאת הגזמה פראית.
אין לו יחסים טובים עם אובאמה, אבל עם איזה מנהיג אחר חשוב בעולם יש לו יחסים לא טובים?
אתה מדבר בביטחון מופרך והזוי, כאילו אתה יושב בקבינטים של כל המנהיגים ושומע את כל השיחות. לא מבין על סמך כל זה מבוסס.
אתה כמובן גם מגזים בעניין של רומני. לא היה שום קמפיין, לא גלוי ולא סמוי. היו כמה דברים מן הסתם, אבל לא משהו בסדר גודל שאתה מתאר.
בכלל, התעמולה השמאלנית שאתה משתמש בה לאחרונה, לקוחה היישר מהספרים של מרצ. אתה בטוח שאתה לא שייך לשמאל הקיצוני, כי כל הדברים שאתה אומר, מצביעים על כך בבירור.
החציל האצטקי כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4626979,00.html
הזוג שובר שיאים חדשים של עליבות
שמואל1 כתב:השר אורי אורבך הלך לעולמו
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, אני חושב שאתה חיי בהקצנה. אתה מקצין את הסיפור של ביבי עם העולם, והופך את זה למשהו הרבה מעבר למה שהוא באמת.
ביבי לא שנוא בעולם - זאת הגזמה פראית.
אין לו יחסים טובים עם אובאמה, אבל עם איזה מנהיג אחר חשוב בעולם יש לו יחסים לא טובים?
אתה מדבר בביטחון מופרך והזוי, כאילו אתה יושב בקבינטים של כל המנהיגים ושומע את כל השיחות. לא מבין על סמך כל זה מבוסס.
אתה כמובן גם מגזים בעניין של רומני. לא היה שום קמפיין, לא גלוי ולא סמוי. היו כמה דברים מן הסתם, אבל לא משהו בסדר גודל שאתה מתאר.
בכלל, התעמולה השמאלנית שאתה משתמש בה לאחרונה, לקוחה היישר מהספרים של מרצ. אתה בטוח שאתה לא שייך לשמאל הקיצוני, כי כל הדברים שאתה אומר, מצביעים על כך בבירור.
אתה יכול להגיד שאני מקצין, אבל אתה מקצין את זה לצד השני. מי שמבטל ומדבר בבטחון מופרז והזוי זה אתה. יש עובדות שלא ניתן להכחיש אותן, אבל אתה בוחר לבטל הכל ולטמון את הראש בחול בצורה מצחיקה.
על מה זה מבוסס:
1. יש הקלטה של סרקוזי שקורא לביבי שקרן ואומר לאובאמה עד כמה הוא לא יכול לסבול להיות לידו. הקלטה - לא משהו שניתן להכחשה. אתה חושב שזה רגיל שראש מדינה אחת מתבטא ככה לגבי ראש מדינה אחרת? אתה כמובן תזלזל ותגיד שזה כלום (כמו כל דבר שלילי אחר על ביבי).
2. ביבי עשה קמפיין פומבי לטובת רומני. אתה אולי הבנאדם היחידי העולם שיכחיש את זה. תכתוב בגוגל "bibi romney campaign" ותקבל עשרות מאמרים בעיתונות האמריקאית על הקמפיין האדיוטי שביבי עשה בעבור רומני ונגד אובאמה. ביבי (אולי בהוראתו של אדלסון) התערב באופן בוטה בפוליטיקה האמריקאית, משהו שאף ראש ממשלה אחר לא הרשה לעצמו לעשות לפניו וכולנו משלמים על זה את המחיר.
3. מתי ביבי ביקר בפעם האחרונה במערב אירופה? מתי הזמינו אותו לבריטניה? צרפת? איטליה? ספרד? לך תבדוק אם היה דבר כזה בהסטוריה שראש ממשלה ישראלי הוחרם ככה באירופה? הרי אפילו אחרי הפיגוע בצרפת ביבי לא הוזמן ונתבקש שלא להגיע. אתה קולט? ביבי כל כך מוקצה בעולם שאפילו אחרי פיגוע נוראי בקהילה היהודית בצרפת מבקשים מראש ממשלת ישראל שלא להגיע. אתה מבין עד כמה זה חסר תקדים? אתה מבין שדבר כזה לא היה מעולם לפני ביבי? נו - בוא תגיד לי שזה מקרי וחסר חשיבות - קדימה.
4. היה סקר לגבי המנהיגים השנואים בעולם - ביבי יצא שם שני אחרי קים ג'ונג און. אבל גם מזה אתה תתעלם.
ביבי יכול מחר להיכנס אליך לבית, לשדוד את התכולה ולזרוק אותך לרחוב ואתה עדיין תגיד ש"דברים לא ברורים" ושזה לא ביבי, זה משהו אחר.
לא כל מי שלא אוהב את ביבי הוא מרצ (ואני דווקא מתחיל לחבב את זהבה גלאון אחרי תוכנית המתנחל שלה). אני לא הסתרתי את הדעות שלי. מצד שני, אתה מצטייר כמאמין הדוק של כת הביביזם, ולא נראה שמשהו מעניין אותך מעבר לביבי והשרידות הפוליטית שלו. אין לי בעיה שתגיד שביבי הוא מנהיג גדול ושאתה תבחר בו לא משנה מה ושאתה מוכן לספוג את זה שהוא מוקצה מחמת מיאוס בעולם המערבי. אבל סתם להמציא סיפורים ולהתכחש לאמת? זה כבר מוגזם. זה לא לגיטימי.
my man כתב:זה יום עצוב לעם ישראל- זו אבידה גדולה מאד! אורי אורבך היה אדם ענק שכולו עשייה וטוב.
שיהיו לנו מעתה רק בשורות טובות!
roy1000 כתב:my man כתב:זה יום עצוב לעם ישראל- זו אבידה גדולה מאד! אורי אורבך היה אדם ענק שכולו עשייה וטוב.
לפי כל מה שמספרים, הוא היה איש מיוחד, ואהוב על כולם. זו תמיד טרגדיה שאדם מת בגיל צעיר. אני לא הכרתי אותו. לא קראתי אותו בעיתון ושמעתי לעיתים רחוקות את התוכנית שלו עם עירית לינור.
מה שאני לא אוהב ולא מבין זה את הנסיון לשכתב את ההסטוריה ולהפוך טרגדיה אישית לאירוע לאומי. אורי אורבך היה עיתונאי רוב חייו הבוגרים. הוא נכנס לכנסת ב- 2009 והיה שר הגמלאים ב-2013 למשך כשנה וחצי. רוב הציבור לא שמע את שמו של אורי אורבך עד היום (או השבוע). הרוב המוחלט של הציבור לא יודע במי מדובר ומה הוא עשה. הנסיון להפוך את המחלה הקשה שממנה סבל והמוות הטרגי שלו לארוע לאומי הוא טעות וזילות של האיש ופועלו. מנדטים לבנט זה לא יביא.
roy1000 כתב:my man כתב:זה יום עצוב לעם ישראל- זו אבידה גדולה מאד! אורי אורבך היה אדם ענק שכולו עשייה וטוב.
לפי כל מה שמספרים, הוא היה איש מיוחד, ואהוב על כולם. זו תמיד טרגדיה שאדם מת בגיל צעיר. אני לא הכרתי אותו. לא קראתי אותו בעיתון ושמעתי לעיתים רחוקות את התוכנית שלו עם עירית לינור.
מה שאני לא אוהב ולא מבין זה את הנסיון לשכתב את ההסטוריה ולהפוך טרגדיה אישית לאירוע לאומי. אורי אורבך היה עיתונאי רוב חייו הבוגרים. הוא נכנס לכנסת ב- 2009 והיה שר הגמלאים ב-2013 למשך כשנה וחצי. רוב הציבור לא שמע את שמו של אורי אורבך עד היום (או השבוע). הרוב המוחלט של הציבור לא יודע במי מדובר ומה הוא עשה. הנסיון להפוך את המחלה הקשה שממנה סבל והמוות הטרגי שלו לארוע לאומי הוא טעות וזילות של האיש ופועלו. מנדטים לבנט זה לא יביא.
jol9 כתב:אתה חי לא רק בהקצנה אלא גם בהכחשה. בהתחלה אתה מדבר כאילו אתה בכלל ראש הממשלה, ואתה יודע הכל, ואח"כ אתה אומר שאני מדבר בביטחון מופרז (דבר שבאופן כללי, כנראה
הכי רחוק שאפשר מהאישיות שלי).
כ"כ הרבה קשקושים חסרי תוכלת... אני מתעניין בשרידות הפוליטית של ביבי? אני בכלל לא בטוח שאני בוחר בו. אתה רק מאדיר פה בלי הפסקה שר אוצר שלא עשה הרבה, ועל כל טענה פרו ביבי
אתה אומר - זה הנסיבות, זה לא הוא... איך אפשר בכלל לנהל דיון ענייני עם אדם שאצלו זה הכל שחור או לבן?
רק ששיח השמאל שהשתרש כאן במע' הבחירות הזאת, גורם לתופעה הפוכה - הוא מקצין עמדות. אני מרגיש שהעמדות שלי מאוד הוקצנו בעקבות הקמפיין הנגטיבי והלא לגיטימי.
אמירות כמו - נכשל בהכל, ראש הממשלה הכי גרוע בכל הזמנים, גנב שקלים וכו', רק גורמים לי ולעוד רבים אחרים, להתכנס דווקא במחנה הזה, ככה שאתם משיגים בדיוק את התוצאה ההפוכה.
לגבי הדברים שרשמת:
1. אני מודע להקלטה של סרקוזי, אבל רק בשביל להזכיר לך, סרקוזי כבר לא מנהיג של שום דבר, וגם כשהיה מנהיג צרפת, הוא לא היה כל מנהיגי העולם.
2. כשאתה אומר קמפיין, זה נשמע כאילו ביבי ממש עשה חוגי בית וחרש את ארה"ב בנסיון לשכנע להצביע רומני. אני מסכים שאפילו תמיכה מרומזת ברומני היתה טעות מצידו של ביבי,
אבל בשביל להיות הוגנים צריך להגיד שהיחסים בינהם לא היו טובים בלי קשר.
3. האמת שאני לא עוקב אחרי ביקוריו של ראש הממשלה בחו"ל. אני יודע שמנהיג יפן היה כאן לא מזמן וגם קנדה. אבל אני לא בטוח שפגישות של ראש ממשלה עם מנהיגים בעולם, זה
דבר כזה מרכזי בתפקיד שלו. כשצריך - הוא נפגש. כשצריך - יש טלפון. אתה באמת חושב שאם הוא רוצה לבקר עכשיו בספרד, הוא לא יכול? זה הרי קשקוש.
אבל אתה יודע מה? בסדר - נניח שאתה צודק בעניין הזה. אני עדיין לא בטוח מה המשמעות הגדולה של זה.
4. סקר? בקרב מי?
jol9 כתב:אתה יודע את זה כי דיברת עם רוב הציבור?
הנה עוד דוגמא לטוטאליות של הדברים שלך, גם כשאין להם קשר למציאות.
my man כתב:די כבר רוי! די!
האיש הזה היה היה כולו טוב שעסק רבות לקירוב לבבות כל חייו.
אני בכלל לא מאמין שאני עונה לך אבל הוא ממקימי התוכנית "המילה האחרונה" בגלי צה"ל ששנים זכתה להיות בראש הרייטניג הרדיופוני...שמעו אותו ידעו עליו וכן הוא היה אישיות ציבורית מוכרת הייתי אומר אפילו "סלב" בציבור הדתי לאומי והמסורתי שמהווה כ20% מהמדינה הזו. מעבר לזה האיש המיוחד הזה נפטר כשהוא עוד בתפקיד "שר"(חוץ מהנבצרות) אז כן המוות שלו יכול להוות משהו לאומי.
תפסיק עם הציניות הזו שמעוררת שנאה. די!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים